המפגש

einav8

New member
המפגש../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

למי שעוד לא ראתה ולא שמעה, המפגש הוא ביום חמישי 27.11,במושב קדימה שבשרון,בשעה 18:30. בבקשה שכל אחת תאמר לי מה היא מביאה, כדי שאני אדע מה להשלים,ולהתארגן בהתאם(אין צורך בכלים חד פעמיים). כתובת,מפה(רק בMail) ואת מספר טלפון שלי - אפשר לקבל במסר. בבקשה להתפקד...
כולן מוזמנות ותיקות וחדשות. בבקשה תשרשרו מדי פעם כדי שההודעה תשאר בעמוד הראשי. נתראה...

os15ar

New member
מקפיצה, מה תרצי שאביא ?

אשתדל מאוד להגיע אגב, האם יהיו בפגישה הריוניות ? אנחנו זקוקות לאבקה, לא ? שלך, אסנת.

einav8

New member
מה זאת אומרת - תשתדלי???

אוסנת - זה לא מקובל. לגבי מה להביא אני מרשה לעצמי להגיד לך מה לפי מה שיחסר. תדברי איתי.

ליזט2

New member
../images/Emo45.gifגם אני גם אני באה....

ומאוד רוצה לדעת מה להביא כל מה שרק צריך!!! יום טוב בנות

osi28

New member
מגיעה../images/Emo45.gif

מה להביא? אין לי בעיה להביא כל דבר אפשר פיצוחים?

אנונה11

New member
../images/Emo60.gifגם אני אגיע!

אני אשמח להביא כל דבר קנוי כדי לעקוף את עניין הכשרות. עוגה/שתייה/לחמים וכו' אולי כדאי שיוחלט סגנון הארוח כדי שיהיה יותר קל להחליט.

einav8

New member
סגנון ארוח...

לשאלת אנונה... אני חשבתי בהתחלה על מלוחים - בורקסים,סלטים,פשטידות,לחמים,וכאלו, ומתוקים - שכמובן הכל הולך. העיקר שיהיה כיף...

נועם@בת

New member
כמויות אוכל- המלצה

לא להביא כמויות אוכל בלתי מוגבלות. למרותה רצון הטוב, אם מביאים כמויות מקבלים שולחנות עמוסים שאחר כך רק מנקרים בהם, והמארחת נשארת עם כמויות אוכל עצומות שכואב הלב לזרוק, אבל לא נעים להחזיר למי שהביאה. אז המלצה- כל אחת תביא כמות שתספיק לעצמה לשובע. לדוגמא מי שמביאה בורקסים שלא תחשב בורקס אחד לכל משתתפת ועוד כמה ספירים, אלא כמות בורקסים שהיתה מספיקה לה לשבוע אילו זה היה האוכל היחיד שהיה על השולחן ועדו כמה ספיירים. ככה תתקבל כמות כוללת שתספיק לכולם בשפע ולא ישאר עוד עודף. תהנו נועם ~שחמישי זה ערב סגור אצלה~

d2b2

New member
מגיעה ושלחתי לך במסר בשבוע שעבר

שאביא עוגה של שמרים ובקבוק קולה אם זה בסדר ... אם לא תשלחי לי מסר ואתאים עצמי לבקשות.

d2b2

New member
מגיעה ושלחתי לך במסר בשבוע שעבר

שאביא עוגה של שמרים ובקבוק קולה אם זה בסדר ... אם לא תשלחי לי מסר ואתאים עצמי לבקשות.

bapi

New member
כמובן שמגיעה ../images/Emo39.gif

שוב אזכיר שיש מקום לעוד 4 מאיזור פ"ת וכנראה שמצרפת גם עוד חברה שמתחילה לחתור....

osi28

New member
מי שצריכה טרמפ../images/Emo73.gif

אני נוסעת מתל אביב דרך כ"ס (מחזירה את הבעלול הביתה...) אז כך שיש לי מקום למי שרוצה להצטרף!

למעלה