המפגש- התלבטויות

מירבי*

New member
המפגש- התלבטויות

כפי שאתם יודעים מתקרב מועד המפגש הבא. מלי יזמה רעיון למפגש פורימי, התגובות היו חיוביות. אני רוצה להתלבט איתכם לגבי התאריכים. אפשרות ראשונה- 10 במרץ מוצאי שבת בשעה 18:30, התאריך הזה עדיין קרוב לפורים אך יכול להוות בעיה לשומרי השבת, בשעה הזאת השבת כבר יוצאת אך צריך לקחת בחשבון את זמן ההגעה. אפשרות שניה-15 במרץ יום חמישי בשעה 18:30, כאן אנחנו קצת מתרחקים מפורים. אשמח מאוד לקבל מכם תגובות, העדפות, הערות כדי שנוכל להקדים ולקבוע תאריך. ועוד מספר דברים חשובים- בעניין פורים, לא חייבים. אני מתכוונת לכך שאין חובה להתחפש, כרגע זה רעיון, אם לא יהיו לו מספיק תומכים נרד מזה ונערוך מפגש רגיל. ושוב, הגיבו כדי שנוכל לקבוע תאריך. יום נפלא לכולם

liatha

New member
היי מירבי, אחלה רעיון, אני בעד מוצא

אני בעד מוצא"ש כי אני מאוד רוצה שהחצי שלי יבוא ובימי חמישי הוא לומד. תודה, ליאת.

הדר421

New member
ה-15/3 מתאים לנו גם! ../images/Emo45.gif

ואני חושבת שזה דווקא יהיה ממש נחמד אם בכל זאת תהיה אווירה פורימית במפגש! כמובן שלא חייבים להתחפש בתלבושת מלאה מטוייז אר אס...אפשר פשוט לבוא עם בגדים קצת יותר צבעוניים מהרגיל, או כובע מצחיק
.

לי כמובן יתאים רק יום חמישי

לא אספיק להגיע במוצ"ש.
(אגב גם 10/3 זה שישה ימים אחרי פורים...)

רחל68

New member
לי לא משנה התאריך

אני רק מקווה שהזוג שלי ירצה להגיע. מירב אולי כדאי שתנסי גם לדבר איתם.

MAMALY

New member
15/3 הכי טוב

אין לי מצב למוצ"ש בכלל משנה מזל הגיע הזמן שנראה אותך באמת

אשתדל גם לבוא..(אם אפשר)

באופן אישי, לא משנה מתי ,רק שאדע שבועיים מראש.

אנחנו נאלץ לדחות גם הפעם ../images/Emo10.gif

יש לנו עומס יתר של נסיעות למרכז וצריך לעשות סידרי עדיפויות....... מה דעתכן לעשות טיול צפונה???????????????

למעלה