המפגש

Hole In The Sky

New member
הי! חבוב!

חעע
קודם כל תירשם למערכת אח"כ נדבר.

Mekhasheife1.

New member
יייייהההההההה ......

נכנסתי עכשיו סתם בפוקס ללוח אירועים ואיזה כבוד! איזה יופי! אנשים כנסו לשם שניה ... איזה יופי יש לנו אירוע אחד!
בכל מקרה אנשים אני צריכה שתרשמו לי בדיוק מי בא ומי לא למפגש פורום ואני יודעת שזה הפעם ה -10000000000000000000 שאנחנו מדברים על המפגש הזה אבל אני צריכה לראות איזה אנשים באים אזזז ... שכל אחד ירשום לי אם הוא בא או לא ... ותראו הפגישת פורום תלויה בכם אם היא תצליח! אם רוב הפורום יבוא אז זה יצליח ולא יהיה משעמם ולא יהיה תקוע! אז אנשים תבואו ושכולם ירשמו לי אם הם באים או לא! תודה יקרים שלי! אוהבת אותכם!

declare nuclear

New member
מה באמת מתקיים מפגש?

של הפורום? איזה יופי, פורום מגובש שכמוכם? מה מתוכנן במפגש?

Mekhasheife1.

New member
גם נכון! תירשם!

אמממ ... וד"א אם כבר קוראים לי נופר - נזק ...
אמממ ... המפגש הזה מחר! (הייתם מאמינים שכ"כ מהר עבר הזמן?!) בשעה 23:00 אם אתה רוצה עוד פרטים תתכתב האיתי במסרים ואני ירשום לך בדיוק ת´פרטים ...

mutagen123

New member
שוב לנופר.....

וואי אני מתחיל להנות לכתוב לך הודעות במקום בפרטי ככה שכל הפורום יבוא ויכתוב שטויות.... בקיצר הבנו את מכשול האייסיקיו, אבל רק רציתי לומר שזה מבאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים תודו בזה, חייבים אייסיקיו, או לפחות mirc בקיצר נופר, אני כנראה אבוא מחר, וזה גם אחרי ניקוי אבן אז אני ארגיש שנון.... בקיצר תבואו אנשים נ.ב נופר גם את מוזמנת.... (הייתי חייב לומר משהו טיפשי אהה)

Skate is Back

New member
סיכוי טוב שאני יגיע מחר למפגש

מחר בערב אני הולך לארוחת ערב אצל סבתא שלי שגרה...כמובן,בחולון. אז,מה הכתובת של המארחת שלנו???

Mekhasheife1.

New member
איזה רעים אתם!

נו ... אני צריכה לדעת מי בא ומי לא! תתיחסו! אל תהיו רעים ... גם מי שלא בא אז שירשום שהוא לא בא ... אלה שלא בטוחים אם הם רוצים לבוא או לא אז שמקסימום יבואו לאיזה שעתיים - שלוש וילכו אם לא יהיה להם טוף ... אבל אנשים תגיבו! איזה מייבשים אתם!

mutagen123

New member
אם בא לכם שאני אכין דיסק עם שירים

אז פשוט תגידו איזה שירים אתם רוצים.... ואני אשתדל להשיג אותם ולשים אותם בדיסק

vampire dazira

New member
טוב תראה ...

המפגש בבית של נופר (MEKHASHEIFE1) ביום שני ה-5.8 בשעה 23:00 , עוד פרטים??

Mekhasheife1.

New member
חחחחחחחחחחחח .... ../images/Emo13.gif

אבל נעלבתי! אף אחד לא הזמין אותי! אז אני נשארת בבית!
(גם אני הייתי חייבת לרשום משהו טיפשי ....) ותבואו כולם! גם החדשים!

Mekhasheife1.

New member
טוף אז כתובתי היא :

(לא להטרדות ולא להומלסים! ... תודה!) ש"ד קוגל 29 חולון ... מקסימום תתקשר אלי ואני ידריך אותך!

Mekhasheife1.

New member
דרך אגב ... שמתם לב ש ...

כל הסבים והסבתות של כולם גרים בחולון?? דיי! יא מעליבים! לא כל חולון מלאה זקנים ... (אני מנסה איכשהו להיתנחם ... חחח ...)

mutagen123

New member
בסוף יבואו.......

מלא הומלסים ששמעו שיש מסיבה חינם בבית של נופר

Mekhasheife1.

New member
מההה?!?! לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! רק הפורום מוזמן! בלבד! שלכל אחד יהיה כרטיס פורום נירוונה עם השם שלו והניק שלו! חחחחחחחח ...

mutagen123

New member
לכל ההומלסים!

אני מזייף כרטיס חבר של פורום נירוונה ממש בזול

Hole In The Sky

New member
ואם הוא מחבל??

נראה לי קצת מוזר... הוא נכנס לפורום וישר שואל על המפגש הוא אפילו לא כתב הודעה אחת חוצמזאת.. וגם הוא לא רשום אז לכי תדעי מיזה.

ממ תזדהה !

כי אמ אתה מחבל אני אוצה לבוא גרר ממ נייזק יקרה המונית שלך לא תעזור כי זה רחוקקק אופ ואני לא חושבת שאני יכול לבוא אני כל מקרה ממש אני ישתדל גרר
כל מקרה אני מפטיחה להתקשר אליכמ לפגישה !1 כל חשבוני
לזה לפחות יש כייספ
ממ..בלה בלה וזהו.. מצטערת יקירה

למעלה