המעיל של חיים..

המעיל של חיים..

זה מתחיל כמו סיפור מתח (או סיפור ילדים) אבל זו רק הודעה על אבידה. בשמו של חיים קאופמן שאיבד מעיל שחור ממשי בשבוע שעבר בהרקדה של חיים צמח בכפר המכביה והמאמצים לאתרו עלו בתוהו. חיים חוזר מחר לחו"ל ועצוב לו בלי המעיל. אולי היה במקרה מישהו ששם לב?

לא הייתי בהרקדה ההיא, אבל מיקרה

דומה... בעודי רוקדת להנאתי, שמתי לב, שבקצה האולם יושב זוג, והבחורה, עוטה על כתיפה את הסווטצ'ר שלי, מבט מהיר, למקום שם תליתי אותו על הוו, גילה את העדרותו של האומלל (שזעק בתחינה אילמת, אל תאבדי אותי...
) אני רוצה לחזור איתך הביתה..
) ניגשתי אליה, ואמרתי לה, שהיא התבלבלה, ויש עוד אחד ממש זהה, ליד התיקים.. הבחורה בלי למצמץ, אמרה שהיה לה קר, והיא לקחה את זה. (היא אפילו לא מכירה אותי------) אמרתי לה, שתהנה, וביקשתי, שרק תחזיר אותו בסוף למקום. וכך היה... אז אולי, פשוט מישהו לקח לחיים את המעיל כי היה לו קר, (או שהיה יפה מידי
ושכח להחזיר.... ------גם לכם קרו מיקרים אלו?

ככה איבדתי את אישתי

ראיתי אותה תלויה על זרועו של מישהו אחר.......אז ויתרתי לו...ושיסבול !

משהא

New member
ראוי לברר מה, מיהו, גבר משוחרר ??

לגבר המשוחרר............. השאלה הראשונה - משוחרר ממה ? היית קשור ליד מלונה ושמרת על הבית ? הרבה שאלות ומעט תשובות משתמעים מהכיתוב שלך על אף שהוא מנוסח בהומור. אם כל כך סבלת למה לא וויתרת קודם לפני שתלו אותה. או אולי בכלל היא זאת שוויתרה לגבר שבמאה ה - 21 עדיין דבק במושג זה. ואפילו מופיע בשם זה. אם אתה שותה או אוכל, יש לך לחצים, אתה משתחרר, זה בסדר. אם דבקה בך הזעה והליכלוך והתרחצת - אתה משתחרר - OK. גם בזמנים שאולי אהבת את "התלויה" בודאי "השתחררת",ואולי שניכם ביחד ?? גם שרירים משחררים. אני מכיר את אשתי- 57 שנים ונשוי-52 שנים. בכל אותה תקופה לא יצא לי לראות אותה תלויה, לא סבלתי ולא ויתרתי. אנחנו לא הזוג המושלם ועברנו הכל כמו רבים. כל אותם שנים הייתי משוחרר וגם היום. את כל הדברים עשיתי מתוך בחירה במגבלות הצריך, הרצוי והאפשר. מי שלא מבין מה הן מגבלות החיים, ולא מבחין בין להיות אחראי למעשיו לבין פורק עול, עדיף שיהיה קשור למלונה. הכל נכתב לגבר אבל מקביל לאישה גם. אמצו את הסיסמא - " חיו ותנו לחיות". ו-"בבסיס כולנו שוים". ולבסוף בשבילך במיוחד גבר משוחרר : שני חברים שתו בפאב. בהמשך הערב התודעו לצעירה שהזמינה אותם לביתה. אחד החברים נכנס עם הצעירה לחדר וכעבור חצי שעה יצא ומספר לחברו: שמע היא טובה יותר מאישתי !! החבר השני נכנס ולאחר חצי שעה יוצא ואומר: נכון היא הרבה יותר טובה מאשתך. שבת שלום אורי גבעוני

משהא

New member
הסבר לגבר משוחרר - או אולי אנרכיסט

אין צורך להסביר, הכל מובן. בעברית צחה זה אני חי בעולם, חשוב לי רק מי אני מה אני, מה אני עושה ובעיקר מה יוצא לי מזה. כל הייתר מיותרים. חוץ מאלו שיכולים להנעים לי את החיים. סקרן אני לדעת מה בעינך הוא "עול" שאתה כה חופשי ממנו. אתה לא עובד ? לא מתפרנס ?, אין לך משימות הכרחיות ?, אתה לא נועל לבד נעלים ? אין לך משפחה, הורים, חברים ?????? שבת שלום אורי גבעוני

miritt1

New member
וזה מה שקרה לי בשבת שעבר

בהרקדה בחוף דדו בחיפה, מישהו לקח את המעיל שלי שהיה ליד המרקיד והשאיר לי מעיל זהה אבל גדול עלי בכמה מספרים.

miritt1

New member
כן זה מעצבן

אבל אני לא מתכוונת להגיע למידות של המעיל שהשאירו לי....

קרה לחברה שלי

שאיבדה כך עליונית יפיפייה שלא נודעו עיקבותיה עד עצם היום הזה.
לצורך הגנה וכדי לא להתקרר בדרך מהריקודים הביתה, אני דואגת להגיע עם מעילון ממש לא אטרקטיבי, כך שמי שכבר יתפתה לחמוד אותו - יגיע לו...

למעלה