המפגש היה נחמד, אבל...

000ק0ית 23

New member
המפגש היה נחמד, אבל...

אני כותבת פה כי יצא לי להיות במפגש, היה נחמד לראות כמה אנשים אבל מה שהיה לא נחמד זה לראות את ההתנהגות המזוויעה של רוב אנשי הבלוג.... אתם העלבתם כמה וכמה אנשים, אח של סימה שאין לי מושג מה השם שלו החל לשרוף אותי עם הסיגריה שלו בכוונה עד שתפסתסי חזק מאוד וכיוונתי אגרוף לפרצופו , אז הוא שיקשק והפסיק , איתי לא מתעסקים... יש לציין שזה אחלה לשתות בנות , אך אתן לא יודעות לשתות....לי יצא לראות 2 בחורות מעולפות מכמות האלכוהול שדחפו לעצמן , מה אתן עושות? יש לציין שלא היתה בכלל השגחה לגילאי האנשים לגבי שתיית האלכוהול....רביד זה לא בסדר.....זה לא רק לעשות מפגש , היו שם גם גילאים מתחת לגיל 18.... יש לציין שהיו מלא שהיו נחמדים כמו פייה, כמו בוקס וחברתו שפנפנה, רונית JUST ME המקסימה,לונה השותפה היקרה שלי, פגשתי אפילו את "גיסתי הקטנה" סאמר69 שכל ילדון שם בבלוג הזיל ריר עליה, תירגעו היא תפוסה.....ועוד המון.... אני ממש מתתי משיעמום , טוב כי אני לא הולכת למסיבות כיתה ..... לסיום אל תכעסו או תתרגזו להודעה זו פשוט תלמדו ממנה ואולי ייצא לכם מפגש טוב יותר...יש לכם הרבה על מה לעבוד ...נתחיל בהתנהגות.....עלו והצליחו!!!!

LunasRose

New member
צודקה מאוד!!!!

כל מילה שווה זהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

הנרקומנית פתחה ת'פה

את רוצה ללמד אחרים לא לשתות? חחחחחח ממש ישו חוזר בתשובה!!!! סתכלי איך את נראית לפני שאת מעבירה ביקורת על אחרים יא מעפנה יא סמרטוט רצפה ולמה נראה לך שאורן אח של סימה "ישקשק" ממך.... מי את בכלל... מרוב שאת גמורה נותנים לך סטירה את עפה לאיילון דרום איפה שהפרסומות של קסטרו שם יאללה לכי שמה רחוק בקיצור שבת היום לא בא לי להתעצבן מספיק עשית לי חלחלה בכל הגוף שראיתי אותך פרצוף תחת ומוח של עז

המלכהה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק את עפה לאיילון דרום איפה הפרסומת של קסטרו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח

וואי פשוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח רונית את מצחיקה אותי לכי חפשי כושי אין על אורן כפרעליו!

000ק0ית 23

New member
ישו יאסין או עבדאללה חחחח

מה קרה אתה מתעצבן ....תשתה מיים קרים...האחרון שניסה להתחיל איתי במפגש היה אורן ג'ננה והוא שיקשק ממה שעשעיתי לו אז תרגע....וחוץ מזה סקסית23 הצליחה לעצבן אותך. ? חחחחח איזה אהבל...לך לך תשמע עופר לוי אולי זה יקצר לך את האף ה"קטן שלך\", אתה יודע מה אומרים מי שמשקר גודל לו האף, חבל שאצלך גודל האף ולא הזין ... חחחח אל תתחיל כי במפגש הבא אם אבוא אתה תשקשק....

לונההההה ורוני (משההה)

היה טוב לראות את הפנים שלכן... רוני איך הבלונד???? תגידי שאהבת יותר מהשחור.. תגידי.. תודיייייי חחחחחחחחחחחחחחח לונה אוהפת אותך בייבי

רונית ולונה הכנסו נא וגם לכולם

אז ככה אני כבר המון זמן עוקב אחר הנעשה כאן בפורום רציתי רק לומר שהשפה שרצה פה ממש ממש לא יודע איך לומר זאת במילה עדינה פשוט בוטה ומגעילה תגידו אתם השתגעתם מה זה צריך להיות מה איפה כבוד האדם איפה רוח הנתינה איפה האכפתיות איזה לעזאזל הכל ולדבר היום במקרה נכנסתי לבלוגים בצהריים ופשוט הזדעזעתי למראה עיניי אנשים מקללים אחד את השני בקללות נוראיות לא האמנתי שיש דברים דוחים כאלה עד כדי כך פה בתפוז אז לא אכפת לי מה תחשבו אתם פשוט אנשים בוטים ודוחים ובקשר לעניין השני אומנם לא הייתי במפגש אני לא בא למפגשים בכדיי לא לחשוף את עצמי לאותם אנשים דוחים אבל למה למה לעזאזל להתנהג ככה לבחורה למה אני קצת מכיר אותה והיא לא בחורה שתעשה רע למישהו היא שקטה ונחמדה גם היא וגם לונה רק בגלל שתם אנשים כאלה דוחים ומסכנים אני בטוח שמה שרונית אומרת כל דבר ודבר אמת לאמיתה לכן אני פונה אליכם מפה בבקשה ותחינה אנא ממכם השתנו לפחות בשפה פה בבלוגים אתם ניראים רע רע מאוד לי זה לא מזיז אבל בשבילכם צום קל לכולם וגמר חתימה טובה ובבקשה תשתדלו להיות אנשים יותר טובים ונחמדים אחד לשני כי אחרי הכל זה פוגע אבל זה פוגע רק בכם

אחרי שלקחתי לתשומת ליבי את מה שאמרת

החלטתי להשיב לך...... על הזין שלי מה שאתה חושב על הצורת דיבור שלי ושל כולם פה יא חתיכת מניאק שמע בקיצר המעפנה הזאת נרקומנית מסריחה מכורה לאבקת כביסה ומעיזה להרים פה אף על אנשים מהבלוג ששתו קצת והשתכרו היא שכחה תימים שהיא הייתה מגלחת תפפון שלה בשידור ומקיאה לתוך שקיות של ארומה בשידור במבוגרים אם אתה רוצה תזכורת יש צילומים של כל זה אני יכול להראות לך הכל שתבין עם מי מדובר פה... בקיצור ולעניין אל תבוא למפגשים ואל תעשה טובות לאף אחד אנשים דוחים אנשים זיבי למה מישהו מכיר אותך בכלל תחזור בניק שלך יא מעפן ותגיב ותבוא למפגש עם מה נישמע ביחד אתם מתאימים נראה לי נעשה עליכם כיבוי סיגריות גם כן יאללה "רונית לייט-הסיגריה החדשה"

shiranosh 19

New member
צודקת!!!!

גמני היתי במפגש פעם ראשונה שלי שזאת היתה הפעם הזו והיה ממש לא נעים כל הסיטואיציה שדיברת עליה!! אבל כן היה נחמד למרות שלא כולם זיהו אותי :p חיחיחי

EXPRESS4U

New member
../images/Emo221.gif אמממ התבלבלתייייי

הגעתי תתפשטו זה הייתי אני פשוט בניק של ידידה שלי למען הסר ספק , זה היה בטעות .

eXtreM1

New member
חה חה חה../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איפה אורן.... למה לא דחף לה תסיגריה לעין שתצא לה מהאף.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ימכוערתתת

בין להרים יד לבין לתת לי מכה עם היד יש הבדל עצום אני הבטחתי לך שביום שאת תבואי למפגש אני אתעלל בך יזבל אנושי... וכך עשיתי ואם היד שלך הייתה נוגעת בי כמו שאמרת בפנים.. תאמיני לי שלא הייתה לך יד במה לענג את עצמך אז לכי חפשי כושי ותמרחי משחה על הכוויות שלך מהסיגריה שלי

eXtreM1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אומר חבל על הסיגריה!
ה

000ק0ית 23

New member
ברור שפה תאמר שלא שיקשקת..

חמודי ...ראית איך לחצתי לך על ההיד? וראית איך כיוונתי עליך את האגרוף? אם היית עושה עוד צעד אחד הייתי מפוצצת אותך...אבל יש לך מזל שאני וותרנית.. יצאת גבר כן....כיבית עליי סיגריה, אנשים פה קוראים ואומרים וחושבים כמה שאתה אהבל... אתה יודע מה אומרים-יש אנשים שמתוך פניקה מיד באים ומרביצים....אני תפסתי את ידך בחוזקה וכיוונתי אליך אגרוף ויש לך מזל שהסתכלתי לך בעיניים וראיתי כמה אתה מפחד אז הלכתי....אגב התחלת עם סאמר 69... תיזהר שלא תיפגע כי היא תעשה כל מה שאני אומרת לה...כן כן זו הבחורה הכוסית שהתחלת איתה.....היא מקשיבה לי והיא חברה שלי אז ץיזהר ואני אדאג שלא תיפגשו...

למעלה