המפגש ביום ו'

• פותח הנושא niosh
  • פורסם בתאריך

niosh

New member
המפגש ביום ו'

שלום חברים שלי (כן מעתה אתם חברי) המפגש ביום ו' היה ממש חוויה רגשית מאד מרגשת ומחזקת מאד התרשמתי מהפתיחות של כולם מהרצון לשתף ולעזור אחד לשני.אי אפשר לפספס כאשר מדובר באנשים טובים זה מיד בולט לעין. ועכשיו לפרסים תיקי , זיו - פרס ישראל. איש החידות -אות המופת. אריאל,מיכאל-אות הגבורה. אלין- עוד לא המציאו את הפרס שהייתי מעניק לך בשפה צבאית "את תותחית-על". בת שבע-פרס נובל. עודדתם אותי מאד אמנם לא רגעתי כלל ואם להיות כנה עד הסוף אפילו מצבי נהיה יותר קשה כי כעת אני מבין בדיוק מה מחכה לבן שלי אבל אכן יש תקווה לחיים טובים ואני האחרון שיאבד אותה אז להישמע/להתראות כמה שיותר בקרוב נ"ב-אריאל לא התקשר אלי היום אין לי מושג למה (בת שבע יש לך את המס' שלו ?)

niosh

New member
עוד פרס אחד

חברים לא שכחתי אף אחד כל שאר משתתפי המפגש מבחינתי-חסידי אומות עולם עכשיו כולם עם פרסים בייי

nioshאחינו היקר והאהוב../images/Emo39.gif

תודה על המחמאה תודה רבה. אני שכנעתי אותך להגיע והיתי ממש מופתעת לטובה כשהגעת. נורא שמחתי לראות אותך, מקווה שתגיע לעוד מפגשים . בוודאי שיש תקווה וחיים יותר אופטימיים לבן שלך ולכל המשפחה ביחד. אם רק רוצים אם עושים את מלוא המאמצים, לכולנו קשה ניר אבל אנחנו משתדלים לראות ואף מצליחים ברוב המיקרים לראות את האור גם כשקצת חשוך בפנים.. בקרוב יהיה לי אתר ואת כל השירים העצובים משום מה שאני כותבת תוכל אתה וכל חברי הפורום לקרוא שם . אני מקוה שהכל יהיה בסדר הבן שלך אוהב אותך ואתה אותו בצורה מאוד אכפתית ומיוחדת מקוה שהדברים רק ילכו ויסתדרו כשאתה תבין יותר. אני מאמינה שהכל יהיה בסדר בטוחה מקווה ומאמינה הן ביחד. בקשר לאריאל יש לי הרגשה או שהוא עסוק מדי או שהוא קצת מתבייש אין לי ממש מושג, הוא בחור מקסים ללא ספק, עם טיקים שממש לא מורגשים. אז שמחתי לראות אותך אם אתה רוצה עידוד לבוקר הזה ואיזה פוש להתחיל את היום תחפש הודעה שלי שכתבתי ביום שבת בנושא "לראות את האור" שיר שכתבתי ממש בכמה דקות בשביל כל חברי הפורום והחיים בכלל אני חושבת שזה יתן המון. שיהיה לך יום שטוף שמש והמון נחת רוח שלווה אור ואהבה אוהבים אותך ניר !!!אתה איש מיוחד מקסים וללא ספק אבא יקר מאוד.

שביק

New member
ל niosh יקירי

ראשית, אין לי את מס' הטל' של אריאל ואני מנועה מלתת מספרי טל' לחברים. אני מקפידה לשמור על חיסיון של כולם אלא באישור מיוחד מראש.היכנס אליו למסר ותבקש ממנו ישירות. ועכשיו! תודה על הענקת הפרס. לכבוד יחשב לי הדבר. אגלה לך סוד ואל תגלה לאף אחד. לפני שנים אחדות הייתי מועמדת פעמיים לפרס שרת העבודה והרווחה ופעם אחת אחת לאות הנשיא. נכון שלא קיבלתי אותם אך היה לי הכבוד להיות מועמדת וזאת מתוך הוקרה בפעילותי. אות המתנדב מעירית רעננה אכן קיבלתי.(התעודה מוצנעת בביתי). עבורי זה כאילו קיבלתי. שהרי לא על-מנת לקבל פרס אני פועלת כל אותן שנים אלא מאהבת האדם. על לכבוד יחשב לי הפרס המוענק לי ולחברי על-ידך. אתה יודע שאני לשרותך בכל עת. מאחלת לך כל טוב. שהתראות שביק

../images/Emo24.gifבוקר טוב niosh

מה שלומך, ואיך הילד? ובת זוגך? מקווה שכולכם בקו הבריאות. אני באמת מודה לך על חלוקת הפרסים הנהדרת-אהבתי! אבל בגדול למי שגם מגיע פרס זה לבן שלך
תחשוב כמה אומץ נדרש לו לספר לך על קשייו, זה לא כל כך פשוט לספר על קושי מסוג זה לאדם שאתה הכי מעריץ בעולם..לא הייתי רוצה להיכנס לנעליו באותם רגעים..אני בטוחה שהוא חשב מס' פעמים אם מה שהוא יספר, יפגע בתדמית שלו כלפיך. ואני שמחה שיש לו אב תומך כמוך - ומקווה שאימו גם תומכת בו ומפרגנת. שיהיה לכם פורים שמח!! ונשמח להכיר את בנך בחג האביב (אם ירצה).

הלנה

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo9.gif

היתי מוסיפה פרסים גם לילדים המקסימים שלנו, שמתמודדים עם כל כך הרבה קשיים. לגבי המפגש - אל תשכח שכל ילד יש לו את המבנה שלו, את סוג הטוראט שלו, ולכן מה ששמעת לאו דוקא יהיה נכון לגבי הבן שלך. לכל אחד מהילדים שלנו יש קשיים אחרים בתחומים שונים, אבל מה שכבר מוסכם על ידי כולנו הוא שהם כולם ילדים מיוחדים ועם כל הצניעות אני מעיזה לומר שהם גם הופכים אותנו להורים מיוחדים, אנחנו צריכים להיפטר מכל מיני עכבות, דעות קדומות, חלום על "משפחה מושלמת" ועוד כל מיני דברים שהאמנו בהם לפני שנודע לנו שלילד שלנו יש טוראט ואנחנו עושים הכל כדי לעזור, כדי שגם אם קשה להם בחוץ, יחזרו הביתה לבית תומך שמקבל אותם כמו שהם. אגב, בן כמה הבן שלך? סיפרת לו על הפורום? הבן שלי כותב כאן מדי פעם וזה המקום היחיד שהוא מוכן להיחשף בו (הוא גם היה רוצה לבוא למפגשים) ושלא איכפת לו שאני מספרת עליו (חוץ מבפורום ובמפגשים הוא לא מרשה לי לספר על הטוראט שלו, חוץ מלאנשים "נבחרים" מהמשפחה). לגבי אריאל, הוא עדיין לא נכנס לפורום למיטב ידיעתי, אולי הוא קצת מתבייש להתקשר אליך, אבל נקווה שבכל זאת יעשה זאת בסוף, וכל הכבוד שאתה מוכן לעזור לו. להתראות ויום טוב לכולם, הלנה

niosh

New member
פרס לילדים

פרס אחד גדול אני כולנו נעניק להם ללא סוף אהבת אם ואב ללא גבולות לכל אורך הדרך. הלנה כל מילה שלך בסלע הילדים כל כך מיוחדים. המשפט על "חלום המשפחה המושלמת" גרם לי להזיל דמעה זה כל כך נכון ולכן כל כך קשה. האמת עניינתי אותו בפורום אבל הוא עדיין לא מעונין בני בן 11 וגם הוא עדיין לא מוכן לספר לכולם. לצערי אני שוב יסיים באוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ניר

הלנה

New member
הבן שלי בן 11 וחצי

אולי הוא יהיה מוכן להגיע למפגש עם הילדים, נראה לי שיהיה מאד נחמד, רוב הילדים ששמעתי עליהם הם בערך באותה סביבת גיל. הוא אוהב כדורגל? כי הבן שלי והבן של תיקי כבר מזמן מתכננים משחק. יהיו עוד הרבה "אוףףףףףף ים" אין מה לעשות, יהיה טוב (ככה אומרים בכל אופן). לילה טוב לכולם

תודה ../images/Emo24.gif

ומה איתך
לך לא מגיע פרס
אז בתוקף סמכותי כ
של הפורום
אני ממנה אותך לאביר במסדר אבירי השולחן העגול של פורום טוראט

niosh

New member
תודה

אתה גדול הצלחת לפוצץ אותי מצחוק אחרי הרבה זמן שלא הייתי מסוגל אז שריף אני מצדיע לך ניר

Michael C

New member
תודה רבה

שמחנו מאוד להכיר אותך במפגש ומקווים (אני ואמא שלי) לראות אותך גם במפגשים הבאים. אני רק רוצה לציין (מאחר והזכרת שלבנך היו קשיים כשגילה שיש לו טוראט) שאצלי איבחנו את הטוראט רק בגיל 17 ואני אישית הרגשתי הקלה אדירה שיש שם לדבר הזה שיש לי. אני חושב שהשוק הראשוני יעבור עם הזמן והוא ילמד להעריך את העובדה שאנשים רבים בכל העולם חווים בדיוק את אותו דבר (וגדלים ומצליחים בחיים). שוב תודה על המילים היפות. מיכאל ושרה.

niosh

New member
מיכאל

מיכאל אני חייב להגיד לך שממך מאד התרשמתי (והכי נוח היה לי להביט עליך) לפחות ביום שישי ראיתי עליך איש שיודע מה יש לו רוגע ושקט ניראה כי הכל עובר לידך שיש לך מלוא הטנא אנרגיות חיוביות עד כדי כך הרשמת אותי בשקט הנפשי שהקרנת כלפי חוץ שאני מאחל לחן שיגיע לרמת השקט והשלווה שראיתי אצלך להתראות בקרוב ניר

o g

New member
בעין הסערה../images/Emo140.gif

ניר כשפגשתי אותך ביום שישי,יכלתי ממש לחוש את הכאב שלך ניכר עליך שאתה אדם חזק, רגיל להיות בשליטה בד"כ , ודוקא בגלל זה -האומץ שאזרת לשתף אותנו מאד נגע ללבי. נזכרתי במספר מילים שכתבתי לבת-שבע באותה תקופה שאתה נמצא בה עכשיו "תקופת הגילוי" ולמרות שזה מאד אישי אני רוצה לחלוק את זה איתך ועם האחרים א. כדי שתזכור שאנחנו באמת יודעים מה אתה מרגיש-היינו שם ב.היום -ממרחק 3 שנים זה כל כך שונה. לא שאין משברים אבל אין את העננה השחורה הזו ממעל והמחנק המכאיב והבלתי פוסק בחזה. מדי פעם יוצא שלא חושבים על הטוראט - ס ת א ם,אין מצב כזה אבל יש יותר ידע (וידע כידוע =כח),יש פורום חברים מדהים - ו צ נ ו ע בקיצור ניר - מאחלת לכם רק טוב. תישאר קרוב קרוב לבן שלך אין כמו חיבוק של מישהוא שאוהבים ומעריצים(כמו שסיפרת) כשקשה ועכשיו כשהכרנו את גיל המדהים - הרף עלה, אז יאאלה לעבודה אורית

הלנה

New member
מאד מרגש מה שכתבת

כמה טוב שיש לנו זה את זה ועכשיו יותר מתמיד..

למעלה