המפגש שהיה

BlogTV Police36

New member
המפגש שהיה../images/Emo23.gif

ענת..........חייבת אני לאמר לך המון תודה מקרב לב על המפגש המהנה שהיה לנו בבאולינג......בזכותך הכרתי אנשים נפלאים. המפגש היה מאורגן נהדר והיה נחמד מאוד. אוהבת את כולם מאוד ושמחה אני שהצטרפתי למשפחת השוטרים. קובי....השאר איתנו אני אוהבת אותך.

BlogTV Police18

New member
ענת ואייל

רציתי להגיד לכם המון המון תודה על המפגש שהיה היה שווה לי להכיר את החבר'ה פה ואת השומרים בצאטים הרגילים תמשיכו לעשות עוד מפגשים כאלו

BlogTV Police33

New member
ענת ואיל-יצאתם גדולים

אני מזמין את כולם לפתוח שרשור גם למען מטרה זו..אין לי מילים לתאר כמה היה לי כיף היה מדהים ומושקע בטוב טעם עד הפרט האחרון וניכר שהיתה פה מחשבה עמוקה ותכנון יסודי. ועל כך כל הכבוד לכם. חברים יקרים היה כיף לפגוש אתכם שוב ולהכיר חברים חדשים - משפחה מאוחדת וחמה. נתנו לנו היום להבין ולחוש (כפי שענת רמזה בעבר על תכנית כלשהי)כי יש מי שמעריך את עבודתנו. המדליה מגיעה להם.

BlogTV Police29

New member
באמת שהיה לי ממש ממש כיף

אנשים, אתם נהדרים, אחד אחד מכם הוא איש מקסים ושמחתי להכיר את כולכם
ואני שמח שאני שייך למשפחה הזאת של השוטרים
בקרוב - התמונות...

BlogTV Police21

New member
בהחלט מצויין!

נכון לומר... טליה ורועי... מאוד נהנתי!!! התמונות יפורסמו בקרוב (עוד מעט). שיהיה לכולם אחלה April Fool's Day :) שי פוליס21

BlogTV Police21

New member
גלרייה שלנו :)

שלום שוטרים (ואחרים)... מאוד מהר, מאוד פשוט: הגלרייה שלנו שם משתמש: blogtv סיסמא: gascon3smoke תהנו ותנו תגובות (אפשר לכל תמונות לתת תגובה)
שי פוליס21

BlogTV Police10

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

כל הכבוד , אחלה גלריה, היה ערב מוצלח, תודה לכל מי שאירגן, הכל היה פשוט 10

BlogTV Police31

New member
היה אחלה אני נהנתי

היה כיף להכיר את כול השוטרים שהגיעו,ואכן היה ערב מהנה. תודה רבה לשלמה, שהביא אותי עד הלום (לנתניה). תודה רבה לקובי,אבי,ורונה,שהחזירו אותי עד שלום (הבייתה
). תודה רבה לענת,על הערב המהנה הזה. והיה כיף להכיר את כול הנפשות הפועלות,ואת כול השוטריםש הם אחלה אנשים ונהנתי מאוד בחברתכם. גם אני שמח להיות חלק ממשפחת הBlogPolice. וכן ירבו מפגשים מסוג זה. נתראה בשמחות,וחג שמח לכולם
.
.

BlogTV Police30

New member
../images/Emo124.gif הודעה מקובי

לענת על אירגון המפגש המדהים והמהנה קבלי ברכות לבביות. מאחל לכל שוטרי הבלוג חג פסח שמח וכשר. ומי שרוצה לשמור על קשר מוזמן בשמחה אוהב את כולכם
קובי

BlogTV Police30

New member
../images/Emo51.gif לענת ואייל

על ההשקעה והאיכפתיות, שמחתי להכיר את כולם על חי ולא רק כניקים על המסך. מחכה לעוד מפגשים כאלה , עלו והצליחו.
רונית

BlogTV Police39

New member
אכן-המון תודה -תודה אבה

היה מדהים להכיר את האנשים שמאחורי הכינויים

BlogTV Police37

New member
וואו

קודם כל, מצטער שלא הגעתי, היו קצת בעיות שלא צפיתי. שמח מאודדדדדדדדדדדדד שעשיתם חיים ומקווה להשלים פערים בפעם הבאה שתהיה. ובכל מקרה, למרות שלא הייתי, יישר כוח על האירגון לכל מי שלקח חלק בזה. חג כשר ושמח לכל השוטרים ולכל השאר.

למעלה