המפנה בחייו של רייסטלין

לא קראתי את כל מה שכתבת...

בגלל שהבנתי את הנקודה שלך מההודעה הראשונה שלך. מה שאני רוצה להגיד לך- תפתח קצת את הראש. זה היופי בספרים בכלל ובספרי פנטסיה בפרט. ואם אתה רוצה לקחת את רייסט למציאות אז היה קורה בדיוק אותו דבר כמו שקרה בספר- הוא היה צריך לשרוד את הילדות הקשה, ובזכות תכונותיו הוא היה מצליח לשרוד אותה גם במציאות, וההבדל היחיד היה שבספר כוחו היה קסם, ומכיוון שבמציאות אין קסם, במציאות הוא היה ביל גייטס המשופר.

strahd

New member
קריאת מחשבות משופרת!!

אביר האופל, תקרא את ההודעה שלי בשרשור שלפני כן, ענינו את אותה תשובה.

סליחה

זה פשוט הבעתי את דעתי, מבלי קשר לדעות של אחרים או למה שאחרים כתבו בתגובה. אם דעותינו דומות, זה מה יש

Ophel McNeil

New member
מוהאהאהא!

*אפקט צחוק זדוני* רוצה לנתח את החיים שלי? כי זה בהחלט אפשרי. בואו נחליף מסרים ונתחיל להתווכח אם אני באמת בן אדם חכם, למה אני כן או לא מקובלת (מי יודע, אולי תהפוך אותי למלכת השכבה?), למה אני כן או לא מסתדרת אם אנשים, ואיך אני הורסת את חיי (למה לדעתך לא רצחתי את הילד הנ"ל עד עכשיו? אפשר להגיד עליי הרבה דברים, אבל טיפשה אני לא, וגם לא ממש רוצה להיכנס לכלא). אבל בכל אופן, לפורום אין עניין בזה, ומה שאני ניסיתי להגיד בהודעות שלי זה שיש אנשים כמו רייסטלין במציאות, ואם עוד עשרים שנה אני גם אצליח, ולא אתאשפז, אז אני אבוא ישירות אליך בשביל להוציא לך לשון. מוסכם?

arifell

New member
אני לא יודע מה עם אנשים אחרים,

אבל אצלי זה היה כי הייתי יותר שמן משאר הכיתה (not obeese), ולא אחד שמחזיר מכות. זה היה פשעי היחיד לפי הגדרתך, אלו הסיבות היחידות שנתתי להם להציק לי. העובדה היא שכשהגעתי לתיכון והתחלתי ללמוד עם אנשים חדשים לגמרי זה הפסיק. הייתי מודע שהייתי יותר חכם מאחרים בגילי, אבל לא בהרבה. אתה טוען שבאיזשהו שלב בחיים שלי אני אהפוך לפסיכופט? חמורמור- אתה סתם מתנהג כמו חמור הכינוי שלך מגיע מהמילה חמרמורת? כי אתה מתנהג כאילו אתה סובל מזה...

חמורמור

New member
שמן? אשמתך.

מדוע היית שמן? לא נולדים עם שומן, מטפחים אותו בעצלות. אם, למשל, במקום לקרוא על רייסטלין ולמלמל "רייסט, רק אתה מבין אותי, יום יבוא ואהיה כמוך" היית הולך לרוץ ולהתאמן, לא היית שמן. נכון, לפעמים להיות שמן זה לא באשמתך, כתוצאה מנכות או מחלה, אבל בדרך כלל זה נובע מחוסר רצון להתאמץ קצת ולהזיע. פעם היה לנו חבר שמן כמו חזירון, ויום אחד החלטנו להכניס אותו לכושר - הכרחנו אותו לרוץ, וכשהוא היה מתעייף ועוצר הרבצנו לו עם ענף. בהתחלה הוא בכה כמו חזיר שחוט, ואח"כ תפס קצב. היום הוא סתם גוץ, ונראה כמו ג´מוס ולא כמו סופגנייה שמנונית. תגיד, עשית משהו עם זה שהילדים הרביצו לך בתור שמן וסיסי? אדם בעל כבוד עצמי, הולך ונכנס לכושר, וגם מרביץ בחזרה. רייסטלין בנשמתו יושב בחדר, מרחם על עצמו, אוכל עוד קצת שוקולד ואומר "יום יבוא ואני אראה לכולכם" - והיום הזה עם גישה כזאת לא מגיע. למה בתיכון הפסיקו להציק לך? כי בתיכון כבר לא מציקים לילד הכי שמן, מציקים למישהו אחר. אז זה אומר שצריך להמשיך להיות שמן? לא ולא - דווקא בתיכון יש לך את כל התמריצים לעשות כושר! (צה"ל, ותלמידות מהכיתות הנמוכות יותר - אם אתה מכוער בנוסף להיותך שמן לא נורא, ברגע שתפתח שרירים הן יתפשרו על הפרצוף) האם תהפוך לפסיכופט? רק אם תמשיך להתנהג ולחשוב כמו שחשבת בתור ילד שמן ומוכה, גם כשלא תהייה יותר ילד (או שמן, או מוכה). ועדיף כבר כינוי לא יומרני כמו "חמורמור" או "עוצליגוצלי" על פני כל ה"רייסטלין", "אביר המוות", "האפל מכולם", "שטן מגולח", ושאר כינויים "אפלים" ו"מאגניבים" שמעידים על אגו חבוט וקטון.

Ophel McNeil

New member
אתה חתיכת....

אני ממש מתאפקת, כי זה נגד החוקים של תפוז, לקלל אותך, אבל אם עד עכשיו חשבתי שאתה סתם טיפש יהיר, עתה אני חושבת שאתה אדיוט ללא כל חוש טאקט או מוסר. מי מת ומינה אותך לאלוהים? איך אתה מעז לשפוט אנשים אחרים? אתה בעצמך נראה כמו אל יוני? אתה הבן אדם הכי חכם שאתה מכיר? רוצה שיכריחו אותך ללמוד מתמטיקה עד שתהיה אנישטיין וריביצו לך אם תסרב? איך אתה מעיז לשפוט?! מי אמר לך שאותו אדם הוא לא שמן כי הוא... שמן?! יש כאלה. אתה יודע. לא כי הוא עצלן, לא כי הוא ישב כל היום וריחם על עצמו, לא כי הוא העריץ את רייסטלין. אלא כי הוא שמן. איך אתה בכלל מעיז לשפוט אנשים אחרים?! מי נתן לך את הזכות לרדת עליהם?! אתה הבן אדם הכי מושלם שפסע אי פעם על הארץ הזאת שאתה מעניק לעצמך את הזכות להראות ולציין לאחרים את הפגמים שלהם?! איך אתה מסוגל לקום בבוקר ולהביט במראה, כשאתה יודע שהיום גרמת למישהו אחר, סתם מישהו אחר, להרגיש רע?! ושלא תטעה, אנשים כמו רייסטילן קיימים רק בגלל אנשים כמוך. זה הכל.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
כמה תיקונים מדעיים

לא לכל אחד השמנת יתר היא אשמתו. אנשים נולדים עם מספר תאי שומן שונה בגוף שלהם, שבא מהורשה מההורים, ובשנתיים הראשונות לחיי התינוק. דהיינו, תינוק שאוכל הרבה בילדותו, הסיכויים שיהיו לו יותר תאי שומן. אתה יכול לעשות כושר, לצום ימים על ימים, לכל בנאדם יש מספר תאי שומן קבוע ולא ניתן לשנותו. מה שכן אפשר לשנות זה את כמות השומן שיש בתאים האלה, אבל בוא נסכים שאם מלכתחילה יש לך פחות כאלה אתה תהיה הרבה פחות שמן, בלי להתאמץ יותר מדי. לכן, הרופאים מתייחסים לאנשים עם שיש להם נטייה להשמנת יתר כמחלה חשוכת מרפא יותר מאשר עצלנות של הבנאדם, כי לא תמיד זו אשמתו.

arifell

New member
תגובה לחמור (רק עכשיו קראתי את זה)

אני אף פעם לא אסכים עם האמרה: "אדם בעל כבוד עצמי, הולך ונכנס לכושר, וגם מרביץ בחזרה" זאת אף-פעם לא הייתה דרכי ואני מקווה שהיא לא תהיה דרכי. אתה חושב שכל היום ישבתי בבית אכלתי את עצמי מרחמים עצמיים והאבסתי את עצמי בשוקולד- far from the truth! קודם כל- כן נולדים עם שומן, וראיתי שמישהו אחר כבר דיבר על זה שנית- אני אישית הייתי פעיל- רוכב על אופניים הרבה, שוחה הרבה, וגם הייתי כמה שנים בחוג ג´ודו- חוג שדורש שתזיע- זה לא השפיע על העובדה ששקלתי יותא מכל האחרים- הרי בכל קבוצה בה החברים אינם זהים לגמרי ב100% תמיד יש מי שישקול יותר, במקרה זה היה אני. אם הייתי ממשיך לחשוב כמו שחשבתי ביסודי, סביר מאד להניח שלא היית שומע עלי בכלל. הדבר היחיד שאני יכול לאחל לך, הוא כשיהיו לך ילדים, שאחד מהם יהיה כמוני, שתלמד קצת על הקשיים בעניין you little piece of shit

Kit Uth Matar

New member
אדם בעל כבוד עצמי מרביץ בחזרה?

נורא בוגר. בגלל אנשים עם גישה כמו שלך נרצחים אצלנו במדינה אנשים כל יום שישי בפאבים.

The black Bilbu

New member
זה פשוט מאוד!

ככה השחקן שלו בנה אותו. אבל אם מדובר על הספרים: זו פשוט הייתה מטרתו ותמיד הייתה שם, זה פשוט גדל כל זמן שהוא בגר והתחזק. ליאת

למעלה