המפגש

AciDBreeZe

New member
המפגש

אני רוצה לבוא אבל אני יוכל להגיע רק אם מישהו מירושלים שהוא לא רוצח/סוטה/משוגע מוכן להסיע אותי... תן לי גם שעות כי יש לי שיעור פרטי היום בארבע אז חשבתי כם מחר יום שישי וזה אולי יותר מתאים? כי אחים שלי זה רק יום אחד בבקשה בבקשה תענו זה חשוב.

AciDBreeZe

New member
הקפצה

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

אני חושב שקצת

איחרת את המועד, היו בחירות לאיזה יום... אני גם חושב שכל מי שבא, לפחות אנחנו, ארגנו את כל היום שלנו לפי זה, ויהיה קצת קשה לדחות את הכל יום... וממש ממש לא נעים לי להגיד את זה, נדפקת *אה כן, זה היה רוי*

AciDBreeZe

New member
כן ניחשתי שזה מה שתגידו...

לא נורא נבוא פעם הבאה. ובאמת תקחו תמונות תגידו מה עשיתם שם וזה...אני רוצה להגיע למפגש הבא אבל תעשו אותו קרוב..אין פה הרבה ירושלמים אני יודע אבל משהו קרוב אלי כי אני רוצה לפגוש את כל הילדים האלה שאני מדבר איתם וזה.

קרוב למי? ../images/Emo13.gif

למה בשבילי ירושלים זה 4+ שעות נסיעה, ואף אמא לא תסיע את הילד שלה 4+ שעות נסיעה למפגש של פורום דרגון-בול של 4 שעות

AciDBreeZe

New member
אמת...אמרתי שאין הרבה ירושלמים פה..

אבל משהו קרוב אולי?

haunter

New member
../images/Emo36.gifירושלמי אבל לא הולך

כבר היום אתם נפגשים? חשבתי שקבעתם בסוף השבוע

Larik

New member
ביייחיאט.... צרפו גם אותי

king kazabubu, בבקשה תענה להודעה ששלחתי לך באיסיקיו..... אם אני מתקרצצץ יותר מידי פשוט תגידו ואני אעזוב אתכם......

Larik

New member
עוד כמה דברים

אני לא פנאטיק של הסדרה, אני לא חמאסניק, אני סתם עוד חובב אנימה, הקטע הוא שאני לא מכיר הרבה אנשים שהם גם כאלה, ופשוט ברצוני לפגוש עוד כאלו, ואני חושב שבמפגש של הפורום אני אכיר אנשים כאלו (אתם), ועוד בכלל חלכחם גרים בחולון (כמוני) אז זה בכלל מצוין בשבילי. אז בבקשה תגידו לי מתי המפגש מתקיים ואיפה, כי זה ממש חשוב בשבילי.

king kazabubu

New member
לא פרסמתי את הפרטים על המפגש?

מוזר פרסמתי את זה אתמול... טוב לא נורא... המפגש היום בשעה 3:30. ליד הבית שלי. שלח לי הודעה אני אגיד לך בדיוק איפה זה. אם אתה חולוני אז לא תהיה לך בעיה למצוא את זה

למעלה