המפגש שהיה

ycyclop

New member
המפגש שהיה

קודם כל תודה לכל האנשים הרבים שבאו. היה מפר שיא של 15 איש וזאת למרות ששני זוגות חדשים נאלצו לבטל, בפלה לא יכל להגיע, יפעת26 שהביעה עניין גם לא יכלה וידידה של nnesk הבריזה לו. מה שאומר שיש פוטנציאל להרבה יותר (אתייחס לנקודה זו בסוף) היו שלוש זירות משחקים: 1: hattie, עומר, עידן, urik hai, orenr אשר שיחקו carcassone ו-clans אשמח אם הם יפרטו חוויות 2: טלי, אופיר, shadowfax, backdoorslam אשר ישחקו: Taj mahal (שכבר ראינו סיפור חוויות קצר מ-backdoorslam ) ולאחר מכן Traders of Genua 3: ביצת דרקון, חבר של ביצה (מצטער ברך לי השם) nnesk, ferenhit, ירון וycyclop אשר שיחקנו Vinci. משחק קצת פחות מוכר אבל תמיד מקבל ביקורות מאד טובות ממי שמשחק אותו. לצערינו אחרי שעתיים גמרנו רק חצי משחק ובהחלט ניתן היה להאיץ את הקצב. אבל המשחק פשוט שונה בשישה מאשר בשלושה. סה"כ היה ממש טוב, וניתן היה להחשף למספר מאד גדול של משחקים. הבעיה היחידה מתחילה להיות מקום ומספר אנשים. מקום: הרבה מתלוננים שאני גר רחוק מידי וקצת קשה להגיע, אז פעם הבא כאשר אני שואל מי מוכן לארח כולכם מוזמנים להתנדב. אין שום סיבה שזה תמיד יהיה אצלי (לא שיש לי התנגדות, זה חוסך לי בייביסיטר ונותן לי יותר זמן משחק). בעיה שניה היא כמות אנשים. אני חושש ש-15 זה המקסימום האפקטיבי. יותר אנשים מזה קשה להכניס אצלי (וכנראה פחות אצל שאר האנשים). אז יכול להיות שבעתיד נצטרך לחשוב מה עושים ( אולי כל הקודם להודיע שהוא מגיע זוכה וכשיש 15 אנשים הרשימה נסגרת???) אשמח לשמוע רעיונות. אז שוב בקיצור נהנתי, היה כיף ונתראה בפעם הבא.

למעלה