המפגש לחג השבועות

המפגש לחג השבועות

שלום לכולם אחרי דיונים בוועדת תרבות, הוחלט להקדים את המפגש ליום רביעי שלפני שבועות. ביום חמישי, ערב חג בדרך כלל לא עובדים אז אין בעיה להשאר לתיקון עד הבוקר. וגם המחמירים שבינינו שעדיין מבלים את החג כהלכתו יוכלו להצטרף למסיבת שבועות מוקדמת. בתוכנית האמנותית (לבינתיים): מופע קצר. בהשתתפות אומנים ידועי שם. אוכל מהמזרח. עלים לכבוד החג. חדרי רסט. (למנוחה וכל השאר - בעיקר כל השאר). מלא נרות. להלן אלו שאישרו את השתתפותם: אלי פל0. ...עם ציציות. ומי עוד? שרשרו בבקשה את שמכם. לכל אלו שירשמו את שמם, אשלח מסר פרטי עם הכתובת והפרטים.

ש חף

New member
"מקצות הארץ באנו הבאנו ביכורים"

נו? איפה האייקונים של תפוז לשבועות??????... |ביכורים| |לוחות הברית| |הר סיני| |משה מקבל תורה מאלוהים| אני בשאיפה לבוא-לא מבטיחה...

גל נעים

New member
שלום,אני רוצה להגיע,אולי עם אישתי

אולי עם אישתי,נראה, בכל מקרה הייתי רוצה לקבל פרטים על מקום הארוע,תאריך,שעה,מי יגיע,מי לא יגיע. נ.ב-שאלה:אפשר להגיע עם חליפה ובורסלינו בשביל השואו?...

טוב

New member
אמנם אני מאלה שעובדים בערב שבועות,

אך בכל זאת בא אבוא.

כנראה שתזכו לראות אותנו

אמנם ליאור עובד ביום רביעי אבל נשתדל להתארגן ולהגיע לפחות לקצת זמן

anat80

New member
גם אני

מני באני!!
גם לי בבקשה :)) אני מקווה שזה לא מוקדם מדי כי אני עובדת גם כן

ShakeSpearE

New member
הייתי מאוד שמחה לבוא

אבל.. זה תלוי איפה אתה גר. בארצות-הברית במקרה? כי אם לא.. לא אוכל להגיע.
(אלא אם כן אקבל החזרי נסיעות)
Sheakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeespeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaareeeeeaaaa (ה-e,a..--בשביל יידישיסט)

הא, זה מהשרשור הפורנוגרפי אתמול

האנשים לא מבינים פה את הדקויות העמוקות והנשגבות שאת מעלה

דידית

New member
אחרי הרבה זמן שאני חושבת על זה.

אני מאד אשתדל לבוא.אני מתה לפגוש אתכם!!! מקוה שלא יהיה איזה משהו שידפוק את העסק. דידית.

מטאור38

New member
אנשים

תנו לי בֵת תנו לי יוד תנו לי קוף תנו לי נון תנו לי יוד מה קיבלנו?יותר חזק...ולא שומעים... >מטאור מוסר לדידית "אל תחשבי פעמים מה ללבוש"<

למעלה