המפד"ל בממשלה...

moledet שלי

New member
המפד"ל בממשלה...

אני מצהיר כאן בפורום שאם המפד"ל לא יפילו תממשלה במקרה ששרון ירצה להקים מדינה פלשתינאית אני מכריז על המפלגה הזאת כמפלגה של אפסים מסכנים חסרי עמוד שדרה , סתם מפלגה מאעפנה ללא מצע... דיר באלק מפד"ל אל תביישו את שימכם כמפלגה לאומית!!! וחוץ מזה סחטיין על חיזוק הכח שלכם מ-5 ל-6 אני מקווה שתשתמשו בזה נכונה

אליגטור

New member
'מצהיר', 'מכריז'

אפשר לחשוב שאתה מקים את מדינת ישראל עכשיו. בסך הכל זורק כמה דברים חסרי כל משמעות. חבל שאתה לא כותב את הגיל שלך בכרטיס האישי.

moledet שלי

New member
מה קרה קצת אומרים דברים נכונים

ואתם קופצים??? מפלגה של אנשים שיהיו בכל מקום "רק לא באופוזיציה" כי הרי איזו מפלגה אתם??? חסרי עמוד שדרה! שלא תחשבו לא נכון אני תומך בכל מפלגות "המחנה הלאומי" ובכללה מפד"ל אך מטרידה אותי העובדה שאם יקימו מדינה פלשתינאית אתם תצביעו נגד אבל תשארו בקואליציה בדיוק כמו בהסכם חברון! "רק לא באופוזיציה" זהו עיקר המצע שלכם, בכהונתכם הנוכחית כדי וראוי לשנותו ל"רק לא מדינה פלשתינאית" כמו שרוב תומכי המפד"ל חושבים.

אליגטור

New member
הקשב לי

יש לנו עניין להתיחס לכל מי שרוצה להביע דעה בצורה מתקבלת על הדעת. אל תתפלא שקיבלת תגובות כאלו אחרי שאמרת דבר כמו- " אני מכריז על המפלגה הזאת כמפלגה של אפסים מסכנים חסרי עמוד שדרה , סתם מפלגה מאעפנה ללא מצע..." אז תשנה את הגישה ונקשיב לך. אם יש לך בעייה כלשהי עם המפד"ל הנוכחית או עם המפד"ל של הכנסת ה-15 נשמח לשמוע ולהגיב בהתאם.

למעלה