המפגש של המועדון...

המטיייל

New member
המפגש של המועדון...

בתור אחד מאלה שירדו הרבה על המועדון ובתור אחד עם המון ביקורת אבל גם רצון לתרום אני מרגיש חובה לפתוח הודעה חדשה תגובה על המפגש הקרוב. איזי, אני מבקש, אם אפשר, לקיים מפגש נוסף שבוע אחרי או מתי שהוא שאינו יום שלישי הזה. אני בטוח שיש עוד כאלה שלא יצליחו להגיע מסיבות מאוד טובות (כמוני למשל - חתונת אחי). אז בבקשה פעל בעניין כי אני מאוד מאוד מעונין "להיות שם כשזה קורה" תודה

Easy_Rider

New member
יהיה עוד מפגש, יש יום מועדף ?

בכל מקרה, חשוב להגיע מחר (יום ג´). יש העדפות לגבי שבוע הבא ? הצעות לסדר היום ? דברים שאתם רוצים להעלות ?

gregovihs

New member
כמה אנשים יש בערך במפגשים האלה ?

ביום שלישי ? חיפאי מתוסכל שרוצה אופנוע רציני יותר מ50 סמ"ק

התבלבלת קצת..

מפגש המועדון המדובר הינו ראשון מסוגו. זוהי הפעם הראשונה בה המועדון מכנס אנשים/אופנוענים , כאלו חברים וכאלו שלא , על מנת לשמוע מה יש על ליבם נגד/בעד המועדון ומהן ההצעות לשיפור.. מעין אוזן קשבת.. המפגש יערך בת"א ביום שלישי הקרוב. בד"כ , המפגש הקבוע של המועדון (שממשיך להתקיים כרגיל , בלי קשר למפגש המיוחד הזה) נערך מדי יום חמישי בערב , גם כן בת"א.

gregovihs

New member
ok מעניין, תודה על ההסבר

ובכל זאת, כמה באים למפגשים הרגילים ביום חמישי ?

GPZiv

New member
זה לא קבוע

בוא נגיד כמה עשרות משוגעים...

הממ...תלוי במזג האויר..

בתקופה כזו , בימים טובים - עוברים שם בערך 100-150 אופנועים..

מפגש שבועי?

לדעתי, המפגש, בפורום המתאים, צריך להיות שבועי - פתוח לקהל (חברי המועדון וכאלה שאינם), עם סדר יום מפורסם מראש. בצורה כזו כל המעוניין יוכל לבוא לשמוע (ולהשמיע - אם הוא חבר מועדון או שלמועדון יש עניין לשמוע אותו), להתרשם ולהתידע באופן בלתי אמצעי על פעילות המועדון. ע"מ לחסוך בזמנם היקר של החברים, מן הסתם דרושה ישיבה אחת "גדולה" החודש, והיתר מצומצמות יותר.

הכוונה כמובן לישיבה גדולה פעם בחודש

ולא ישיבה גדולה חד פעמית החודש.

למעלה