המף.

עמיתוש

New member
המף.

לאחר שנגמרה התוכנית, אני רוצה להגיד כמה דברים, או; הראייה שלי של מי יצליח לאחר התוכנית ומי לא
- אישית, אני חושב שעתיד טוב מהבחינה ההומוריסטית וסטנד-אפ יש ל.. אבי נוסבאום, אורבך, מירב, אולי אבי לוי שיהיה סטנדאפיסט ממוצע בקאמל קומדי קלאב, כ"כ מתאים לו
. דופה יכולים להיות שלישייה נחמדה בהופעות קטנות כאלו, גם יוסי וטירן
. מיכל, אולי (למטה). האלה שיש להם עתיד אבל אולי פחות מהבחינה ההומוריסטית - הדר, שאולי תעבור למשחק, למרות שיש סיכוי שתהיה בסטנד-אפ. שראל, שהוא שחקן מעולה (לדעתי גם מצחיק, אבל יש ויכוח גדול בנושא), אם הן מתאמצות יש להן רמת משחק סבירה - לילך ורויטל (בעצם, אני לא בטוח). טלי, שחקנית מעולה. לא קומיקאית. האלה שאני לא בטוח שיהיה להם עתיד בנושא המשחק או מערכונים או סטנד-אפ- לילך ורויטל (כן, בעצם אני לא בטוח לגבי מה שרשמתי קודם), נחמן, שאם כמה שאני אוהב את הבנאדם הזה נראה כי סטנד-אפ בשבילו זה תחביב ולא קריירה. יכול להיות שמיכל תעזוב את הנושא. לדעתי צחי יימאס בשלב מסוים ויופיע במתנ"סים עלובים וחלטורות מקומיות. זו דעתי כמובן. כתבתי את כולם, כן? נא לא לסקול אותי. תודה
.

עמיתוש

New member
וסתם משהו שרציתי לכתוב כבר מזמן.

עמישב היא ל-א שכונת עוני! לפחות אם צחי נדבק על טייפ-קאסט אז שיהיה אמיתי. עמישב היא שכונה סבירה מינוס, אבל בהחלט לא שכונת עוני! אני יודע זאת גם מביקור, גם מאבי שהיה שם ובכלל, גרנו פעם בפתח-תקווה קרוב לשם. טיפה מעצבן אותי הקטע הזה של טייפ-קאסט שקרי. אבל נו טוב.

למעלה