המע לפולין

ואן אק

New member
המע לפולין

שלום לכולם! אני יסמין, רכזת אזור שרון, ורציתי לשתף אתכם במסע שלי לפולין. ההחלטה שלנו (של חברותיי ושלי) לצאת למה שנקרא בזמנו "המשלחת המקובצת לפולין" היתה קלה וברורה. בבית הספר שלנו יצאו לפי קיבוצים ושום מסע של הקיבוצים אצלנו לא עניין אותנו מספיק. לא הכרנו את כל מי שיצא למסע התנועתי, אך באנו מתוך תחושה שאנחנו מחפשות מסע עמוק, מעניין ומרתק עם אנשים שבאמת נוכל לחלוק איתם את החוויות הלא פשוטות. אכן, זה מה שמצאנו במסע של התנועה. כשחזרנו לבית הספר, פגשנו בחברינו ושמעו על ה"חוויות" שלהם, המסע בפאבים ועוד מקומות פחות קשורים לשואה... אולי זה נובע מתוך הקושי לדבר על החוויות הקשות שהיו ואולי כי באמת למסע שלהם היתה משמעות אחרת. ההדרכה התנועתית הטובה מאוד, מיקוד הנושאים והחוויה השומרית הם הערך המוסף של יציאה עם התנועה. אני ממליצה בחום לכל אחד את המסע הזה שמעיר קצת, מזעזע מאוד ומכבד את זכרון המרד, השואה ומקומה של התנועה. אין לי ספק שכל מי שיוצא עם התועה מרוויח בתחומים שונים. לכל מי שחשש לצאת למסע התנועתי ללא חבריו מהשכבה, על זה רק יש לי לומר שקל כל כך למצוא את המעגל החברים הקרוב בתנועה, ובמיוחד במסע האינטנסיבי הזה. חזקו ואמצו! יסמין ואן אק

Kobi Guerrero

New member
חברים, תנו כבוד

אחרי הכל, יסמין היא חלק ממשפחת ואן אק הגדולה. חוץ מזה, לכל אלה שבשכבת י"א - תקראו את ההודעה שלה, ותחשבו על זה. אני אפנה אתכם גם להודעה שכתבתי כאן לא מזמן באותו נושא. בבקשה אל תבחרו לצאת עם הבי"ס רק בגלל שאתם לא מכירים אנשים בתנועה, ורוצים לצאת עם החברים הכי טובים שלכם. תבחרו את המסע שבו נראה לכם שתלמדו, תעברו ותחוו הכי הרבה. אני מכיר הרבה אנשים בשכבה שלי שלא הכירו כמעט אף אחד בתנועה לפני המסע לפולין, ועכשיו רוב החברים הטובים שלהם הם מהשכבה בתנועה. (אה, ויסמין - בבקשה תמסרי ד"ש ממני למאיה והגר... תגידי שזה מקובי מרמת אביב... תודה!)

למעלה