המספרים בתיקים..

המספרים בתיקים..

כי משעמם לי... 1- TRUSTNO1 2- פעמיים מאלדר הציע לסקאלי נישואים. (עוד אחד: שתי סיבות שונות איך סקאלי קיבלה את שרשרת הצלב) 3- שלוש פעמים המעשן מת. (עוד אחד: שלוש פעמים מאלדר הוחשב כמת) 4- ארבע פעמים סקאלי נורתה (פעם אחת היא דמיינה את זה) 5- חמש פעמים הופיע צ'אק בורקס חברו המוזר של מאלדר.. 6- שש פעמים נאמר כי אחותו של מאלדר בחיים. 7- שבעה פרקים דיוויד השתתף בכתיבתם. 8- שמונה פעמים מאלדר וסקאלי התנשקו או נשקו זה לזה. 9- תשע עונות. 10- אוקטובר (10) זה החודש שמאלדר נולד.. 11- 11 פעמים מאלדר נראה ישן על הספה. בכתיבת הודעה זו השתתפו הזכרון שלי, כמה מחקרים באינטרנט והתסריטים... תודה לכולם על העזרה.

anatxf

New member
אמנם יש עוד זמן עד פסח

אבל זאת נראית לי גרסה מגניבה ל-"אחד מי יודע". תרומתי: 13 - יום ההולדת של מאלדר (1013). עכשיו חבר רק 12. ענת :eek:)

anatxf

New member
אני לא מאמינה שלא זכרתי את זה!

ואני לא רואה מצב שיהיה לי זמן לצפות שוב בסדרה בזמן הקרוב (או אפילו הלא-כ"כ-קרוב). נו, העיקר שאנחנו כבר מוכנים לפסח. ענת :eek:)

לא נורא

העיקר שיהיה לך למה לצפות (זמן לראות את הסדרה). אני בכל פעם שאני חוזרת הבייתה להורים שוחקת את הוידיאו במרתונים של תיקים, זה בהחלט יתרון לחזור הבייתה..

Gilliana

New member
! Very nice

יופי של רעיון ועוד יותר יופי של ביצוע!

1Shir

New member
נחמד :)

2 - מתי הוא הציע לה "נישואים", בצ'ינגה וב-small potatoes? 3 - הוא מת ב-redux, רקווייאם ובסוף? ולגבי מולדר בתחילת עונה 3, תחילת עונה 5 וכמובן עונה 8? 4 - טוב זה קשה.. בעונה 1 young at heart קראו לפרק הזה? דמיינה זה בפרק המופת הרוחות שגנבו את חג המולד, עוד פעם היתה באנסאזי ולא זוכרת כרגע את הפעם הנוספת תזכירו לי.. 5 - צ'אק היה בהוליווד AD, בעונה 8 מתישהו (כשמולדר היה נעדר), בביוג'נסיס, בלאונרד בטס, ובטוח היתה עוד פעם בעונות המוקדמות רק שאני לא זוכרת באיזה פרק.. לא נורא.. אווו את 8 אני חייבת לדעת.. מילניום, רקווייאם, סוף עונה 8, האמת חלק א', האמת חלק ב', טרייאנגל, redux, מומנטו מורי והנה הגעתי ל-8.. :)

למעלה