המעבדה!

MooN aka asdfgh

New member
המעבדה!

תקראו לי מאותגר, אבל לא הבנתי שם דבר אחד בסיסי: לקוואמי ולירון יש תוכנית וכמעט בכל תוכנית שניהם נמצאים שם ומגישים אותה ביחד... במעבדה זה כמעט תמיד או ש.י או סאבלימינל... מה זה?! זאת אמורה להיות תוכנית של שניהם או שבכל פעם שאחד מהם לא יכול להגיע השני מחפה עליו ומגיש לבד? ועוד שאלה בקשר למעבדה: איך קוראים לשיר של 50 Cents שש.י השמיע די בהתחלה?

da^Lord

New member
המעבדה זה שי וסאב ביחד

פשוט אתמול סאב לא יכל להגיע, ושבוע שעבר זאת היתה תכנית ספיישל לשי, אז כנראה הוא העדיף מסיבות (בגלל סיבות) אתיות לא להיות נוכח באולפן . אבל בד"כ זה שניהם ביחד. אגב, הרדיו דרך האתר חזר לפעול? אני יודע שהיתה תקלה לא מזמן.

EmGee

New member
מה לא ברור?

הגיוני מאוד ששי יהיה בחופשה בזמן שיש ספיישל על האלבום שלו. אותו דבר קרה בדיוק כשהיה ספיישל בעסק על הדיסק של בויאקה

or001

New member
פחחחח הרי קוואמי עשה עם קוטג´ ונימי

פריסטייל, אז איך היה את אותו הדבר??

EmGee

New member
על מה אתה מדבר?

במעבדה עשו ספיישל על הדיסק של שי אז שי לא הנחה את התוכנית. בעסק עשו ספיישל על הדיסק של בויאקה אז קוואמי לא הנחה את התוכנית. קשה להבין?

da^Lord

New member
קוואמי בעסק שמר על הכללים

כי אם שדרן מדבר על עצמו ומשמיע שירים שלו, זה לא נראה טוב, לא אתי מבחינה מקצועית. אבל סאב לא אכפת לו.. מצידו לחרוש על השירים שלו בתוכנית שלו ובמועדון שלו (כמו שצריך
). לכן כשרצו לפרסם את בויאקה קוואמי לקח חופשה מהעסק ולירוו היה אחראי על זה .

Itai S

New member
לא ברור לי מה קורה שם,

הרדיו דרך האתר פועל כל הזמן אתה אפילו יכול לבדוק עכשיו, אבל כשיש ´המעבדה´ הוא לא פועל
, (או שזה תקלה כללית בלילה).

DJ JuVi

New member
או שזה כדי שלא יקליטו........

מההה אתםםםם אומריםםםם.........

RiCh RaCh

New member
ואם כבר הגענו על מעבדגה

חחחחח דה לורד פששש אהבתי את שאנטי ממש טוב תמשיכו בביג אפ

da^Lord

New member
תודה.

אבל ברור לך שהשאנטי זה לא רק אני.
זה גם מאיר Z,נובלס וDOD. ו..תודה.. נמשיך.

למעלה