המעריץ

Crba06

New member
המעריץ

היי המעריץ הצעיר הוא אני............... נמשיך להעלות תמונות נוספות בימים הקרובים . יש חומרים נדירים שבכוונתי להעלות אך ורק באישורו של צביקה על מנת שלא לעשות שימוש לא הולם בחומרי המקור......... משה

Alvai

New member
מדהים....תודה תודה תודה

קצת פרטים על התמונה בבקשה. היכן זה צולם ? מתי ? בן כמה היית ? ( ובשביל כמה מעריצות....היכן הספה הזו היום ? ) MERCI

Crba06

New member
היי

צולם בבית הוריי , הייתי כבן 9 (צריך לשאול את אימי בדיוק...) מייק היה נוהג לבקרנו בקריות אבל זה סיפור אחר ומענין......... לגבי הספה ... נזרקה מזמן ואני מקוה שלא היו בתוכה מיליון דולר.............

daliat1

New member
חחחחח מיכל ../images/Emo127.gif אין ספק בכך ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

Crba06

New member
צודק

בביקור כזה של מייק אצלנו חצי רחוב נסגר וכל המעריצות סגרו על הבית כמו מצור. מזל שהספה היתה חזקה ועמדה בעומסים............. זו היתה תקופה אחרת שלא תחזור לעולם.

Alvai

New member
ניחוש שלי.... סוף 73 תחילת 74

תגיד משה.... נגעת במייק ? חיבק אותך ? ספר על זה לסימה 42

Crba06

New member
חחחחחחחחח

נגעתי כן חיבקתי כן למרות שהייתי ביישן ....... אבל המעריצות חיבקו אותי כאילו אין מחר...............כך שזכיתי לטעום מכל העולמות הטובים. לגבי סימאלה ידידתי היא יודעת ומכירה כבר סיפרתי .

daliat1

New member
ג'אקוב pardon ../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif ומה איתנו?

סימה42

New member
דליוש מותק..לאט לאט..יש תור פה....

נא להרגע....יעקב יודע מה הוא אומר...את יודעת שאני חסרת סבלנות...אין מה לעשות, קודם אני אחר כך את..או קי?

Alvai

New member
למה לא...

אבל לריב אפשר, וגם לדחוף.... מייק יחליט ! ודליה טי, כשסימה 42 רגועה, עדיף לכולנו....

סימה42

New member
יעקב..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזל שאתה מבין ומכיר אותי... תמיד ידעתי שאתה מבין לליבי..כפרה..

daliat1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

M i k e s F a n

New member
תמונה מגניבה ../images/Emo45.gif ואם כבר מייק יושב על ספה..

זוכרים את הספה הזאת ?
היא נראת יותר טוב בפוטומונטאז' שעשיתי

יש הרבה תמונות עם ספות ../images/Emo45.gif

ואם אנחנו כבר מכניסים תמונות שצולמו בארץ ! אז הנה תמונה שמכילה כמה מהיפות ביותר

למעלה