המעניש - גיבור על?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
המעניש - גיבור על?

הוא הדבר הכי קרוב לבאטמן של העולם של מארוול (או שזו השטות הכי גדולה שכתבתי היום), פרנק קאסל, המעניש. ראוי להיקרא גיבור על? קריאה מומלצת: CIVIL WAR: PUNISHER WAR JOURNAL 1-3 וCIVIL WAR 5,6

לא, זו לא שטות...

בכלל, יש לא מעט דמויות ב-DC שיש להם מקבילים במרוול. דוגמית אחת זה המעניש מול בטמן והשניה: הגוסט-ריידר מול ספון!

לא../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

עד כמה שידוע לי מענישים הם אנשים שמכים אנשים אחרים והם בכלל לא גיבורים
. סתם נו
,הוא כן.

Super Monkey

New member
גיבור. לא גיבור-על

ובכן בוא נראה מה "המעניש" יודע לעשות: לרכב על אופנוע + נהיגה מבצעית על רכב. יכולת סנפלינג מגניבה ושימוש מעולה בנשק. נחשו מה? גם אני יודע לעשות את זה ובקיץ האחרון אפילו עשיתי את זה לא רע (אפילו השתלשלתי מתוך מסוק שזה יותר מגניב!). עכשיו תגידו, אבל פרנק קאסל עובד בחינם! ...ובכן - 104 שקל ליום נראה לכם כמו שכר הגיוני? התאילנדים בחקלאות הרוויחו יותר ממני במלחמה! תגידו, פרנק קאסל עובד מחוץ לחוק? - פעם בשבוע לפחות אני בורח מהמשטרה כשאני מנסה לא לחטוף דו"ח תנועה על מהירות (אני מנסה להקטין את פליטת הגזים הרעילים מהאגזוז אל האטמוספירה וכך להציל את האנושות!). פרנק קאסל לא גיבור-על. גיבור וזהו. יש משהו אחד שיכול להפריח את הטענה שלי וכאן צריך תשובת מומחה: האם המעניש ניצח נבלי-על לבדו אחד על אחד? ( .. ולא! פושעי-על כמו קינגפין או כל מיני בוסים ביאקוזה לא נחשבים) אני מתכוון לנבלי-על כמו מגנטו/סיניסטר/וונום... אפילו מוכן להסתפק בשולייה של נבל-על כמו סייברטות', למשל.

גנימדס

New member
אולי גם בטמן?

בא נראה מה בטמן יודע לעשות... אין לו אף כח על יש לו רכב צעצועים מתוחכמים אגו מנופח פעם מישהי אמרה לי שאני טועה, והיא בטוחה שבטמן יודע לעוף . אמרתי לה שיש לו gadget מאד נחמד אבל הוא לא יודע לעוף. הוא מליונר עם רכב שיודע להלחם אז כן, לדעתי. הוא דומה מאד למעניש... (אני יודע שזה חלול הקדש להגיד משהו נגד בטמן, אז רק אציין שהאויבת שלו , poisen ivy היא אחת מהרעים הכי מוצלחים שהכרתי!!)

DDN

New member
בטמן לא קדוש

והוא לא יודע לעוף. ההבדל בינו ובין המעניש הוא שהוא יותר מיינסטרימי בעולם DC ממה שקאסטל בעולם מארוול. באטמן לא הורג. הוא עובד יחד עם שאר ליגת הצדק ולפי חוקים. למעניש אין חוקים. הוא יהרוג את הרעים.

gloria23

New member
סורי..

אבל ראיתי רק את הסרט...ואני בטוחה שהמקור יותר טוב, אז אני נמנעת מלהגיב בנתיים

למעלה