המפגש

חייםלוי

Member
מנהל
המפגש

מי שלא בא פיספס. היה מפגש מאוד נחמד ולבבי. נעים לפגוש את האנשים שמאחורי הניקים. אמנם את לימור כבר ראינו ב"אישה" אבל אין דומה מציאות לתמונה בעיתון. גם יגאל בעלה המקסים היה. כמובן שרוזמרין היה - בלעדיו המפגש היום לא היה מתקיים. היתה גם קוקו בת 28 השקטה ויפעת 21 שבאה ישר מן המבחן המדובר. אני מקווה שהוא היה יותר מוצלח מאשר ההרגשה שלה. היתה גם מירה שלא מרבה לכתוב בפורום עם בתה החמודה בת ה-5 וחצי (כמעט 6) וכן משתתף פסיבי בפורום שאני מקווה שעכשיו יכנס לפורום. נראה שיש לו מה לתרום. גם אבא של אפי היה ושאב מידע על גיל הנעורים מיפעת. קיוטי והאשי חסרתן לנו. אני מקווה ש ufo יגיע במפגש הבא. (אני סומך על רוזמרין שיארגן כזה) וכמובן כל שאר חברי הפורום.

hey sexy lady

New member
אני שמחה שנהניתם

אני התביישתי לבוא לבד וגברת קיוטי אמרה שאין לה מצברוח לבוא בגלל הפיגוע (הגיוני) אז החלטתי לוותר. מתי המפגש הבא?

moribat

New member
נהניתי מאוד מאוד.....

אחר כך המשכנו אני ויגאל, ויפעת ואבי (המשתתף הפסיבי בפורום) למשחקייה בעזריאלי ושיחקנו קצת להנאתנו. מחכים למפגש הבא...

../images/Emo127.gifהחבר'ה, מה זה צודקים.

בפעם הראשונה שהסתכלתי בשעון היה אחרי השעה אחת. הזמן טס. היה מה זה מענין!

יפעת 1 2

New member
גם אני ממש נהניתי במפגש.

באמת היה מחמם וכיף, אפילו שהגעתי מאוחר, ותודה רבה לכל מי שהיה על כך שרוממתם את רוחי לאחר הבחינה שלא היתה טובה,ואני רק מקווה לתוצאה פחות גרועה ממה שאני חושבת. אז ממש נהניתי לדבר איתכם ולהכיר אותכם(גם לנצח את לימור במשחקים של הדיסקיות...),אם כי הוכרזתי כ''הילדונת של המפגש''(טוב,גם של הפורום בכלל.) אז תודה לכם,באמת היה מרגש,ובתקווה לפגוש עוד אנשים במפגש הבא,אסיים כאן. ערב טוב חברים.

S E M 151

New member
ממש ממש שמחה שנהינתם

לצערי לא יכולתי להגיע, לא בגלל הפיגוע אם כי הוא לא תרם למצב הרוח שלי. עמדנו ללכת לישון כשהודיעו עליו ונשארנו ערים עד אמצע הלילה. מאוד מקווה שאוכל להגיע למפגש הבא.

ליפעת

לא עזר לי. שמי לב לשעה ויש ערים נוספים. וזה יקח לפחות עוד שעה. אז מה את אומרת לי נוסעים ל-א או לא.

rosmarin

New member
אנחנו בכיוון הנכון../images/Emo151.gif

שלום לכולם! תודה לכל המשתתפים הנהדרים המפגש תאם את הציפיות שמחתי לראות ולשמוע אנשים שמבינים אותי אני חושב שיש לנו פוטנציאל אף לגדול וליזום מפגשים בעלי תוכן ועיניין ולתפארת ולדוגמא לכלל המשתתפים בפורום זה אשמח לקבל ממכם הצעות וייזמות למפגשים שכוללים לא רק פעילות פסיבית אלא דינאמית חוייתית- "פיקניק" ,"מסיבות" טיולים ועוד להזכירכם בעוד חודשיים חנוכה ויש צורך להערך על מנת לחגוג את האירוע אני ממתין להצעות לפני שאקבע איתכם מועד שלכם rosmarin

hashy

New member
פעם הבאה אני שם!!!

היה מבאס להיות מרותקת למיטה ולא לבוא. יפעת אני שמחה שקיבלת את ההודעה והגעת. צנחתי לשינה כך שלא הספקתי להתקשר לוודא
רעיון הנסיעה נשמע טוב אם כי לנסוע בחורף לצפון נראה לי גשום. מה דעתכם על הדרום דווקא? גם רעיון הפיקניק נראה לי נהדר ויש לי רעיון למקום... מי שרוצה לארגן איתי את הדבר, שיצור קשר במסרים [רוזמרין, מה אתה אומר, בא לך על עוד אחד?] נשיקות לכולם

hashy

New member
וואל'ה חיכיתי לראות אם יש פה ציניקן

אמיתי... אז יצאת מהארון, מה? חכה כמה ימים, אולי יהיה קל יותר לחייך אז [למרות שאני לא בטוחה]

ufo11

New member
יצאתי מהארון?????

אני ממש ממש מתלוצץ... ואני ישבתי באותו לילה וראיתי חדשות עד איזה 3 וישנתי 5 וחצי שעות... ממש אין לי כוונה לפגוע במישהו או לזלזל.. אם מישהו הבין לא נכון.

hashy

New member
מושי מתוק, הכל בסדר. אני מרגישה

קצת איכסה מהבחילות, לפעמים קשה לי לאכול, אבל אני אצא מזה אני מקווה שבמהרה. תודה יפעת ואז מוזמנת להיתקשר

rosmarin

New member
למה לא../images/Emo79.gif

הגיעו אלי מסרים מפורומים אחרים אשר מעונינים בקיום מיפגש ביןפורומים צריך להיות מעניין..משהוא בן .ונה מה דעתכם? לגבי מפגש לפיקניק הוא בהחלט ריאלי דרום/צפון/מרכז לא משנה למען הצלחה וסולידריות כדאי שנשתף את כולם ברעיונות גלויים אנשים בפורום יש להם רעיונות נהדרים וכדאי לנצל זאת אני מציע מעכשיו בהכנת תפריט מזון לפיקניק -שתייה ,מיני מאפה, ירקות,כילים חד פעמים,שקיות אשפה על כל אחד מאיתנו לקחת יוזמה לבחור משהוא מהרשימה הנ"ל כדי שכל העסק ירוץ אני מחכה וניראה מפגש עוד יותר טוב

יפעת 1 2

New member
בוקר טוב לכולם!

באשר למפגש,השאלה אם רוצים לחכות עד חנוכה או שיש אפשרות לתכנן פיקניק לפני, לי אישית זה נראה בר ביצוע. (זה לא סותר מפגש גם בחנוכה כמובן...) בכל מקרה, אני מביאה גיטרה ושירונים לפיקניק, כך שיש גם תוכנית אומנותית! באשר למפגש עם פורומים אחרים,לי אישית זה נראה מוקדם מדי אני אישית עוד לא מכירה כאן מספיק טוב את כולם ואני אשמח אם זה יהיה בינתיים מפגש רק שלנו.(אני לא פוסלת את הרעיון, פשוט כרגע לא נראה לי שזה מתאים) יום טוב חברים!

rosmarin

New member
אהבתי את זה../images/Emo168.gif

כל הכבוד יפעת אהבתי את הרעיון מאוד******* מפגש חנוכה הוא לא במקום אלה אפשרות אני מצפה לעוד אנשים כמוך כרגע שירתמו לדברים אחרים בקשר למפגש בין פורמים ניראה שאנחנו צריכים קודם לעשות מפגשים ולהיות יותר מגובשים- בהחלט יש טיעון רציני אני מסכים איתך אז שיהיה לך יום נפלא

qt1

New member
באמת רעיון מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

הפעם אני אתאם עם חיים לפני שאני מצטרפת, גם בגלל שאני רוצה לפגוש את חיים וגם בגלל שחשוב לי ששנינו נהיה נוכחים בפגישה הבאה של הפורום. אז אני מחכה לתגובה של חיים, אם הוא שם- אני שם
וגם לי נראה נכון שרק הפורום לבינתיים,לגבי כיבוד, אין לי בעיה להכין דברים למרות שאל תגלו, יגאל יודע להכין דברים סוף הדרך
וגם לימור... פיתות מהכפרים -אני אביא
אגב אנחנו גדלים בינתיים וזה יופי שעוד ועוד אנשים מצטרפים, בפעם הבאה יש עוד אנשים שלא כותבים כאן אבל אם נלך בדפים אחורה אין לי ספק שיש כאלה שרק הציצו וישמחו להגיע... כדאי לנסות, שווה לנו כמה שנהיה יותר גדולים נהיה יותר חזקים. יום נעים לכולם

חייםלוי

Member
מנהל
מפגש רק שלנו הולך טוב.

אני לא יודע להכין שום דבר
אני יכול להביא שתיה

למעלה