המפגש שהיה

ycyclop

New member
המפגש שהיה

כולם הוזמנו לשעה שמנה אבל לאור נסיון העבר ידענו שאם יתחילו בתשעה הכל בסדר. ננסק הופיע כאשר הוא מביא איתו גדודי שחקנים דבר שהבטיח את הצלחת הערב. התחלקנו לשתי קבוצות: הראשונה (איתי) שחקנו Amun Re. אחד המשחקים האחרונים של knizia אשר צריך קצת זמן להבין מה קורה ומי נגד מי. למרות שיש במשחק אפקט של מזל, מי שלא מתכנן קדימה ובוחר טקטיקה מסוימת, אין לו ממש סיכוי לנצח (זה רמז קד יואב). השניה שיחקה samurai של knizia. משחק יחסית קצר, קליל וחביב מאד על כל מי שמקח אותו פעם ראשונה. היות והמשחק באמת קצר יחסית ופשוט חהסבר, הספיקה הקבוצה לשחק שני משחקים בזמן שהקבוצה הראשונה שחקה משחק אחד. במקביל הגיעו עוד 4 אנשים (סה"כ היו 12 איש הערב) ושיחקו Taj mahal. מפתיע תירוף המקרים כי גם הוא משחק של knizia שנראה שזה הערב שלו. מהצד קצת היה לי קשה לעקוב מה קורה שם, אבל הראה שהאנשים נהנו. בשלב זה בערך הסתיימו המשחקים של שתי הקבוצות הראשונות והיה משחק קצר של perudo שהמזל שיחק שם וכל מי שלומד סטטיסטיקה היה פורש מהלימודים אם היה רואה מה הולך שם. לאחר מכן היו כמה סבבי Guillotine. משחק עריפת ראשים במהפכה הצרפתיתץ משחק קליל ומשעשע ששחוק בשלוש קבוצות שונות בתור filler חביב. בשלב זה החלו לנטוש אנשים. התחלנו ללמוד את החוקים של hacker אשר הומלץ בחום על ידי chatenoire אבל לאחר ההסבר התברר שמשחק בשישה יכול להיות 2-3 שעות ולאור השעה המאוחרת ויתרנו אבל פעם הבאה נשחק (אני מקווה). בשלב זה התחלקנו שוב לשתי קבוצות קבוצה אחת שיחקה caracssonne בשישה אנשים אם שתי ההרחבות. אני אוהב את המשחק הזה, אבל אני הייתי בקבוצה השניה אשר שיחקה high society ו-bohnanza שוב, משחקים קצת יותר קלילים לאור השעה המאוחרת אבל תמיד מהנים. הערב הסתיים באיזור 2:45 ובהחלט ניתן לסכמו ב-"חזרנו עייפים אך מרוצים" רק שאנחנו לא חזרנו, זה היה אצלינו בבית
. היה ערב מוצלח ומאד מהנה. מחכה לפעם הבאה.

shadowfax

New member
אכן גדודי שחקנים ../images/Emo6.gif

הגעתי ב22:30 אומנם באיחור אבל הגעתי ישירות מהעבודה והספקתי לראות את סיום AMUN RE לאחר מכן הצתרפתי למספר סבבים של Guillotine כי אין כמו להתיז ראשים של אצילים צרפתיים. high society איכזב אותי, למרות שיש בו מחשבה לא ממש אהבתי את הסיגנון. hacker נשמע ממש נחמד רק חבל שלא יצא לנו לשחק אותו. bohnanza דווקא הפתיע אותי על הנייר הוא נשמע מוזר וקצת טיפשי אבל המשחק עצמו משעשע והקלפים עצמם מצחיקים מאוד בהחלט נכנס לרשימת "משחקים משעשעים להעביר את הזמן" שלי.

למעלה