המערב בוער...

SHITBREAK3

New member
רק מקווה (וגם חושב) שדאלאס תגיע לפלייאוף

אני חושב שההורנטס ישארו בפיסגה, סך הכל יש להם משחקים די נוחים עד לסיום העונה הסדירה. לספרס יש עכשיו ימים קשים עם מפגשים ראש בראש מול יוסטון ויוטה, אני מאמין שהיא תסיים שנייה. לייקרס שלישית, יוסטון רביעית, ג'אז חמישית, פיניקס 6, דנבר 7, מאבריקס 8

bostonForever

New member
לדעתי

ניו אורלינס עם סדר המשחקים הכי קל יזכו בבכורה. ליוסטון יש משחקים סבירים עד סוף העונה אבל סן אנטוניו יעברו אותם עם הבאזר. פיניקס במצב די גרוע עם משחקים קשים עד הסוף, אבל בקושי יצליחו לגרד את המקום השביעי. הלייקרס יזכו בבית שלהם. ללוחמים יש משחקים סבירים והם כבר היו בסרט הזה. הביצים של ג'קסון והבארון מספיק ענקיות כדי להבטיח שהם יהיו בפנים, מהמקום השישי. הקבוצות שייאבקו על מקום האחרון בפלייאוף יהיו דנבר יוטה ודאלאס. ליוטה יש שישה משחקים אחרונים רצחניים ואני צופה להם מינימום שלושה הפסדים. למזלם דאלאס ודנבר יפסידו יותר והם יסיימו רביעי... הייתי מהמר על דאלאס שתיכנס ברגע האחרון ועל דנבר העלובה מוצאת עצמה בחוץ אחרי הפסד ביתי משפיל לממפיס במשחק האחרון.

אליגטור

New member
דעתי

קודם כל מוזר ששמתי לב רק עכשיו שיש פורום NBA בתפוז, אכן ימות המשיח, ישר כוח לעוסקים במלאכה. אחרי שצפיתי אתמול בדאלאס-דנבר, שתי קונטנדריות לצאת מתמונת הפלייאוף ובלי לדעת את התוצאה הסופית (אני תמיד נכשל במשימת צליחת הרבע השלישי) לדעתי דאלאס קבוצה יותר בוגרת, יותר מוכנה והכי חשוב - יותר רוצה. בלי נוביצקי ועם התבגרות מסוימת של ג'וש הווארד ולקיחת מנהיגות של סטאק הם יתברגו בפלייאוף בסופו של דבר. דנבר, כמה שזה קלישאתי להגיד את זה, תלויה רק בעצמה. הפוטנציאל שלהם זועק לשמיים, אבל יש תמיד את ההרגשה שבכל יום נתון הם יכולים גם להפסיד לקבוצות קטנות יותר ושמשהו פשוט לא מתחבר שם מספיק. עם כל זאת, לדעתי הם עדיין יגיעו לפלייאוף ויצליחו לעבור את ג"ס - אבל זה כבר יותר ניחוש מספקולציה מבוססת. ניו אורלינס יכולה וצריכה לסיים ראשונה, במיוחד כשעכשיו שמענו שגאסול לא יחזור כל כך מהר כמו שחשבו בלייקרס, בכל מקרה ה-2 האלה יסיימו בראש. לדעתי ס"א תעקוף את יוסטון בסיבוב ותסיים שלישית, יוטה רביעית,יוסטון, פיניקס, דאלאס, דנבר.

למעלה