המפגש שהיה

ycyclop

New member
המפגש שהיה

לאחר פיתוח ציפיות של המון משתתפים (הרבה חדשים) הגיע יום המפגש ושבעה אנשים ביטלו
. בסופו של דבר היו שבעה שחקנים וזכיתי לשחק civilization של AH לאחר שנים שלא שיחקתי. אני נהנתי וזהו משחק עם הרבה פוטנציאל אבל לוקח זמן. לאחר 5 שעות המשחק עדין לא הסתיים (בשעה 3:00) אבל היה מהנה. לצערי כשהיתה לי ההזדמנות לא קניתי את ההמשך (במקום זה קניתי את battle mist שיש לו פוטנציאל אבל הוא משחק עם יותר אורינטציה מלחמתית וצריך 4+ אנשים בכדי שיהיה משחק טוב, אז לא יצא לי ממש לשחק אותו טוב, אולי עכשיו יהיו מספיק אנשים שירצו ואפשר יהיה לנסות)

shadowfax

New member
אכן משחק נהדר של AH

הכיל בנתיים יותר מגע ומסחר בין השחקנים מכל השאר שראיתי מהמשחקים הישנים שלהם. למרות כל מה שקרה לי במשחק (הצפות, ומרי אזרחי) עדיין הצלחתי להמשיך קדימה מה שהדגים לי שהמשחק בהחלט לא סופני ולכן מעניין יותר, לכל שחקן היו עליות ומורדות נקודות שפל והצלחה בהחלט משחק נהדר.

ycyclop

New member
מסתבר

שהם היו מסוגלים להוציא משחקים טובים בלי ספר של חוקים אלא פשוטים יותר וחביבים אבל משחקים שלוקחים שעות רבות של משחק

backdoorslam

New member
אחד הדברים המשעשעים

נורא אירוני ששיחקנו משחק הדן בפהתפתחותן של תרבויות בעוד המשחק עצמו מהווה ציון דרך בהתפתחותם של משחקי הלוח. היה מצחיק לקרוא בסוף חוברת ההוראות על ההשקעה האדירה של AH לעומת הגירסא הפרימיטיבית יותר - האנגלית. אני הייתי שמח מאוד לחזור ולשחק בו. פשוט יחסית ומאוד מרתק.

למעלה