המסע לפולין....

המסע לפולין....

ביום רביעי אני טסה עם השכבה שלי לפולין... זאת הפעם הראשונה שאני טסה לחו"ל... שאני יוצאת מהמדינה הקטנה והמוכרת... מצד אחד, אני יודעת שיהיה לי מעניין, אני יודעת שאני אקבל מהמסע הזה המון לחיים, ושבין לבין אני גם אהנה מאוד ויהיה לי כיף... מצד שני, כמו כל דבר שהוא פעם ראשונה, אני מפחדת. מפחדת מהארץ הלא מוכרת, מפחדת להיות זרה, מהתוכן של המסע- מה אני ארגיש, איך אני אקבל את הדברים שאני עומדת לראות? ואם זה בכלל לא יעשה לי כלום, מה זה אומר עלי?? כרגע אני חושבת שההתרגשות עולה על הפחד
אבל עדיין, אם יש לכם עצות או משהו שיוכל לעזור, אני אשמח לשמוע

איל באש

New member
התרכזי בפחד/התרגשות ../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

התרכזי רק באנרגיה של הפחד, ללא ההקשר למה את מפחדת. התרכזי רק באנרגיה של ההתרגשות, ללא ההקשר למה את מתרגשת. רק התחושה שיש לך בגוף כתוצאה מהפחד/התרגשות. אם את מנסה ורואה שאת חושבת על למה ... זה לא זה. רק התחושה הרגשית ללא המחשבות. זה יכול להועיל לך משום שככה את נרגעת, שאת מרשה לעצמך באמת לחוש פחד ללא קשר למה מפחיד, פחד או התרגשות נטו!! אנחנו לא מרשים לעצמנו לחוש את הרגשות הללו כי זה לא בסדר בעיניי האגו. הנה הזדמנות. בהצלחה.

ניני5

New member
לי יש רעיון דומה אבל מעט אחר.

נאמר שהפחד הוא החבר הכי טוב שלך. כי הוא אף פעם לא עוזב אותך (בהקשר לנסיעה לפולין). אז אני הייתי מדברת אל החבר שלי "פחד", ואומרת לו שאת לא תעזבי אותו, ששניכם תסעו לראות את פולין ואת כל הדברים הנוראיים ביחד. הוא יהיה איתך לאורך כל הדרך. ואם הוא יעלם את תכריחי אותו לחזור. כי הוא מפסיד המון. בקיצור קחי את הפחד תחת זרועך, אחזיקי אותו חזק, וסעי לפולין. ומה שיהיה יהיה. ניני

sovlanit

New member
פיטרינית,חיזרי לשלום ובשלום,

אין לי מה להוסיף על העיצות שקבלת.

למעלה