המפץ הגדול - ליקוקי פטמות

global wisdom

New member
המפץ הגדול - ליקוקי פטמות

אהלן,

אז הפוסט שלי הולך ככה:

הייתה לי חברה ממש נחמדה שנפרדתי ממנה לפני חודש וחצי בערך (לא ניכנס לזה) והדבר ששנינו הכי אהבנו בסקס היה ליקוקי פטמות. מספיק לי ליקוק בפטמה הימינית של כמה שניות ואני מקבל זקפה כזאת שאני יכול להחליף את כיפת ברזל ביירוט טילי החמאס. חברה שלי שהייתה בעלת חזה קטן ופטמות זקורות הייתה מתחילה להתחרמן בטירוף איך שהייתי נוגע לה בפטמות עם השפתיים העבות והרטובות שלי. שיכללתי את הטכניקה שלי עוד יותר ע"י צפייה בסרטי פורנו של לסביות ואז בסשן של 15 דקות עבודה על פטמותיה של הנסיכה,היא החלה להתפתל עם הגוף בטירוף ותוך 30 שניות של שיפשוף דגדגן עם אצבעותיה, גמרה באגרסיביות כאילו אין מחר.

כפי שציינתי לעיל, אנחנו כבר לא...אתמול היה לי סטוץ עם מישהי בעלת חזה גדול ורציתי מאוד לשחזר את הביג O (אורגזמה - למי שלא הבין) התחלתי לרחף מעל פטמותיה כמו מקצוען מדופלם. לאחר כ-5 דקות הרגשתי שהבחורה לא מגיבה לי בכלל ואפילו הייתה לי הרגשה שהיא חשבה לעצמה "מה התינוק הזה רוצה מהפטמות שלי" אז שאלתי אותה בעדינות, האם זה לא עושה לה נעים והתשובה הייתה: "בגלל שיש לי חזה גדול קשה לי להרגיש את הליקוקים והפה אלא רק ויברטור". בכל מקרה, אחר כך ירדתי לה לאזור שערי הגן העדן ויישמתי את טכניקת ליקוקי הפטמות על הדגדגן החמוד והבולט שלה שזה כולל: ליקוקי לשון עדינים, מעבר של שפתותיי עם מצבים של נוגע ולא נוגע, נשיפת אוויר חם וקר, שאיבות עמוקות, הקפצות עם לשון, הצלפות, הקצפות ועוד.
לאט לאט הרגשתי איך הדגדגן שלה מתחיל להתפתל לו בתוך הפה שלי ומנסה לברוח לצדדים. לאחר כדקה בערך באה הרמת אגן מטורפת למעלה באוויר וכאן כבר ידעתי שהיא הולכת לגמור ובטירוף. החדרתי בעדינות את אצבעותיי לתוך הנרתיק שלה שהיה מלא בנוזלים רותחים! שנהיו רותחים עוד יותר כאשר התחלתי ללטף אותה מבפנים ובמיוחד את אזור קניון ה-G ובמקביל שאבתי לפה את הדגדגן שלה ככל יכולתי. מרוב העונג והטירוף היא ניסתה להרים ולדחוף את האגן שלה כמה שיותר קרוב לתקרה. רגליה שעטפו את ראשי בחוזקה החלו לפתע לרעוד כמו אדמת כורכר בזמן הצונאמי, הגניחות התגברו עם בואם של הנחשולים קרוב לחוף ולפתע בחבטה אדירה ועוצמתית שטפו את כל כולי והותירו אותי נדהם ומהופנט.

נפתח לדיון:
האם באמת בחורות עם חזה גדול לא מגיבות לליקוקי פטמות או שזה רק ספציצי אצל הגברת הנחמדה?

אתה גאולוג?

&nbsp
אחרי שצלחתי את התיאורים הפירסומיים משהו- הגעתי לשאלתך..
התשובה היא לא.
אין קשר בין חזה קטן ובין רגישות בפטמות.
אגב, איך אתה מסביר את העובדה שיש גברים שזה מחרמן אותם בטירוף ויש כאלה שזה לא עושה להם כלום? גם קשור לגודל החזה?
&nbsp

seymore butts

New member
קלעת בול למה שהפריע לי כשקראתי את זה

עם המונח "תיאורים פרסומיים". הטקסט שלו נשמע כמו משהו שאפשר לשמוע בערוץ הקניות, אילו היו מפרסמים שם אביזרי מין.

לחלוטין... זה כמו פרסומת שהדפדפן לא חוסם

והתשובה היא שאין קשר... כל אחת עם הפיזיולוגיה שלה.
&nbsp
&nbsp
*אגב* - זה גם לא אחיד: יכולה להיות רגישות שונה בזמנים שונים...
יצא לי להיות עם בעלות חזה גדול יותר וקטן יותר ואין שום קורלציה. בכלל.

אתה גאולוג?

&nbsp
אחרי שצלחתי את התיאורים הפירסומיים משהו- הגעתי לשאלתך..
התשובה היא לא.
אין קשר בין חזה קטן ובין רגישות בפטמות.
אגב, איך אתה מסביר את העובדה שיש גברים שזה מחרמן אותם בטירוף ויש כאלה שזה לא עושה להם כלום? גם קשור לגודל החזה?
&nbsp

ofirofir2

New member
הניסיון שלי....

אין לי שמץ של מושג... ולא חושב שיש קשר...
היו כאלה והיו כאלה...
&nbsp
היתה אחת ספציפית שאני זוכר עם חזה ממש ממש קטן, שנהנתה בטירוף... ואמרה שזה כל כך מגרה אותה והיא כל כל מוכירת טובה כי בדרך כלל כי היה לה חזה קטן התעלמו לה מהפטמות
&nbsp
מה זה אומר ? כלום אני מניח

הוא לא גאולוג וכורכר זו לא אדמה (כורכר זה סלע משקע ימי)

&nbsp
סוגיה ממש מעניינת, אולי מבנה וגודל השד משפיע איכשהו על הרגישות שלו?
&nbsp
לא נשמע לי סביר (הרגישות הרי תמיד על פני העור) אבל איך אומרים, עד שלא בודקים לא יודעים ומדען טוב לא מוציא שום אפשרות מטווח האופציות.

ofirofir2

New member
מי אמר שגיאולוגיה זה מקצוע לא סקסי ?

(כן, הגיאולוג היחיד שאני זוכר זה בני בגין....)
&nbsp
(אההה.... בעצם יש גם את זה שמצא את מאגר תמר)

seymore butts

New member
אזור קניון ה-G ?

זה נכון שאם מבלים בתחת פחות משלוש שעות לא משלמים חניה ?

wild orchid

New member
תגיד, מה קשור כל הסיפור הדביק מסביב לשאלה שלך?

ולמה לעזאל אי אפשר לכתוב שאלה או אפילו סיפור ללא שחיזרת ביטויים מעוררי חלחלה כמו נסיכה ושערי גן עדן?

ישנם אזורים

בגוף האישה המעוררים אותן עד מאוד (כנ"ל לגבי גברים)... לשמחתי האזורים הללו אינם קשורים לאבר המין או לשדיים .
וההתעסקות הגברית דווקא באזורים הללו והזנחת האחרים ..לטעמי בעייתית.
חבל שכך ומצד שני טוב שכך .

ובקשר לשאלתך כנראה שזה ...אינדיבידואלי

למעלה