המפגש

• פותח הנושא papal
  • פורסם בתאריך

papal

New member
המפגש

לאחר דיונים- סקר קצר בקרב חברי מאמ"ה והפורום בדיקות חוזרות ונישנות ושיחות עם יואב וכל מיני - הוחלט על יום המפגש על יום ראשון 11\04\04 שזה יום ראשון הקרוב בקניון עזריאלי בשעה 11:00 בעיקרון- מהפורום אני כבר די יודע מי יגיע ומי לא- והרוב יגיעו- אבל תזכו כנראה ללהכיר גם כמה חברי מאמ"ה שלא היו בפורומים או לא כותבים- וכמה אנשיפ גם מהייד פארק ובתקווה שיהיה כיף בכל מקרה במפגש אני יחלק כרטיסי חבר , מדבקות (לא נשאר לי הרבה מדבקות -אני ידאג לעוד בהמשך אני מקווה ) - ויהיה מעניין אני מקווה אז זוהי התוכנית בנתיים אבל כמו שאני אומר זוהי רק ההתחלהלהלה ויש לנו עוד הרבה תכנונים עבורכם בחופש הגדול!!!!! נ.ב- ירדן תודה לך על עזרתך

unagy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

unagy

New member
שאלה

אולי כדאי שנקבע מקום יותר ספציפי בקניון עזריאלי, על מנת שנוכל למצוא יותק בקלות אחד את השני

טל אמר לי שמפגשים ליד../images/Emo26.gif

המסעדה של יטבתה
שוקו יטבתה שולט! כמו שאני מכירה את עצמי אני בטח אבוא איזה רבע שעה קודם כדי להתפנק לי שם בעיר יטבתה...אני מכורה

Pagra Baleben

New member
שחזרה מת"א עם../images/Emo80.gif

הסינגל של שוב הדיסקו כאן! ההוא מהאוסף רוקנרול! זה היה האחרון!

שתדעי לך שאת לבד איתו...

אין לי ממש איך להגיע
אז אני מאחלת לך בהצלחה שלא תופשטי או תאנסי...

papal

New member
בטח שיקבל

תקבלו על זה כולכם הסבר מפורט במייל

papal

New member
-שלילי לא קיבלתי אבל היהי יום שהיתה

תקלה בשרת הדואר!! אז לפני שאת שולחת שוב- באיזה יום שלחת?? אז אוכל לדבר עם החברה המארחת על זה ואולי להציל את התמונות חבל על המקום פשוט

Sn‡ƒƒ

New member
אמממ..ד"א..

אפשר לשנות את המייל שלי? כי נתתי מייל שגוי.=\

DanaDuck

New member
יש לי טיול ממחר עד יום ראשון...

באסה.. לא אוכל להגיע.

למעלה