המפגש - יום שבת--אז... מי מביא מה? מי צריך טרמפ?
I impossible Prince New member 20/12/06 #2 יש לך מקום בשבילי ? אני גר בת"א אני יכול להגיע לאן שנוח לך... פשוט אני לא מתמצא בר"ג...
א אפרת ר New member 20/12/06 #5 יש לי שני אורחים אצל ההורים שאני מחזירה לרמת גן באתו ערב ואולי גם קופצת לחברה ברמת גן לפני המפגש אז אני אהיה כבר ברמת גן בעצם ... אם לא יסתדר לך עם מישהו אחר אני יכולה לקפוץ לת"א..
יש לי שני אורחים אצל ההורים שאני מחזירה לרמת גן באתו ערב ואולי גם קופצת לחברה ברמת גן לפני המפגש אז אני אהיה כבר ברמת גן בעצם ... אם לא יסתדר לך עם מישהו אחר אני יכולה לקפוץ לת"א..
י יניר דקל New member 21/12/06 #9 ../images/Emo6.gif אתם לא נורמליים מה נהיה פה? זה פורום קיילי או פורום קיוסקים?
י יניר דקל New member 22/12/06 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לגמרי! יותר חשוב לחשוב מה בתוכנית האומנותית. עומר יש לך וידאו?
א אפרת ר New member 22/12/06 #12 יש לי כמה דברים איתי אני אביא דיוידי... ואני מכינה עוגה היום, אם ישאר משהו עד מחר אני אביא.
P p i n g o New member 22/12/06 #15 ../images/Emo45.gif מי צריך חטיפים?! לא מספיקה העוגה השנתית של אפרת?
א אפרת ר New member 22/12/06 #13 עומר - שלח במסרים אם לא פה את הכתובת ואת הסלולרי שלך אם מישהו לא מוצא את הרחוב או משהו... זוכרת בערך איפה זה היה אבל לא כתובת מדוייקת.
עומר - שלח במסרים אם לא פה את הכתובת ואת הסלולרי שלך אם מישהו לא מוצא את הרחוב או משהו... זוכרת בערך איפה זה היה אבל לא כתובת מדוייקת.