המסע לקשב השני (Lizard)
היי, שבוע שעבר (קצת יותר) כתבתי הודעה אבל לא יכולתי להגיב עליה (כי יש כזה דבר שנקרא לעשות שבת ולא בבית
אז Lizard זה מה ששאלת... קודם כל זה נשמע יפה וטוב. אם אתה סבור שיצאת מהגוף אז זה מוגדר כפתח השער השלישי, אבל אני מאוד מציע לך שלא להצמד לעניין השערים בכל מה שקורה לך וכרגע לעבוד לפי מה שכתוב בספר ולפי הידע שלך. מה גם שאני לא יודע בדיוק מה קרה לך. אתה יכול לתאר את הכאב שחשת בניסיון הראשון? ומה הרגשת לאחר מכן כש"ירית את עצמך כלפי מעלה"? יהיה גם מעניין אם תנסה לתאר את החלל השחור שדיברת עליו בהתחלה. >>> בקשר לכאב, זה לא כאב רגיל כי לא הרגשתי אותו בגוף הישן. הרגשתי אותו בגוף שריחף קצת. לאחר שיריתי את עצמי, הופעתי במקום אחר, עפתי גבוהה בשמיים מעל עיר בשעת הערב. ראיתי ירח או שזה היה שמש מאוד גדולים. לא התמקתי בזה יותר מדיי. הצלילות הייתה ממש גבוהה עד שהעיניים שלי בבת אחת נעשו כבדות מאוד והיה לי קשה להשאיר אותן פקוחות והמודעות שלי דעכה ועברתי לחלימה רגילה. בקשר לחלל השחור - אין הרבה מה להסביר. הגעתי למצב הזה כבר דיי הרבה פעמים. אני פשוט מודע ואין סביבי כלום. יש אבל 2 גרסאות. הגרסה השכיחה יותר בה המחשבה שלי דומה ליום יום, ועוד גרסה שרק פעם אחת הגעתי אליה מערנות מלאה, רק התרכזתי למשך זמן ממושך והגעתי למצב שאני נמצא במעין עולם חלל שחור - ואין בי שום מחשבה. הראש ריק לגמרי ממחשבות וכל מחשבה שאני יוזם היא נקיה, רק היא עצמה אין שום מחשבות אחרות. זה היה ממש חוויה אדירה בשבילי 
היי, שבוע שעבר (קצת יותר) כתבתי הודעה אבל לא יכולתי להגיב עליה (כי יש כזה דבר שנקרא לעשות שבת ולא בבית