המעגל

המעגל

הם היו חבורה גדולה. גדולה - בכמות, בגודל, בגיל. היו ביניהם גם קטנים יותר.
להתעורר לקולם הגבוה, לקול הבס, לקול הצחוקים, לקול הרועם, לקול הפיצוח, לקול המהדהד. להתעורר ולהיבהל. להיבהל שכולם שם באים אליי. באים עליי. סובבים אותי במן חגורה אנושית גדולה.
הקולות המהדהדים והרועמים שוקטים אט אט. נשארים רק קולות הפיצוח והצחוק.
הם עדיין מסביבי. מסתכלים זה על זה ועליי במרכז.
מובכת, פוחדת, שוכבת שם באמצע ורועדת כעלה נידף.
"אל תפחדי" - אומר מנהיג החבורה.
וכולם פוצחים בצחוק אדיר.
הוא ניגש למרכז המעגל ואוחז בידי. מלטף אותה מנסה להרגיע. מלטף את שיערי וכל גודלו הענק לפתע מצטמצם והופך לרך ונעים.
הוא מתקרב אליי ומחבק, ידיו הגדולות עוטפות את גופי וכפות ידיו מחממות אותי. אט אט נשימתי חוזרת לסדרה, נרגעת ונינוחה בין זרועותיו.
ג׳וש מתקרב אלינו ומחבק מהצד השני, ידיו עדינות יותר ויחד עם זאת בטוחות יותר. הוא מעסה את כתפיי וחום גופו מועבר אליי. הוא נצמד קצת יותר ואני חשה את הזין הזקור מבעד למכנסו. אני זזה באי נוחות והוא לוחש לי: אל תפחדי, כל זה שלך ומצביע בראשו לחבורה היושבת סביבנו.
אט אט הם מתרוממים ממושבם במעגל ומתקרבים, סובבים אותי מקרוב. ידיים רבות שנוגעות מתחלפות מלטפות.
הגופייה הדקיקה שלי מאשרת שאני כבר לא חוששת. הפטמות הזקורות בולטות בחוצפה. כל נגיעה בהן מעבירה בי עוד גל של ציפיה, גל של חרמנות.
נשימתי הרגועה מתגברת והחזה עולה ויורד בקצב מהיר יותר כשהמנהיג מחדיר את כפות ידיו העבות והחמימות מבעד לגופייה. הוא חופן את השדיים בשתי כפות ידיו, הן עוטפות את השדיים וכריות כפות ידיו נצמדות לפטמות, מועכות אותן.
ג׳וש עדיין צמוד אליי ומלטף את גופי מאחור, מניח את ראשו על השקע שהצוואר, מריח את העור ומלקק בלשונו.
יונתן נצמד מהצד, בינתיים בעיקר מסתכל, ביד חוששת מעביר עליי ליטוף.
ארז מגיח מהצד השני וגם הוא מלטף בעדינות וברוך. הקשיחות המפחידה שבחזותם הופכת להיות עדינות מטריפה בנגיעותיהם. הגוף מרגיש נינוח, מתקמר לנוכח הליטופים והנשיקות. רחשי הפטפוטים של החבר׳ה גורמים לי להביט בהם ולתהות. באותו הרגע מתרומם שי ממקום מושבו ומתקרב אלי עוד ועוד ומתיישב מול פניי. מביט עמוק לתוך העיניים ומחייך, מנשק את שפתיי וביד בטוחה מפלס את מקומו בין ירכיי. המנהיג עדיין משחק בשדיי, מועך ומוצץ אותם, צובט ומרפה בפטמות.
ידו של שי חודרת את הבוקסר הקטנטן אותו אני לובשת ומיד הוא מרגיש את הרטיבות. חיוכו מתפשט וגדל על שפתיו. ״שובבה״ הוא לוחש באוזני, רגע לפני שמשפר את עמדתו ומתחיל ללקק את גופי בדרכו מטה.
חושיי מעורפלים, מלוטפת, מלטפת, מעונגת, מענגת וכבר לא מצליחה לדעת מי נוגע, מי מוצץ, מי מלטף, מי יונק ומי שותק.
לפתע גיל מתקרב ונעמד מולי. מלוא תפארתו עדיין עטופה בתחתוניו אך בלתי נסתרת. ראשי מופנה היישר לשם, מחייכת ומשרבבת לשון החוצה, מעבירה אותה על שפתיי כמו מכינה עצמי לבאות.
מלטפת וחופנת בשתי ידיי את הזין העטוף. שי עדיין מלקק את הכוס, מתמקד בדגדגן ומוציא ממני קולות גרגור של הנאה, שאר הידיים ממשיכות לחרמן את גופי.
הלשון שלי מחפשת את מקומה בין הבד לעור, עד שגיל מסיט את התחתון וחושף זין זקור חזק עבה ורטוב קמעה. הזין מוצא את מקומו בתוך פי. מלקקת אותו היטב היטב החל מראשו בתנועות מעגליות.
מחקה את תנועות הלשון של שי בדגדגן שלי. אנחנו מתואמים בתנועות. עגולות, רטובות, ממוקדות. כשהוא עוצר ומתמקד בנקודה אחת גם אני עוצרת ומתמקדת בנקודה אחת בזין - בכיפה. מחדירה את הלשון אל הפתח הקטנטן ומיד ממשיכה מטה כששי פתאום מלקק עם לשונו את החריץ כולו לכל אורכו.
העונג חולף על גופי כמו ענן שמלטף.
בעיניי אני רואה את שי מתרומם אך התחושה בכוס היא שהלשון שלו עדיין שם. מסתבר שלא לגמרי טעיתי. ארז החליף את מקומו. הלשון שלו עכשיו במעמקיי ואצבע אחת עולה ויורדת על הדגדגן. הזין של גיל עומד להתפוצץ אני מרגישה את זה והוא יוצא ממני ובמקומו הזין של שי מגיע. גם הזין הזה קרוב לשיא. הוריד מתוח כמו עומד להתפקע, הזין נפוח בתוך הפה שלי והלשון סובבת אותו וחשה את פעימותיו, אלה המקדימות לזרם החמים ששוטף את פי. הוא נדחק עוד פנימה וממלא את גרוני בשצף קצף.
האגן שלי נע בקצב דפיקותיו מעלה ומטה, מכוונת את הדגדגן על הלשון של ארז. חזק יותר, מהר יותר...
המנהיג הגדול מבין כולם מבין את הרמז. הוא מושיט ידיו ומרים אותי על רגליי. העץ הסמוך הופך להיות המשענת שלי. אני נשענת עליו פשוקת רגליים אך הוא מחליף מקומות. נשען על העץ בעצמו, מכנסיו כבר לא עליו, הזין האדיר שלו זקור להפליא. תופס את ידיי ומצמיד אותי אליו. מרגישה את הזין על הבטן שלי ואני רוצה אותו הרבה יותר נמוך. מרגישה קטנה לידו, מתכרבלת בין זרועותיו ומתהפכת עם פניי לחבורה.
הם עומדים ויושבים מולנו, חלקם לבושים, חלקם מופשלים וחלקם עירומים. העיניים שלהם נוצצות בחשיכה, הידיים... אוחח הידיים. יש את אלה שנוגעות בי ויש את אלה שנוגעות בעצמם.
אני מתכופפת כשישבני מופנה למנהיג, ראשי אל מולם. שי אוסף את שיערי ומלטף את העורף כשהמנהיג חודר עם הזין האדיר שלו לתוך הכוס שלי. התנועות שלו דוחפות אותי קדימה, משרבבת לשון והזין של ג׳וש ממהר להשביע את צמאוני.
מזויינת בשני כלי זין, מלוטפת בהמוני ידיים ועיניים נוצצות ובוחנות.
כפופה מתחת לעץ עם חבורה ענקית של גברים אחד אחד ואני אחת.
המנהיג ממשיך, נכנס ויוצא, דוחף את הזין שלו עמוק לתוכי, יוצא וחוזר. הזין השני אצלי בפה נכנס ויוצא באותו הקצב בדיוק. דחיפה אחרונה מהירה צמודה וחזקה והמנהיג גומר עמוק בתוכי. הוא נשאר בתוכי והזין השני מפמפם את הפה. נכנס ויוצא, מהר יותר, חזק יותר והזרם החמים משתחרר אי שם בפי. בולעת את הנוזל ומרגישה זין חדש עומד בפתח. הגוף מבולבל הפתחים ריקים ומתמלאים בזה אחר זה. זין נוסף נכנס לפה, רכרוכי, גמיש משהו, אני מצליחה להכיל את כולו ומרגישה אט אט את ההתנפחות, את כושר העמידות שלו. זין אחר שעומד ניצב חזק ואיתן מגשש את דרכו אל אחוריי, מרגישה אותו מטייל על הישבן שלי, מחפש את דרכו בין שני הפלחים. אני מניעה את האגן, מנסה לכוון אותו. בעליו מכוון אותו כרצונו הוא. ממשיך לגשש, לחי אחר לחי, פלח אחר פלח, חודר את השביל בין שניהם ובבת אחת חודר אל הכוס. הוא רטוב ומקבל אליו את הזין בשמחה. מתחתיי לשון נפלאה מלקקת את הדגדגן, כשהכוס מתמלא מזין מאחוריי.
הפה מלא בזין שבינתיים קיבל פרופורציה שונה בתוכי. מלאה וגדושה בזיינים. ידיים מטיילות על כל איבריי. מלטפות, מכות, צובטות, חודרות, מפשפשות. כולם עליי מכל הכיוונים ובכל הכיוונים.
שוב זרם חמים של זרע נשפך אל פי והפעם נוזל מקצותיו. אני מלקקת בלשוני ופוגשת לשון נוספת שמלקקת ביחד איתי. הלשונות נפגשים ומסתערים זו על זו. הכוס שלי מאותת שהוא עומד בפני סערה נוספת ואני נושכת את הלשון שבתוכי. גומרת וזועקת. גם הוא- מהנשיכה. הכוס מתרוקן משני צידיו. הרגליים כושלות, אני נרעדת והם עוזרים לי לשכב על המחצלת הפרושה מתחת לעץ.
שכרון החושים שעובר עליי, אינו יודע שובע. אני נשכבת על הצד ונצמדת אל אחוריו של זה הצמוד אליי. מרגישה שמאחוריי גוף נוסף מתקרב ונצמד. מרגישה את הזין מחפש את דרכו, הרגליים שלי נפתחות כמעט מאליהן ואצבע שלו מעבירה בי רטט כשהיא חולפת על פני חריץ הישבן. הוא מסובב אותה בתנועות מעגליות על הפתח הקטנטן. מרגישה לשון שמרטיבה את הפתח, לשון שחודרת את הפתח ואט אט זין קשה מכסה את הפתח. נצמד אליו, מנסה לחדור. מלפנים ידיים מלטפות את הכוס, מרעידות את הדגדגן. ידיים שמלטפות את השדיים. ידיים מלטפות את צידי גופי. כולי מלוטפת, מנושקת, מלוקקת.
זין מאחוריי כבר עושה את דרכו פנימה, כאב חד מפלח בי, עוצרת את נשימתי, אך הדגדגן הלעוס ע"י אחת הלשונות מזכיר לי שהכל בסדר. אני נושמת לרווחה, נשימות קצובות, עוצמת את עיניי ומריחה זין קרוב קרוב אליי. מושיטה את הלשון ללקק, מסתבר שהזין מכוסה בשכבה עדינה של זרע. מלקקת היטב ומשאירה אותו נקי מזרע ורטוב מהלשון.
זין אחר מתקרב, זקור, חזק, עצום ומתכוונן אליי, פותחת את פי ומקבלת אותו בברכה. מלקקת ומוצצת בתאווה, בקצב הדפיקה. הזין מפלח את התחת נכנס ויוצא, הוא מעט מכאיב בכניסתו אך ממשיך ונדחק. הלשון ממשיכה לכרסם את הכוס והדגדגן. הלשון שלי בולעת את הזין שבפי. סחרור חורים וחושים כמו מן מעגל חשמלי מחובר ומדליק. המעגל סובב וטל מכסה את כולנו, לחות סמיכה וחמימה יותר מותזת לעברי ובתוכי כשכולם, כל החבורה הגדולה עומדת - מי בתוכי, מי מסביבי וגומרים בזה אחר זה, זה יחד עם זה וגומרים גומרים גומרים... מסמנים עליי את סוף המעגל ואת השחר העולה.

parpar65

New member
ואני , פרפרוני

עומד בצד ומביט
וכשהשחר עולה , בידך אוחז
והולכים יחד למכונית
משעינה את ראשך על כתפי ,
ידייך על ירכי
שדיך נמעך על ידי
נרגעת
וכשמגיעים לביתך
מושיטה לי יד
ועולים
ושוכבת על המיטה
"ועכשיו כשרויתי , אוכל אותך לענג"
ופורשת ידיה ולוחשת
"בוא"
ואני בא

giligil55

Member
זה מה שנקרא : גאנג באנג

ואם זו אכן הפנטזיה שלך אני מכירה מקום שזה מתקיים שם ...

giligil55

Member
זה יאכזב אותך...

כי אין לי הרבה מה לספר , לא נכחתי מעולם , אצלי זה ישאר בגדר פנטזיה...

giligil55

Member
מה לספר?

את כתובת המועדון? תפוז לא מסכימים לפירסומות...

giligil55

Member
דרושה כאן תמונה

לסיפור הזה דרושה תמונה שתמחיש מה זה גאנג באנג...

yaron599

New member
אכן...

גם שלישיה זה סוג של...
למרות שכאן הגאנג גדול יותר....

למעלה