המפץ הגדול

aharon5

New member
המפץ הגדול

אנשי מרצ היקרים. לרגל תוצאות הבחירות רציתי לאמר לכם מספר דברים. ראשית: קבלו את השתתפותי בתחושת הכשלון שלכם, מבלי שום שמחה לאיד. שנית: קבלו גם מחמאה גדולה, המפלגה שלכם מבחינה חברתית היא נהדרת. תשדירי הבחירות שלכם היו נהדרים, אתם עושים דברים טובים, אתם נלחמים למען דברים חשובים. הבעיה שלכם היא שאתם שמאלנים. זה אולי נשמע בדיחה, אבל זה בדיוק כך. מבחינה חברתית אתם עשר, מבחינה בטחונית אתם אפס. מה שמביא אותי לנקודה השלישית. שלישית: ההתפטרות (על תנאי) של שריד מעידה על חשיבה מוטעית. הכשלון הוא לא של שריד, לא של ביילין, ולא של מצנע. הכשלון הוא כשלון של דרך, של אידאולוגיה. שלי יחימוביץ´ הסבירה את זה יפה: זה לא התרסקות זו דעיכה. השמאל הולך ודועך. זו לא נדנדה כמו שביילין חושב (פעם למעלה, פעם למטה), זהו תהליך התפכחות גלובאלי בין לאומי. העולם הנאור מתפכח ומתעורר מתפיסות ישנות שגויות ומוטעות המובילות להתדרדרות הן בתחום החברתי והן בתחום הבטחוני. אם תרצו ללמוד יותר, פרטים נוספים תוכלו לקבל בספרי "המפץ הגדול" שיצא בימים אלו לאור באינטרנט. בתקווה לעם ישראל מאוחד, כלומר לדעיכה מהירה של השמאל, וחבירתכם המהירה אלינו, לאידאולוגיה הנכונה: הימין. שלכם, אהרון.

מיה אחת

New member
העולם הנאור שוקע אל תוך ביצת

ההיסטריה והטירוף, אל תוך מעגל הקסמים של ההיסטוריה. העולם הנאור מוצא את עצמו נסחף בזרם לעבר פי התהום. אין בעיה, זה קרה כבר קודם. השמאל הוציא את את העולם מתוך הכאוס של מלחמת העולם ההראשונה והשניה. השמאל הוציא את ארצות הברית מויאטנם והשמאל הישראלי, בסופו של דבר, יציל את מדינת היהודים מכיליון טוטאלי. אותה דעיכה של גוש השמאל עליה אתה מדבר, היא דעיכה זמנית. בעיתות מלחמה, נוטה הרוב להתקבץ סביב המנהיג והרגשות הלאומניים מתעוררים ביתר שאת. בעיתות משבר נוסק הציבור אל מי שיבטיח לו פתרון קל יותר, מהיר וזמין יותר. השמאל לא מבטיח פתרונות קלים. הוא רק מבטיח שיהיה קשה וארוך ומייגע. אבל שהפתרונות יהיו אמיתיים ושהם יחזיקו מעמד. ישראל תתפכח. העולם יתפכח. צר לי על הנזק שיגרם, עד אשר תגיע ההתפכחות הזו. אבל היא בוא תבוא. אין לך ראי טוב כראי ההיסטוריה. כשהעם רוצה מלחמה הוא הולך ימינה. כשהעם רוצה שלום, הוא הולך שמאלה. וזה מה שיקרה, בסופו של דבר. האידיאולוגיה הנכונה היא אידיאולוגיית השמאל. כיוון שאין מוסר יחסי ולא יהיה. כיוון ששעבוד תמיד יהיה רע, ומלחמה תמיד תהיה הרסנית, ושלום, תמיד יביא לפריחה ושגשוג. אידיאולוגית השמאל היא הנכונה, ובסופו של דבר, תמצא את עצמך מצדד באותם רעיונות שאנו דוגלים בהם כיום. לא נשקוט על שמרינו, אבל השמאל יודע לחכות. חכה גם אתה ותווכח בצדקת דרכינו.

aharon5

New member
מיה יקרה

ואם השמאל טועה, איך תדעי?... (האם יש לכם גבולות גזרה, נקודות בוחן, או שפשוט אתם לא מעלים זאת על הדעת?)... כדאי להציב גבולות גזרה כדי שלא להתעורר בעוד כמה שנים ולהתפלא איך עברנו תהליך כל כך ארוך ורב משמעות ולא היינו מודעים לו בכלל... אני לא חוזר לויכוחים ארוכים ומייגעים. את כל מה שהיה לי לאמר כתבתי בספרי (יש פרק ארוך מאוד, מפורט, ברור וחד משמעי העוסק בענייני צבא ובטחון, הגם שמדובר בסה"כ בספרון קטן שכל כולו בסדר גודל של לא יותר מכמאה עמודים). מומלץ לכל מי שמעוניין להבין את החברה בה הוא חי.

מיה אחת

New member
ואם הימין טועה? איך תדע?

אני טורחת ועושה לעצמי חשבון נפש מדי פעם. מקווה שגם אתה. ההיסטוריה היא אבן בוחן נהדרת (למשל), כמו גם פילוסופיה, תיאוריות מוסריות למיניהן (קאנט לשלטון!): מוסר אובייקטיבי, הפרדת רשויות וגו´, שלא לדבר על המצב בשטח, שמצדיק יותר מתמיד את התמיכה בשמאל.

aharon5

New member
גבולות הימין

אם רבין, או פרס, או ברק, או אפילו ביבי, או שרון, או קלינטון, או בוש, היו מצליחים להתחיל אפילו תהליך שרק מזכיר תהליך שלום... כנראה שהימין טעה. לצערנו, היום כל הסימנים מוכיחים בודאות: הפלסטינים נאבקים למען מדינה, לא לידנו אלא במקומנו. עצוב? עצוב. מציאותי? מציאותי. השמאל דואג ששום עובדה לא תוכל לבלבל אותו כדי שהוא יכיר בנכונותה של המציאות הזו. היום אמר ברק בברור: ערפאת הוא טרוריסט. גם שריד חושב פחות או יותר כך. ערפאת, להזכירכם, הוא הנציג של העם הפלסטיני (למי שלא שם לב). מסקנה: העם הפלסטיני הוא עם של טרור, עם שקם עלינו להשמידנו, כחלק מן המערכה של העולם הערבי על פני המזרח התיכון. השמאל היא אידאולוגיה חסרת גבולות! אני רואה את עצמי כמומחה לשמאל, ואני אומר לך את זה חד משמעית (אם תוכלי לשרטט את גבולות השמאל, אל תהססי לתקן אותי).

אם השמאל טועה, אז יהיה לנו טוב...

אם השמאל טועה בדרכו, והימין צודק, אז הרי שעכשיו כשהימין קיבל מנדט מחוזק מהעם, צריך להתחיל לראות שיפור במצב. לצערי זה לא יקרה. אני רק מקווה שבבחירות הבאות, אתה ושאר אנשי הימין, תודו שטעיתם, ותיתנו צ´אנס לשמאל.

aharon5

New member
יש לי בטחון בשלום של שרון ובוש

שיפור נראה רק לאחר התמוטטות האימפריה האיסלאמית. זה יקרה לא לפני הכנעת מכונת ההשמדה האיסלאמית בעיראק ובאיראן. ועד אז יתכן שיושמדו רבים מאיתנו...

aharon5

New member
אגב, מילה על אשליית הנקמה המתוקה

השמאל שנחל תבוסה קשה, מנסה לפנק את עצמו במחשבות עידוד בסגנון "נחמת טיפשים": נפקיר את הימין לבדו להתמודד מול האיומים הקשים העומדים בפני המדינה כולה, וכאשר הוא יכשל נהנה מן השיירים... לדבר הזה קוראים: "אוכלי שיירים". כשם שהתבדה כשפירק את ממשלת האחדות (והוביל אותנו למערכת הבחירות המיותרת הזו), כך הוא גם יתבדה במערכת הבחירות הבאה. למרבה הצער, עד שהוא יבין זאת, הוא יעמוד בצד ויחייך בנבזות כשהערבים יאכלו אותנו בכל פה... אם זה מה שהשמאל רוצה לאכול, שיהיה לו בתיאבון... (אנחנו ננצח גם בלעדיו).

iceviper

New member
אתה כל כך טועה שזה מפחיד.

לאף אחד לא היו אשליות לגבי תוצאות הבחירות (בנימה אישית הייתי מעדיף ששרון יגמור את הקדנציה.יציבות שלטונית זה דבר חשוב). אבל אם אתה חושב שממשלת שיתוק זה דבר טוב,חבל.תסתכל על השנתיים האחרונות. העבודה והליכוד החזיקו אחת את השנייה בביצים ולא יצא מזה שום דבר טוב. ולמה לעזאזל אתה חושב שהשמאל רוצה שהערבים ינצחו אותנו?

למעלה