המפגש במוצקין

The big man

New member
המפגש במוצקין

אתמול הייתי במפגש-אמב"י במוצקין. היינו 7 אנשים. היה שם ד"ר אלי אברהמי שמעביר סדנת-פסיכודרמה באוניברסיטת-חיפה.

hanhan003

New member
תספר קצת יותר

איך בדיוק מתחבר הפסיכודרמה לגימגום? למה אמבי לא דואגת להביא הרצאות כאלה לתל אביב?

stkachov

New member
היא כן

בסוף החודש אם אני לא טועה יתקיים כנס אמב"י השנתי באוניברסיטת ת"א, ושם אחד הנואמים יהיה ד"ר אברהמי אשר יספר על המסגרת הזאת שלו ועל הפרויקט המתוכנן. למתעניינים אני אוכל להעלות כאן בפורום ביום ראשון את דף מידע שקיבלנו אתמול במפגש. זה נשמע לי מאוד מעניין אבל טיפה יקר כי זה לא מסובסד ע"י האוניברסיטה. בכל אופן אני גם הייתי אתמול במפגש במוצקין. אחרי ש"האיש הגדול" הלך הצטרף אלינו עוד אחד, thesword מהפורום. המפגש היה מאוד מהנה ואני הייתי מאוד מרוצה. חיים הנחה את הערב בצורה מעניינת וכייפית. שמחתי גם להכיר אנשים חדשים, וגם אולי זה הכי חשוב התחלתי מהיום בבוקר לנסות ולתרגל שוב. נראה כמה זמן זה יחזיק מעמד

The big man

New member
הפסיכודרמה

באמצעות הפסיכודרמה מטפלים בבעיות של אנשים באמצעות משחקי-תפקידים. הסדנה הזאת פועלת במתכונת תיאטרון טיפולי.משמעות השם פסיכודרמה זה דרמה-תירפיה. לגבי שאלתך למה אין כאלה הרצאות בתל אביב אז כדאי שתפנה לאנשים שמטפלים בפסיכודרמה מאיזור תל אביב.

shoshyyy

New member
אני נמצאת עכשיו בקורס פסיכודרמה

בתל אביב. ע"י בניין המכללה למנהל בתל אביב יש בניין אייסיס. אני משתתפת בקורס של פסיכודרמה. הסיבה שהלכתי לקורס זה בשביל לתרגל את הדיבור שלי בסביבת 10 אנשים. רציתי לרכוש בטחון כשאני מדברת עם קהל. זה נתן לי הרבה יותר. אני למדתי ולומדת איך לדבר לפני אנשים באופן מובן, ואני כבר לא מפחדת כל כך מקהל, קיבלתי פידבקים כל כך טובים שנתנו לי בטחון, למדתי המון על עצמי. זה שווה לדעתי כל אגורה.

The big man

New member
קורס-פסיכודרמה

שלום shoshyyy! כמה עולה לכם קורס-פסיכודרמה בת"א? אני מבין שאת מרוצה. יש שם רק אנשים מגמגמים? שיהיה לך בהצלחה!

shoshyyy

New member
זה הולך ככה ....

20 מפגשים שבועיים בסביבות 2800 ש"ח. אין שם רק מגמגמים, אני המגמגמת היחידה. באתי בשביל למצוא קהל המייצג את החיים. פגשתי שם אנשים מקסימים שלומדים את עצמם, ומוכנים להשקיע זמן, אנרגיה וכסף בשביל לפתור כמה בעיות בחיים שלהם , או סתאם ללמוד על עצמך, ולהתנסות בדברים. אני מרוצה בגללשאני שברתי כמה מחסומים היו לי ועדיין יש לי במינונים יותר קטנים. המחסום הראשי שעכשיו אני מצליחה לתקשר עם קהל. בעבר הייתי מפסיקה לנשום, מגמגמת, שוב מפסיקה לנשום, מגמגמת וכו'. עכשיו אני מגמגמת אבל מתקשרת. זה שינוי גדול אצלי, וגם אני תופסת מקום מרכזי בקבוצה , דבר שלא חשבתי שייקרה בגלל שאני מגמגמת. אני בסוף הקורס כבר , נשארו משהו כמו 4-5 מפגשים.

stkachov

New member
אם כך

זה יוצא בערך 140 ש"ח לפגישה.באוניברסיטה חיפה זה אמור להיות 65 ש"ח לפגישה(בת שלוש שעות), סך הכל 14 פגישות. כך שלכאורה זה יוצא זול יותר פי 2 מאשר בתל אביב, אבל עדיין זה כסף לא קטן. זה יוצא אלף שקל הסדנה הזאת. אני בספק אם אוכל לעמוד בזה.

shoshyyy

New member
וואו....

דרך אוניברסיטת חיפה זה יוצא הרבה יותר זול. כן זה באמת סכום לא קטן. אבל אני רואה את זה בתור השקעה. אני הולכת ללמוד באוניברסיטת חפה בשנה הבאה, מעניין מה שאתה אומר.

hanhan003

New member
SHOSHYYY יש לך פרטים

יש לך כתובת מדויקת של הסדנה. שם המוסד ומספר טלפון. תודה

thesword

New member
סוף סוף פגשתי מגמגמים כמוני ../images/Emo13.gif

אוקיי אז.. אתמול הייתי בפעם הראשונה שלי במפגש של אמב"י בכלל, והפעם הראשונה שלי שאני פוגש אנשים מגמגמים כמוני בפרט.. מה אני אגיד?? זה ממש התחיל ב-ר-ג-ל ש-מ-א-ל.. המפגש התחיל בשמונה בערב, ולמרות שמקום המפגש רחוק מאיפה שאני גר כ-35 דקות. יצאתי מהבית בשעה 18:45, אבל היגעתי ב- 22:00 למפגש!!!!!! יענו היגעתי ממש ממש בסוף. הייתה תאונה בחיפה והיה פקק ממש ארוך (בעצם, ממש ממש ממש ארוך). אבל אני יכול לומר שממש הייתי ב"היי" כשפגשתי את החבר'ה שהיו שם, וחבל שלא יכולתי להיות בהרצאה של ד"ר אברהמי. אבל את הזמן הקצר שנכחתי שם היה אחד הרגעים היפים בחיי בכלל ובחיי כמגמגם בפרט. שם פגשתי את stkachov (שהיכרנו דרך הפורום), והיו עוד כמה אנשים שהיה ממש כיף להיות איתם (אני עדיין לא מכיר אותם טוב, אבל אני עוד אכיר אותם).. בקיצור היה משמ כיף להיות שם. אגב, אני מגיע לפגישת הפורום (מקווה שאוכל להגיע). טוב אז היה ממש כיף להכיר את החבר'ה שם. נ.ב. אני רוצה להתנצל בפני חיים (stkachov יתקן אותי אם טעיתי בשם שלו) אשר שאל אותי אם הפקק אשר נתקענו בו היה עדיין קיים בשעה 22:00. אז הוא לא היה אבל עבדו בכביש חיפה-עכו אז, לכן היה פקק ממש קצר.. הוא בטח קילל אותי כשנתקע שם (הלוו, גם אני ו stkachov נתקענו שם).. אז סורי חיים

hanhan003

New member
שווה לבדוק

שווה לבדוק אם ניתן לפתוח סדנה דומה גם באיזור המרכז. יש לי רושם ששווה להתנסות בסדנה כזאת. אם יש 12 חברה מאיזור המרכז אולי דר אברהמי יסכים לבוא.

למעלה