המסע לרוסיה, עדכון 3

FalxOri

New member
המסע לרוסיה, עדכון 3

לכל מי שנרשם (ולמי שעוד רוצה). אנחנו מתחילים לסדר ויזות והגיע הזמן להתחיל לשלם... בשלב זה אנחנו צריכים: -דרכון בתוקף + חצי שנה - שתי תמונות פספורט לינה: יש אפשרות לישון במלון בעיר הקרובה (ולהגיע בהסעות שהמועדון מסדר, אולי בתשלום נוסף) או לחנות עם אוהלים בשטח המועדון. כדי להתקשר למלון ולדאוג לחדרים ומחירים אנחנו צריכים לדעת מי רוצה לישון איפה. המחיר אמור להיות עד $30 דולר לחדר זוגי (אולי אפשר שלישיה) הדרכה: מספר אנשים הביעו ענין בהדרכה, אם אתם חלק מהאנשים זה הזמן להודיע לנו, וננסה לארגן. סביר להניח שיהיו גם מדריכים מקומיים אבל אין לי מושג לגבי עלות. עלות: ההערכה הקודמת עדיין תקפה בנתיים נאסוף 1,000 ש"ח לכיסוי הויזה (כולל ביטוח חובה) ומקדמה ראשונית על הכרטיס. כל מי שנרשם מתבקש להתקשר או אלי או לגניש כדי לקבוע את הפרטים האחרונים וכדי לוודא שלא שכחנו אף אחד... אורי 055-259254 יורם 053-432101

gefekl

New member
עלות מדריכים מקומיים

בדרך כלל זה מסתקם בעלות שני קופונים + תוספת למדריך של ~10$ (ז"א במצתבר 9*2 + 10~ =26~ ). ישנם גם מדריכים שלוקחים 15$ לא בהכרח מדריכים טובים יותר. אני יכול להמליץ על כמה מדריכים (רק אצתרך לבדוק שהם יהיו שם בתקופה זו). אם תצתרכו עזרה בבחירת מלון והזמנת מקומות אל תתביישו לבקש. BS! רובים

FalxOri

New member
תודה...

אם כבר התנדבת... מה מצב האנגלית של המדריכים שם? לפי מה שהבנתי המלון היחידי ששוה שם זה hotel kolomna ונתקשר אליהם ברגע שנדע כמה אנשים. חוץ מזה, יש עוד מקום גם בשבילך... O

gefekl

New member
אין בעד מה

מצב האנגלית של מדריכים תלוי במדריך ספציפי: יש אומנם כאלו שאינם דוברים כלל,אך ישנם גם מדריכים עם רמת האנגלית גבוה מאוד. אשתדל להכין רשימת מדריכים מומלצים עם ציון של רמת האנגלית. אבדוק גם לגבי המלון בכל מקרה לא נראה לי שתוכלו לשריין מקומות הרבה לפני הזמן. דרך אגבת אל תצפה שיהיה לך עם מי לדבר באנגלית במלון:) לצערי לא אוכל לנסוע גם באוגוסט (אין לי לא זמן ולא כסף לזה:( ) אבל אסמך לעזור לכם עם צריך. רובים

FalxOri

New member
תוספת

כנראה שצריך 3 תמונות. אז יאללה לכו להצטלם... O

rbagg

New member
שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אורי שלום, מטעמים תקציביים כנראה שלא אוכל להצטרף (הכל הלך על מזג אויר
באמפוריה בראבה)
שאלתי היא האם ניתן לארגן רק את העניין של השלישיה ב 30$?
בתודה מראש רועי

FalxOri

New member
לא.

ההצעה תקיפה רק למי שנוסע... אתה יכול לקבל תמונות ב-$10 O

למעלה