חשבת פעם למה?
וברצינות, אני לא מנסה לרדת עלייך. > ילדה שיורדים עליה, מעליבים אותה, ומשפילים אותה (או לפחות מנסים... הצלחה חלקית ביותר עד כה). חשבת פעם למה הם עושים את זה? נכון שזה לא יפה מצידם, ואין טעם שתאשימי רק את עצמך, אבל איזה סיבות נתת להם? איך זה התחיל? מדוע הפכת לקורבן חברתי? > ואי שם בכיתה ז´, התחלתי להרגיש יותר טובה מכולם. יותר חכמה, יותר אינטילגנטית, יותר מוכשרת. בזזזט, התנתקות מסוכנת מהמציאות. רוב הסיכויים שזה לא ככה. אולי, אם לא תפגיני בכל הזדמנות שאת יותר פה ויותר שם, תפסיקי לעשות מעצמך צחוק ולמשוך אש? אף אחד לא אוהב שחצנים. > מה גם, התחלתי גם להרגיש ששאר הילדים בכיתה שלי יותר נחותים ממני, על סמך מה בדיוק? אם להיות בוטה, הם לפחות לא נכים חברתית ומסוגלים להסתדר אחד עם השני - כבר יתרון אחד שכרגע אין לך. > וגם התחלתי לפתח כלפיהם שנאה וואו, חתיכת בזבוז השקעה כלפי מי שאמרת שהם "נחותים ממך". אני בטוח שהם לא מחזיקים ממך גם כן, והם לא מבזבזים את כל היום בלשנוא אותך. > (שכוללת עד היום הבטחה להרוג ילד אחד, אבל נרד מזה). לא חראם? לעשות לעצמך אולקוס מעצבים, לארגן לעצמך תיק במשטרה ו/או רישום של טיפול פסיכאטרי שיהרוס לך את החיים עוד הרבה הרבה אחרי, והכל בגלל איזה טמבל קטן שבעוד כמה שנים יכול להיות שירוץ אחרייך עם הלשון בחוץ? > כל מה שצריך בשביל רוצח שאפתן בפוטנציה, זה ילד מעט יותר חכם מהממוצע, שגם מודע לזה. ושגם מלהב מזה כאילו הוא זכה בפיס. מה מועילה לך האינטיליגנציה שלך אם את לא מסתדרת עם אנשים? מה טעם בידע שאי אפשר לעשות איתו כלום? ואגב - מי שנהייה פסיכופט, במציאות, לא הופך לאליל המונים - הוא מגיע לכלא, ושם כדאי מאוד לדעת להסתדר עם אנשים, כי מי שלא מתקבן, חוטף מכות, נשדד, נאנס ושאר מרעין בישין.