המפגש בניצנים.

המפגש בניצנים.

חבר'ה,שוב. התאריך קרוב מתמיד. אז ככה. מי בא-רעיונות למפגש. שעה (שתיהיה אמורחת כי אני חוזרת מהכינרת באותו יחום) מקום-בעיני נקבע ממש בשורה הראשונה של הכיסאות.כשתתחיל ההופעה,נטנפל. אני באה.מי עוד?

מרילנצח

New member
לפי דעתי ..

לא צריך לקבוע שעה או מקום מדוייק, פשוט שכל אחד יהיה מצוייד במספרי פלאפון של אחרים ונתקשר שם, כי המקום הוא גדול ,וכל אחד בא עם חברים .. אז זה יהיה מסובך מה שבטוח בהופעה של לידר אנחנו נשתוללה.

בעיני לא.

כי בסידורים כאלה-אני תמיד נאבדת ולא מוצאת כלום. אז.....אני מעדיפה לקבוע מקום ושעה. תגידו מה דעתכם....

מיטקין

New member
מורתושלח ונועה....

אני בא ולפי דעתי צריך גם שעה ומקום....... מה דעתכן על 7 בערב? ליד הבמה הגדולה? מורתושלח יקירתי אני אזהה אותך.... וכל השאר גם... אז מה דעתכן??

משהו בקשר למפגש:)

פשוט תעבירו קשר דרך טלפונים יותר נוח וטוב:) ואם לא אז אני יכול להביא לכם רעיונות למקומות שם:) יש את הבורגר ראנץ:) יש את הכניסה רחבה צעירה(אמנים צעירים/מתחילים)

הממ...

אני לא חושבת שיהיה אפשר לקיים מפגש כמו שנעשה בתל אביב... כי כל אחד בא עם חברים שלו.. אז אפשר סתם לבוא להכיר ולהגיד שלום.. בזה אני בעד. ושוב קשר פלאפוני זה רעיון טוב

אז ככה.

אפשר 8? כי אני חוזרתץ מהכינרת....ואני לא יודעת אם אני אגיע בשעה כזאת. בנתיים יש לי רק את הפלאפון של כרמית,ענבל,וזהו! את תשחלו לי במסר את הפלאפון..... טים-תשלח במסר,מורי,תשלחי לי באי סי קיו. וכל השאר-בבקשה! פשוט תבינו-אני ממש חייבת לראות אתכם! בבקשה,טים תשלח מסר,וגם כל השאר. בעיני צריך להיפגש ב.....בורגראנץ'!!!!!!!!!! אוקי?

jeackyh

New member
המפגש בניצנים...תכנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תשרשרו את נוכחותכם.
אתם בעד לעשות אחרי ההופעה תמונה של חברי הפורום עם עברי?

אפ אפ אפ אפ!!!

חזרתי עם רוח התנדבותית למדיי אז אני מתנדבת לארגן!!! כל מי שמגיע לניצנים שישלח לי מסר/אימייל/באייסיקיו. תכתבו שם+איזור מגורים וכבר נדבר. ו אל תשרשרו בפורום מי בא כי כבר היו שני שרשורים

מיטקין

New member
הי גם אני רוצה... אפ אפ אפ אפ....

אז כך אני מגיע לניצנים..... ואני כם רוצה לארגן את מפגש הפורום החפוז אז...... בבקשה...... ספיר רעיון מצוין... נראה הוא יסכים?

jeackyh

New member
למה לא?

זה כמו שהוא תמיד מצטלם אחרי ההופעה רק במקום עם בנאדם אחד..הוא יצטלם עם כמה no biggy

ד ס ו ש

New member
אממ.. למרות שאני חדשה פה

ולא ממש מכירה את כולם.. אני גם אהיה באותו יום בניצנים אז אשחמ להפגש איתכם.. נועה.. את אחראית למצוא אותי שאני לא אאבד ולהפגיש לי אנשים טוב??

אנחנו בר נדבר יפה שלי...

יש פלאפון ודברים כאלה! חבר'ה-שלחו לי את הפלאפונים שלכם!

יאא!! יופיעו בניצנים העולים לגמר...

ב"לא נפסיק לשיררררררררררררררררררררר" חבל שטל לופסקו לא עלתה!!! היא שרה שיר שעברי עשה לו קאבר... "גשם אחרון"... שיר מדהים!!!.. ד"א... יש לי בלוג חדש... אשמח אם תכנסו

למעלה