המעיין

חן (*_*)

New member
המעיין

לבוא אל דלתך ולפתוח צוהר אל שמש מאירה בתוך חלום מתירה קורי עכביש מתוך הנפש בתוך עולם זמני של אח שקט להתכנס כעובר בין זרועותיך להתבשם בחומך וריחך להרגיש אהובה, בטוחה שבעה מסופקת ונינוחה לזרום עם חלומות הנפש כנהר השופע מיים חיים היית לי כמעיין האהבה הייבש המעיין? כה קשה האכזבה

maxima

New member
חן.........../images/Emo140.gif

אל תתני לאכזבה להשתלט על נשמתך זיקפי ראשך וראי יפתח צוהר וממנו יבוא האור וישטוף את אכזבתך באושר חדש כי תמיד כשנסגרת דלת נפתח חלון.

חן (*_*)

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif על העידוד, הכל אצלי בסדר

ומה שעדיין לא בסדר, יהיה בסדר בהמשך . החלון פתוח וגם הדלת ורוח פרצים נושבת הברזים פתוחים ומי המעיין- גואים.........

maxima

New member
יופי............../images/Emo140.gif

אני מאושרת כשאנשים שמחים

כמעיין המתגבר

כמעיין המתגבר זורמות אלי מילותיך מרוות נקבוביותי הכמושות- בזרימתך מפלס בי... נתיב למחר- מזרים רסיסי תקווה. מתקרבת הולכת.... ...ומתקרבת. עדינה-ו

גל ים..

New member
צוהר לי פתחת....

צוהר לי פתחת אל חלון חדרך הבטתי בך מכושפת רק לשנייה עין בעין נפגשות לחיצת יד קרה אך הלב בפנים הומה כמשוגע.. צוהר לי פתחת אל חלון חדרך ואור של אהבה נפרץ ממני וממך כנהר זורם שטף גופי נגע בגופך וידעתי בליבי שאהבת אמת הגיחה אל עולמי ועולמך.. מי ייתן והצוהר ימשיך להפתח לחלון גדול של תקווה ואהבה.. גל

אור....

אור אור חדר אל תוך חדרי חיש מהר גירש את בדידותי התיישב על מפתן חדרי ליבי ובקול רוגע לחש לי... את... שמנמונת חמודה שלי... אהיה לך "קטליזטור" ואת...לי-אור שלי, אאחה מחיצות חדרי ליבך הפרוץ הסדוק ביגונך. נצלול יחד באב האורכים, נעגון בשסתום קצת מחוזקים, אוביל אותך פנימה אל הפרוזדור שלי, אני גיבורך ואת לי-אור שלי. עדינה-ו

למעלה