המפגש שהיה...

סבבב

New member
המפגש שהיה...

ביום חמישי בערב (24.8), נערך מפגש הומואים דתיים לגילאי 18-25, במקום דיסקרטי בר"ג. למפגש הגיעו 10 אנשים בערך, חלקם חברי הפורום. המפגש עבר ברוח טובה, כיף, דיבורים על הא ועל דא, וגם משחק חברה... המפגשים אינם בעלי אופי מיני, והמארגן שלהם הוא אסף זהבי. בייבי-בוי ואני (מנהלי הפורום) הגענו לראשונה למפגש מסוג זה. אני מודה שאם לא הייתי מנהל בפורום ואם לא היה מופעל עליי לחץ להגיע, אין סיכוי בעולם שהייתי הולך לדבר כזה. אני כל כך מבין את אלה הנרתעים ממפגשים כאלה, כי זה נותן תחושה כאילו אתה נפתח מעבר למה שאתה רוצה. היום, מנסיון, אני יכול לומר שאין שום דבר מאיים במפגשים האלה. האוירה נעימה, צחוקים וכל דבר שיש בכל מפגש חברתי אחר. אף אחד לא יוצא מהארון בעקבות מפגש כזה. הדיסקרטיות מוחלטת. במפגש כזה יש לנו אפשרות לפגוש אנשים במצב בדיוק כמונו. דתיים גאים בארון. כל ההתלבטויות, כל התסבוכים, כל הסיפורים וכל החוויות - והכל בכרטיס אחד... אני ממליץ מאוד להגיע למפגשים הבאים. תעכבו אחרי הפרסומים של אסף זהבי בנוגע למפגשים. אסף זהבי הוא אדם מאוד מיוחד ואיכפתי שלוקח על עצמו כשליחות לסייע לדתיים גאים בכל מה שיוכל. אני משוכנע שבקרוב הוא יהיה פעיל יותר בפורום ויסייע למי שיזדקק לכך... שבת שלום

SmartToyBoy

New member
אכן כן...

היה נהדר במפגש! ומאוד שמחתי לראות את BabyBoy1 וסבבב , מנהלי ויקירי הפורום
נידונו נושאים חשובים שעל הפרק, ונוכחנו לדעת שבאמת אנחנו לא מסכימים על הכל. האווירה היתה מאוד נעימה (כרגיל...), בהחלט גם צחוקים, ואכן המפגשים הללו הם חשובים כי מתאפשר בעצם לחלוק את מה שאנחנו מרגישים עם חבר'ה כמונו. תודות לאסף כרגיל
מומלץ בחום למי שמתלבט !!! שבת שלום וסופ"ש נהדר, SmartToyBoy.

BabyBoy1

New member
טוב, הקדמת אותי..

גם אני רציתי לרשום הודעה. אכן אחרי אתמול אני יכול להמליץ לכל הצעירים (18-25) להגיע למפגש של הצעירים. יש שם באמת אחלה אנשים, ואווירה נעימה... שבת שלום לכולם

שמחתי מאוד לפגוש את כולכם.

חברים יקרים שמחתי מאוד לפגוש את כולכם וגם את מנהלי הפורום, תודה רבה על המילים הטובות. וכמובן אוסיף תודה רבה לבעל הבית שהעמיד לרשותנו דירתו. אשתדל גם לכתוב כתיבה פעילה ( חוץ מאשר ארגון פעיליות חברתיות). ולעזור כמיטב יכולתי. באהבה אסף.

למעלה