המפגש!!

המפגש!! ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

המפגש נדחה לאוגוסט כמו שהבנתם.. יש תאריכים באוגוסט שאתם ממש לא יכולים בהם? או יום ספציפי שאתם לא יכולים בו בשבוע כי יש לכם משהו קבוע?? שרשרו תאריכים לכאן, שנתחיל להזיז את זה מעכשיו..

RonliG

New member
תודה הגרי:) אני מתגיסת ב15.8

אז פליז תחילת אוגוסט.

eladi88

New member
אמממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

לא יכול מה 6.8 עד ה 10.8 אממממ וגם בסוף סוף אוגוסט...יעני בשבוע האחרון

Lee Roni

New member
לההה... מה קרה לך...

הוא טס מחר לחו"ל! :) ובהזדמנות זו - טיסה וחופשה נעימה לך יא פרסי!!!!!! תהנה כמה שאפשר... קצת ניתוק, שקט וזה...:))

MORIYAE

New member
מצטרפת לאיחולים

אחלה טיסה שתיהיה לך
חופשה מהנהה...

eladi88

New member
חחח תודה...אבל../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אל תהרסו לי....אני רוצה לנצל"ש איזה שרשור יפה כזה מחר.... חחחחח שששששששש זאת הפתעה....

Japoneza

New member
|מחכה בקוצר רוח|../images/Emo110.gif

סתם, נו, אני רוצה לאחל לך כל מיני דברים לטיסה..אבל אני אתאפק למחר

eden456

New member
אני יעשה את עצמי..

אני יעשה את עצמי כאילו לא ראיתי את ההודעה הזאת .... אבל בכל אופן תהנה לך... ד"א לאין אתה טס?

Lee Roni

New member
יש לציין

שזה חשוב שכולם ואם לא אז לפחות רוב הפורום יהיה במפגש!!! זה מפגש ויומולדת שנה לפורום אז זה ממש ממש חשוב שתגיעו... בבקשה מכם..! בעקרון מאמצע עד סוף אוגוסט לא ממש מתאים לי מפגש... זה אומר (בערך) מה-20 לאוגוסט נגיד עד סופחודש. :)

../images/Emo45.gif שנה תיהיה ב31 ליולי. אז אולי אפשר בסוף ש

שבוע האחרון של יולי ? הין ה27 ל29 ? אה , יש משהו בעזראילי אולי , בלי נדר , ב27 ליולי . יום חמישי .

pishkashit

New member
לא יכולה עד הודעה חדשה.

ואם כן אז רק בין ה14-20 ובסוף החודש. אולי זה ישתנה

niv surfing

New member
לשיר מניב

שיר באמת כל הכבוד על הפורום אני באמת מעריך את זה וגאה בזה שיש עוד אנשים שאוהבים כמוני את בית הבובות !!!!!!!!!אם תוכלי לענות ולהיות בקשר אני ישמח בהמון אהבה ותיזכרו תמיד !!!! לא לוותר לחלוםםםםםם

רושי2

New member
אממ...בעיקרון..

עד ה-16.8 אני פנויה רק בימי ראשון שלישי ושישי-שבת.. מה-16.8 אני פנויה מתי שתרצו אותי!! (לצערי..
אין אימונים..אני אתחרפן אני אומרת לכם מעכשיו!!!)

אני מאחלת לכם מיפגש מהנה!!

זה בטוח הולך להיות אדיר!! כי אחרי הכל זה שנה של אחדות,חברות, צחוקים, ציטוטים והרבה התקדמות מבחינת פופלריות השנה!! אפשר לומר שעשינו אתזה ובגדול... כפרעליכם כולכם!! אופתותכם!!

למעלה