המפגש2

המפגש2

טוב... עידכון לגבי המפגש: כנראה שהמפגש יערך בחולון, אצל אחד מחברינו לפורום, Larik. אחרי שבדקתי עם כמה אנשים את התאריכים שמתאימים להם, המפגש אמור להיערך בין התאריכים 22-24. אבל כנראה שרוי לא יגיע למפגש, מסיבות שלו (ככה הוא אמר לי בטלפון). תשאירו הערות לגבי התאריכים המועדפים עליכם, ותתחשבו בלאריק שמנדב את הבית שלו למפגש (כדאי גם לתת הצעות לסרטים המועדפים עליכם, שבהם נצפה במפגש). ננסה לקיים את המפגש לפי ההעדפות של חברי הפורום כמובן, אבל אי אפשר לצפות שזה ייצא מושלם לפי הדרישות של כולם, יכול להיות שחלקכם שמתכוונים להגיע יצטרכו לוותר על פעילות אחרת כדי להיות נוכחים.

Metallic Dragon

New member
חולון?!

למה זה השתנה? זה לא אמור להיות בעזריאלי? מה קורה איתך נבו, איך בת"א?

ashkeloni

New member
עם כל הכבוד....

אתה מצפה שאימהות ישלחו את הילדים שלהם לבית של מישהו שהן לא מכירות? שמע...אני מציע לערוך את המפגש בעזריאלי... וגם...זאת לא בעיה בשבילי להגיע לעזריאלי...אבל לחולון יש בעיה... ועוד שאני יודע בדיוק מה אני צריך לעשות כדי להגיע לעזריאלי...לבית של לאריק תהיה לי בעיה להגיע...

אני מוכן לדבר עם האמהות בעצמי

וגם לדעתי שלומי מוכן... למרות שאני לא רואה אותו בסביבה בזמן האחרון

ashkeloni

New member
שמע...

בשבילי להגיע לשם זאת אומרת להוציא יותר כסף... אני בכל מקרה נוסע לעזריאלי ברכבת...ובכל מקרה את זה ההורים מממנים... אם אני אגיד להם שהמפגש בבית של מישהו אין סיכוי שהם יסכימו... ואז אני אצטרך להוציא מהכסף שלי שאין לי...

רעיון!!

למה שלא נלך כל חברי הפורום לראות את Spirited Away ? אני מודע לזה שרובכם ראיתם את זה כבר, אבל זה עדיף מאשר סתם להסתובב בעזריאלי ולאכול המבורגר... לא חושבים?

ashkeloni

New member
../images/Emo45.gif

דרך אגב... אני מציע את התאריך של ה-23 ליולי ביום רביעי הבא.... אם יש למישהו בעיה עם התאריך שיכתוב איזה תאריך יותר מתאים לו...

Metallic Dragon

New member
אני עם אשקלוני בקשר למיקום.

ונראה לי שבכל מקרה נאכל המבורגר ונסתובב בעזריאלי, גם אם נראה את הסרט, לא?

ashkeloni

New member
הההמממ....

יש לי שאלה...כמה עולה כרטיס לסרט? וגם...יש שם בורגר ראנץ'? כי אני לא אוכל אוכל לא כשר... ובכלל...אחרי הפוקפורן כבר עדיף שאני לא אוכל עוד...

ashkeloni

New member
ועוד דבר...

אתם יכולים לקרוא לי בשם הפרטי שלי.. קוראים לי נתן...

Brolly

New member
יש שם גם בורגר ראנץ'...

גם מקדונלדס וגם בורגר קינג נראה לי והכל כשר וכרטיס קולנוע עולה 25 ש"ח לפי מיטב ידיעתי...

king kazabubu

New member
25 שקל זה עולה

באנימות שאתה רואה.... סרט לדעתי עולה בסביבות 33. ובאמת כבר ראיתי ספיריטד אווי... ממש אהבתי אגב. מזכיר נורא את הנסיכה מונונוקי... אגב, מישהו שם לב שבנסיכה מונונוקי רואים את ג'הירו מספיריטד? ממש בהתחלה בתור ילדה קטנה כזו..זה קטע ממש מצחיק.... טוב נו אותו יוצר. אני כבר אמרתי לכם שאני בקושי על המחשב כי אני עובד רוב הזמן. ואני חושב שלהפגש בבית של מישהו זה עדיין לא אפשרי. כעקרון לי לא אכפת כל כך המיקום אני רק צריך תאריך כדי להודיע לבוס שאני לא מגיע.

sonkun

New member
שני דברים

א, זה צ'יהירו, לא ג'הירו D-: ב, גם אני ראיתי, אבל אני לא חושב שזה צ'יהירו, אולי זה סתם ילדה שנראית אותו דבר, כמו שאמרת, זה אותו צייר.

Brolly

New member
זה צ'יהירו

ואני לא בטוח מה קורה בקולנוע בעזריאלי וזה... אבל נראה לי שיש מבצע לקיץ שהמחיר של הכרטיס קולנוע ירד ל25 ש"ח זה המחיר לכרטיס קולנוע פה בהרצליה בינתיים....

סוף סוף אתה כאן

התאריך של המפגש: ה-23.7 בקניון עזריאלי יש שתי הקרנות ביפנית לסרט, 2 ו4 וחצי. תשאירו הודעות מה אתם מעדיפים, השעה שתרבל יותר קולות, תיבחר.

Metallic Dragon

New member
אני אומר ב-2.

ככה כולנו נגיע, וישר נלך לסרט, ואז נדבר עליו אחר כך.... במקום שב-4 וחצי, נצטרך לחכות לסרט, ואז לא יהיה על הרבה מה לדבר (חוץ מדרגון בול זי).

למעלה