המעלית

ran77th

New member
המעלית../images/Emo104.gif

הדלת נסגרת מאחורינו ושיר לוחצת על הקומה ה – 17 , המעלית מתחילה לטפס לה ואני מנצל את זה ע"מ להצמיד אותה אל הקיר וללטף לה את השד. לא מתנצל אפילו , זה הטבע שלי, חייב לגעת , חייב לגרות , טיזינג תמידי. היא מחזירה לי ליטוף למפשעה, חיוך מתגרה, אם אתה יכול ..אז בטח גם אני. היא פותחת לי את כפתור המכנס , שולפת אותו. הוא כבר קשה, זקוף לחלוטין והיא יורדת על ברכיה, מעבירה ליקוק ארוך. המעלית עוצרת, הגענו... מחייכים אחד אל השני במבוכה וישר לוחצים לקומה חמישית. מתחילים לרדת ועוצרים אותה, הביטוי להיתפס עם המכנסיים למטה כמעט וקיבל משמעות מעשית לחלוטין. היא מתרכזת שוב, מעבירה יד מלטפת מאזור פי הטבעת אל הביצים, סוחטת אותם קלילות ועולה לאורך הזין משפשפת אותו. מרגיש את הלשון שלה, זה מדהים, ואקום בראש, לא חושב על כלום רק מתרכז בפה שלה שעולה ויורד על הזין שלי. לא אני לא אתן לה לגרום לי לגמור בלי לעשות לה כלום, הרי אני זה שהתחיל הכל. מרים אותה ומצמיד אותה לפינת המעלית. אני בועט במכנס, נשאר רק עם חולצה ומרים את שלה, שולף שד מהחזיה ומתחיל למצוץ את הפיטמה. היא פותחת במהירות את כפתורי המכנס שלה, מורידה אותו וממשיכה ללטף את הזין שלי, למעלה למטה בתשוקה עולה וגוברת. היד שלי חופרת בתוכה, אצבעות שמלטפות את רטיבותה, מגבירות קצב בהתאם לשפשוף שלה. עלי עלי אני לוחש והיא משלבת רגליים מאחורי ישבני, תלויה מעלי בעמידה. מפסק את ישבנה, מניח לה להתישב על הזין הזקוף, המעלית נרעדת עם כל תנופה שאני לוקח. דוחף אותו חזק והיא מתישבת עד הסוף , המשקל עושה את שלו והחדירה עמוקה, עמוקה. היא נושכת את כתפי ואני ממשיך, מקפל ברכיים ועולה שוב בחדירה חזקה. כל חדירה שלי מתקבלת בצעקה קטנה, זיין אותי חזק יותר היא צועקת ואני נותן כל מה שיש לי. האורגזמה מתקרבת, אני מרגיש איך הכל מטפס למעלה, אוחז חזק יותר בישבן שלה ותוקע אותו פעם אחרי פעם עד שממלא אותה. אני צועק ולא אכפת לי מי שומע ומי לא. תמשיך היא צועקת לי אני קרובה .. תמשיך. הוא עדיין קשה הגירוי גדול מידי אבל אני ממשיך לדחוף אותו והיא בתגובה שורטת את גבי , גומרת תך כדי שחרור יללה לא ברורה. עולים חזרה לקומה ה 17 רק תחתונים וחולצות עלינו, המכנסיים ביד, מתגנבים אל עבר הדירה.....רק בשביל להמשיך מה שהתחלנו.

*g99

New member
ואוווווווווווווווווווו

איך פיספסתי את זה?????? תמיד ענין המעלית עורר אצלי את המחשה של מה יקרה אם ניתפס??? תשמע,השארת אותי פעורת פה,חמה ולמעשה אני רצה לתפוס את המעלית ולעצור אותה באמצע......
g99...

למעלה