המעלית

ravehor

New member
המעלית

היום ניסיתי את שיטת המעלית שכתבו פה לא מזמן.. (בשנת צהריים ) בהתחלה כן הייתי עייף קצת אז נכנסתי למיטה והרגעתי את עצמי.. אח''כ דמיינתי את המעלית וכו'... וכשהגעתי ל855 (כמעט ולא התבלבלתי בספירה) פתאום העיניים שלי התחילו לרצד מהר כזה והרגשתי את עצמי מסתחרר ונופל.. הלב שלי התחיל לדפוק מהר ואז הכל נגמר.. עשיתי בדיקת מציאות אבל זה לא היה חלום- כנראה נלחצתי מידי... (אחרי זה כבר ממש לא הייתי עייף והחלטתי לא לישון) מה שקרה יכול להיות התחלה של חלום...? (זה יתן לי מוטיבציה להמשיך) תודה

ravehor

New member
עוד משהו

זאת לא תהיה הפעם הראשונה שיש לי חצלול היו לי כבר מלא.. בד''כ אמרתי לעצמי "כל יום שישי אני אשן בצהריים ויהיה לי חצלול." ולהפתעתי זה באמת עבד והיה לי כל יום שישי.. אבל הצלילות לרוב הייתה נמוכה כזאת (תמיד גיליתי שזה חלום ללא סיבה מיוחדת... פעם אחת אפילו אמרתי לעצמי:" אוי עוד פעם חלום... אין לי כח לזה אני עייף" ואז למזלי הגיע החלק הלוגי ואמר "איך עייף? זה חלום" ואז זה הפך לחצלול..)

Bluescale

New member
אחלה אוטוסוגסטיה ../images/Emo13.gif ומעלית שבורה

השלב הזה שבו אתה מתרגש והעיניים מתחילות לזוז מצד לצד זה לא בדיוק כניסה לחלום אבל זאת התקדמות די רצינית בשיטה הזו. זה אחד מהתופעות לוואי שאדם יכול לחוות בזמן כניסה לחלום בכל טכניקה מתקדמת. זאת בעצם ההתחלה של הוויברציות בכניסה לשיתוק שינה; שאגב, זהו שלב מאוד מתקדם בכל טכניקה של עירות. בכל אופן, המשך כך\ ץנסה פחות להתרגש בהאפקטים וההשפעות של הטכניקה הזאת ובמקום להתרכז ב "אני לא אתרגש" תתרכז בספירה באופן יותר מרוכז. לגבי האוטוסוגסטיה, זהו כלי פסיכוטראפי לכל דבר ולכן הוא עוזר ברוב המקרים כל עוד אתה מאמין בעצמך ובמה שאתה יכול להשיג. כמובן, אם אדם שלא מאמין במה שהוא עצמו אומר ישתמש בשיטה זו הוא יכשל אבל אם אדם מאמין בדבריו ובמה שהוא יכול להשיג אזי התוצאה ברורה. (וגם לך
). תנסה טכניקות להגברת צלילות בחלומותיך הצלולים הבאים כגון: DLC, סיחרור ושיפשופי ידיים. אם יש שאלות אני כאן (די נעדרתי בזמן האחרון, משום מה לא מצאתי את הזמן להיכנס לפורום. אתכם הסליחה, נקווה שאפצה על זה בזמן הקרוב
). פבל.

ravehor

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני אנסה (למרות שאני לא חושב שאני אצליח להשאר בשלב הזה הרבה זמן.. זה לא שפחדתי מהשלב של השיתוק שינה.. ממש לא).. ועוד שאלה: (עם המעלית) איך אני אמור להכנס לחלום? אני בעצם מוצא את עצמי בתוך המעלית באמת, או שאני פשוט גומר לספור ואני נמצא בחדר שלי בחלום?

אממ

נראה לי מתי שגומרים את הספירה צריך לקום ולעשות בדיקות מציאות נראה לי

Bluescale

New member
לא לא לא לא לא לא....

לא לקום. לקום יכול לבטל את הכניסה או להשלים אותה. עדיף להמשיך עם הספירה ולדמיין ולדמיין. תשתעשע עם הדמיון אם אתה מתחיל להשתעמם או להתבלבל יותר מי אבל אל תאבד ריכוז. בתור התחלה, אני לא מציע לקום כי אתה עוד לא חווית מספיק פעמים חלום צלול כדי להיות בטוח מה ההרגשה כשמתחיל חלום ולכן עדיף להמשיך עם הספירה להשתעשע עם הדמיון ולעשות "בדיקות מציאות" בזמן שאתה מדמיין. פבל.

אופסי:)

סליחה פשוט ראיתי כמה תגובות שלפעמים שגומרים לספור אתה כבר בחלום אני נוטע לטעות לפעמים אבל אני אחר כך מבין שמתקנים אותי ותודה שאתה מתקן אותי:)

ravehor

New member
חלום מעצבן

ביומיים האחרונים ניסתי בצהריים את השיטות ולא הצלחתי בכלל.. והיום בלילה הלכתי סתם לישון רגיל והתחלתי סתם לדמיין לעצמי דברים.. בהתחלה אני לא יודע מה היה.. זה היה משהו בין חלום לדימיון... כזה לא הרגשתי את עצמי בחלום אלא בחדר שלי אבל עדיין ראיתי ושמעתי.. כשהתעוררתי מזה אחרי 2 דקות (חשוב להדגיש שכל זה קורה ישר כשאני נרדם) אמרתי לעצמי "פעם הבאה שזה קורה אני אבין שזה חלום" ואז עוד פעם- עכשיו ישר כשנרדמתי הייתי בחדר שלי בחלום ואמרתי לעצמי :" רגע אני זוכר שהרגע הייתי בחדר, אני זוכר שהתחלתי לדמיין דברים- אז אני חייב להיות בחלום כי ככה זה הולך" ובאמת זה היה חלום אבל לא הייתה לי אף שליטה עליו... ניסתי לקום אבל הפנים שלי נדבקו לכרית.. אח''כ כשקמתי מישהו בא וחנק אותי באחורה... עד שהצלחתי להעיר את עצמי.." יש סיבה שזה ככה בלי שליטה בכלל כשיש חצלול ישר אחרי שנרדמים? אולי בגלל שהגוף והמח היו עייפים מדי?

למעלה