המפגש המרגש
נוביקס >>>>>>>>>> תודה replay4me >>>>>>>>> היה לי כייף לשמוע איתך ועל השאלות שהיתה מענינות איתך שהיתה שואל לכום ! GayBiker >>>>>>>>>>>> חמודי גבר שקט >>>>>>>>>>>>>>>>>>>אחלה גבר שקט zippo27 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> חמודום dor105 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>שמחפתי להכיר אותך א ד ם ח י ו ב י >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>כייף לשמוע איתך ; הכרתי עוד בן אדם טוב זזז >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> גבר גבר
) גבר גבר מתוק מחיפה שאין לו כרטיס כאן בתפוז ; תודה לך גבר ואני
) <<<<<<<<<<<<<<<<<<< אלאאאק אני חחחחחחחחחחח לכולכם אני אומר אתם גדולים אתם אחלה ; התרגשתי מאד להפגש ולשמוע אותכם .. שמחתי מאד שמצאתי אנשים נפלאים ששמעו והכשיבו לי ; הצלחתם לגרום לי להוצי חלק מהכאב שבתוכי ; גבר שקט אני מאד התרגשתי לשמוע אותך תודה שהשתתפת איתנו ; אחלה גבר נוביקס תודה לך על האירוח הטוב והמכובד בביתך GayBiker >>zippo27 >>> ז >>>>> תודה לכם אוהב אותך היה לי כייף מאד לבלות יתכם אחרה המפגש צחקנו דיברנו אכלנו ו ...............
נוביקס >>>>>>>>>> תודה replay4me >>>>>>>>> היה לי כייף לשמוע איתך ועל השאלות שהיתה מענינות איתך שהיתה שואל לכום ! GayBiker >>>>>>>>>>>> חמודי גבר שקט >>>>>>>>>>>>>>>>>>>אחלה גבר שקט zippo27 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> חמודום dor105 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>שמחפתי להכיר אותך א ד ם ח י ו ב י >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>כייף לשמוע איתך ; הכרתי עוד בן אדם טוב זזז >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> גבר גבר