המפגש

בן54

New member
המפגש

הייתי כבר בכאלה, באופן כללי די דומים תמיד הרבה יותר נשים פה ושם גם גברים, שהם בדרך כלל היותר שתקניים ואני במטבי כשאני "צופה" ככה מהצד, רואה את כולם את הצעקניות יותר ואת השקטות את המהססים ואת הבוטים אהבתי את הישירות של דיאבולו, כזו מין חוצפה שמתאימה לגילו אבל גם רגישות הסתתרה לה בין הקוצים את הצורך של פסי להציג מעט אדונות ובכל זאת להיות "בגובה העיניים" את המבוכה של פרח והכנסת האורחים למרות השכנים המתלוננים אהבתי את היחצנות של מייקי הצורך הנואש שלה בתשומי.... כיאה לאנשי במה אוףף לצערי הרבה מהשמות איני זוכר נוכח גילי המופלג וזיכרוני הדפוק או, כן, אוחתו של שקספי... נשואה - נו, חלקנו לא מושלמים אבל 6 ילדים... ווואווו וילדה גם ספר.... הבלונדה ההיפר אקטיבית שהתרוצצה בין כולם ולא החסירה דבר שרוצה כל כך הרבה אהבה אבל מרוב תזזית קשה לתיתה.... הנהג החביב שמעתי שכל נסיעה שלו "פיצוץ"....חחחח ענת הקטנטנה... עם הלב הגדול והמון יכולת נתינה.... העורך דין החתיך.... יאללה כמה הייתי רוצה שפניך ישתקפו בראי שלי כל בוקר..... רשפים שאני מכיר ואוהב נו, אבל זה כבר סיפור אחר..... ועוד ועוד... כבר קשה להיזכר...

לא הייתי שם. אבל כתבת

יפה! כל כך יפה. וכאילו הייתי שם. והיופי של העורך דין (מי זה?) כנראה זה לא רק הפנים. זה אולי פותח לו דלת. אח"כ מופיע הבפנים שלו. אתה מסתכל מהצד. רואה כל פרט. ולך הם לא רואים, ואותך לא שומעים, כי אתה עסוק באחרים! אז תראה להם מה שיש לך שם בפנים! דניאל

birdy7

New member
אוווווו דניאל

זה אתה שם בתגובה לבן? שולחת
שמחה שהנחת את הרובים

birdy7

New member
למה?../images/Emo12.gif

היא היתה בכנות ומכל הלב פשוט לאחרונה היית עסוק הרבה במלחמות ואני בעד שביתות נשק בכל מקרה אני בשלי אוהבת אותך ככה

בן אהבתי... גם אתה בשבילי סיפור אחר

אתה חבר! עכשו כולם ראו ויודעים, איש עם נשמה ענקית.
אני

למעלה