רק לחשוב מחשבות אופטימיות
מאוד עצוב לי לשמוע ומקווה שכמו שכבר כתבו המספר 13 יעשה את ההבדל. אמא שלי למדה אותי המון על החיים ועדיין מלמדת!!! בין שאר הדברים לקחתי ממנה 2 דברים שאני חיה על פיהם ומאמינה: 1. תמיד היא אומרת לי Think Positive על כל דבר... 2. היא תמיד אומרת "דברים קורים כי הם נועדו לקרות" ומוסיפה שבראיה של שנים אם מסתכלים אחורה על דברים שקרו לנו,טובים ופחות טובים אנחנו אומרים לעצמנו, באמת מזל שזה קרה ככה. מה שאני מנסה לומר הוא, לא שטוב שאת עוברת את דרך התלאים הזו אלא שבטווח עתידי הדברים יקרו לפי רצונך ותראי שטוב שזה לא קרה קודם אחרת. מקוהה שהעברתי את המסר שרציתי, יצא קצת מסורבל אז סליחה.
רק לחשוב מחשבות אופטימיותהמספרים שלי
1 אבא 2 אמהות (1 חורגת) 3 אחים ואחות אחת + אני – הבכורה. (היה אח נוסף שנפטר מסרטן
) 4 אחיינים ו-2 אחייניות. 5 מתוך 6 נולדו במקביל לטיפולים שלי 39 – גיל התחלת טיפולים
43.5 – גילי כשנאמר לי – "למה לא היפנו אותך ל-IVF בגיל 39, מיד כשהתחלת בטיפולים? אחרי גיל 40 הסיכוי להרות מ-IVF קלוש. עכשיו את מבוגרת מדי וצריכה תרומת ביציות"
45 – גיל נוכחי 6 שנים של טיפולים 4 הזרעות ללא הורמונים 5 הזרעות עם הורמונים 3 החזרות עוברים – 2 לא נקלטו 1 הפלה עקב התפתחות עובר לא תקינה
0 ילדים 0 סבלנות 0 כוח תקווה – קלושה ביותר. אם מחזור הטיפולים הבא לא יצליח – נגמר הכסף וזהו. לא יהיו לי ילדים.![]()
![]()
מאוד עצוב לי לשמוע ומקווה שכמו שכבר כתבו המספר 13 יעשה את ההבדל. אמא שלי למדה אותי המון על החיים ועדיין מלמדת!!! בין שאר הדברים לקחתי ממנה 2 דברים שאני חיה על פיהם ומאמינה: 1. תמיד היא אומרת לי Think Positive על כל דבר... 2. היא תמיד אומרת "דברים קורים כי הם נועדו לקרות" ומוסיפה שבראיה של שנים אם מסתכלים אחורה על דברים שקרו לנו,טובים ופחות טובים אנחנו אומרים לעצמנו, באמת מזל שזה קרה ככה. מה שאני מנסה לומר הוא, לא שטוב שאת עוברת את דרך התלאים הזו אלא שבטווח עתידי הדברים יקרו לפי רצונך ותראי שטוב שזה לא קרה קודם אחרת. מקוהה שהעברתי את המסר שרציתי, יצא קצת מסורבל אז סליחה.