המפה

posix

New member
המסלול שלי

אמנם המפה היא של הבינוני, אבל הנתיב שלי הוא של הארוך.

IlanShacham

New member
מסתבר שהיו אפשרויות לבחירת ציר..

אני אעלה את הציר שלי ערב. רונן - אתה יכול בבקשה לסמן בצבע שונה את הקטעים בהם נאלצת לסחוב את האופניים?

והינה המסלול שלי - בינוני

כפי שאילן ביקש, סימנתי את המסלול לפי רכיבה – חיצים בצבע בורדו, הליכה- נקודות ורודות, מפגשים עם משפחה וחברים- תכלת, ייאוש ותקלות – נקודות שחורות. בין החיצים הסגולים ישנן נקודות ורודות המייצגות הפסקות יזומות לניקיון. בנוסף לכל הבוץ, היתה לי טעות בניווט [למזלי זה היה על שביל רכיב יחסית, כך שבזבזתי על הטעות רק רבע שעה (זניח לעומת הזמן הכללי...)] וגם תקלה טכנית מייאשת [קצת אחרי תחנה 7, המעביר האחורי חיבק את אחד השפיצים חזק חזק ורק אלימות פיזית (לא מתונה) הפרידה בין השניים (באותו שלב עבר לידי יואב מה טוב עם סגנון העצירה הייחודי לו, ולפחות זה גרם לי לחייך
), למזלי, למעביר שלום (מספיק אחד במשפחה שנפרדנו ממנו לשלום) ] גם אצלי יצאו תוצאות קיצוניות תוצאה – מעל שלוש שעות ורבע. זמן גלגל- 1:49:00 מרחק – 13.5 ק"מ מהירות ממוצעת - 7.3 מהירות מקסימלית - 34.5 (פעם ראשונה שעקפתי את אלעזר)

IlanShacham

New member
והנה המסלול שלי

בירוק - רכיבה, באדום - גרירה
בין נקודה 1 ל 2 עשיתי טעות והחלטתי להגיע ממזרח (דרך השביל ממנו המשכתי אח"כ ל 3) תוך כדי גרירת האופניים עליתי בטעות על השביל אש (שנראה כמו שביל בחלקו התחתון) במקום על השביל הנכון, וכך הגעתי ל 2 רק אחרי חצי שעה של ניווט...
את ארבעת הנקודות האחרונות עשיתי על ידי רכיבה בכביש וגיחה לכל אחת מהנקודות, כך היה קטע כביש בו עברתי שלוש פעמים. העדפתי תמיד לחזור לכביש דרך קטע שאני יודע שהוא רכיב מאשר לנסות משהו אחר.

posix

New member
המסלול שלי

על פי בקשת הקהל... באדום - הנקודות הנוספות של המסלול הארוך בוורוד - הנתיב שלי בכחול - הקטעים בהם האופניים נגררו/נסחבו/שמעו קללות הקשורות לאמא שלהם לצערי שעון הפולאר שלי נחנק מהבוץ אחרי שעה וארבעים והפסיק לתפקד. אך אל דאגה, הוא תוקן במהרה (תודה ליבואן על הטיפול המהיר והמסור) ואפילו הזכרון נשמר! אז הנה מה שהצלחתי להוציא: זמן כולל: 1:39:30 סה"כ פעימות לב: 16,259 פעימות מהירות מינימלית: 1.5 קמש מהירות ממוצעת: 11.6 מהירות מסקימלית: 35.6 (בטח בירידה מנקודה 5 ששכחתי שאין לי ברקסים...) מרחק: 14.4 קמ גובה מצטבר: 255 מ (שיפוע ממוצע 0.2- אחוז - שלילי! האם יש למישהו מושג מה זה אומר?) טמפרטורה ממוצעת: 11 מעלות מצב רוח: טוב מתמיד (לא יודע למה - אבל אני ממשיך לחייך גם כשיורד גשם ויש בוץ)

יש לי שאלה לגבי המסלול ל 6

למה לא רכבתם כפי שסימנתי? באופן זה, עוברים פחות בשטח "הצהוב" שלרוב היה בוצי וגם יותר קל לזיהוי מתי לפנות לשביל ה"נכון" במחשבה שאולי ישנם שבילים חדשים בשטח.

IlanShacham

New member
אני לא רואה הבדל...

אלה שני צדדים של אותו שדה. הצד המזרחי אפילו נראה במפה פחות טוב מהמערבי. אותי יותר מעניינת דווקא הבחירה בין 4 ל 5 - למה בחרת לעלות איפה שעלית ולא מאיפה שאני עליתי? אני רציתי לצאת מהואדי המקולל הזה כמה שיותר מהר (וגם העליה יותר מתונה).

posix

New member
תשובות

לנקודה 5: זכרתי מאחד האימנים שעשיתי בשנה שעברה שהעליה שאתה עשית אחרי הוואדי לא כל כך טובה (ובוצית מאוד בסופה). לכן העדפתי להמשיך בערוץ ולהנות מהספק שאולי שם מצב הבוץ יותר מעודד. לצערי, בפועל זה לא היה כך, ולכן כבר באמצע הדרך נאלצתי לפנות שמאלה לדרך הכורכר (שבסופה פגשתי בך). לאחר שיחה קצרה עם ארז - הנתיב שלך ושלו היה הנתיב העדיף. זמן 20:48 דקות מ-4 ל-5. לנקודה 6: הציר המערבי נראה עדיף על הציר המזרחי, השביל יותר עבה במפה. היתה לי הנחה נוספת, כי רוב הנווטים יעברו בנתיב המערבי, ומכיוון שזינקתי ב-11:00 יכולתי להיעזר בסימני הגלגלים שלהם. ולדעת מראש איפה נתקעים ואיפה יורדים לשיחים שבצד הדרך. בפועל אני חושב שאין הרבה הבדל בין השניים. זמן 11:23 דקות מ-5 ל-6.

למעלה