המסע להצלת הפורום D=

totor597

New member
המסע להצלת הפורום D=

אז אנשים???!!!!!!!!!!! איזה מפלצת אתם הכי אוהבים? חובה לכתוב את השם שלה באנגלית כדי שאני יבין מה אתם רוצים ממני ><" איזה סוג דק הכי שולט כרגע? D= עם הייתי רוצה לבנות דק זומבים- איך הייתי בונה את זה? DX יאאלה לענות!!!!

TheACEdude

New member
המממ

אני חושב שזה יהיה Toon Cannon Soldier http://yugioh.wikia.com/wiki/Toon_Cannon_Soldier

impale

New member
האממממ

אני די משוכנע ש black rose dragon הדק הכי יעיל? כנראה גדיאטורים.. אבל אני עדיין מעדיף פלנטים =P

totor597

New member
D=

גדיאטורים.. פלנטים?........זה צמח אני חושב לא? מה מה מה??. דבר איתי כמו למוגבל חח אני לא מבין פה כלום מזה ולשני- למה דווקה Toon Cannon Soldier?

TheACEdude

New member
היי אני השני

אני אוהב אותו כי הוא חמוד כזה עם אפקט לא רע יחסית למינוס 1!

totor597

New member
סורי חח

לא בדקתי מה המשתמש אז אמרתי השני D= אני אוהב קלפי ספיריט 3>

TheACEdude

New member
ילד יומולדת אומר:(תבינו לבד מה יש לי היום)

בקשר לדק זומבים הייתי שם 3 זומבי מאסטר, מיזוקי ועוד אתה בפורום היותר "רשמי"?(ללא כוונה להעליב או משהו) שם יהיה לך יותר קל לפרסם דק שיעזרו לך =]

Witchcrafts

New member
יה, אמנם בדיליי, אבל:

מזל טוב, עד 120!
חגגת? היו מתנות? אוהב ימי הולדת, באופן כללי?

impale

New member
כן צמחים!

קריסטלים שולטים אבל הם לא באמת מנצחים שום דבר. צמחים נותנים לי הרבה יותר מרחב ואפשרויות.

totor597

New member
מגניב D=

איזה דק צמחים אתה ממליץ? וכן, ביקשתי רשימה של 40+ קלפים עכשיו.. אתה לא מדמיין D= עוררת לי עניין רב עכשיו בחפיסות צמחים... תן שמות D= TheACEdude אממ אני ממש לא בפורום "הרשמי", יותר בפורום "התפוזי" בלבד ^^

impale

New member
תגובה

בגדול,הבעיה היא שהצמחים הטובים היחידים הם טייטניאל,מיסטיק טומטו,לונפייר בלוסום ודנדיליון. בגדול,ליסט תקבלו ברגע שיהיה לי בעצמי ליסט גמור.. בכל מקרה,יש בפנים 8 צמחים XD שאר הדברים זה קונטרול שמשתמש בצמחים.

totor597

New member
יש לי הצעה ^^

מה עם des dendle... לפי מה שהבנתי זה מביא טוקנים טובים ועוד מפלצת ערפד או משהו D=

TheACEdude

New member
תודה יסמין

קיבלתי מלא כסףף ועוד איזה ספר מילד כאפות אה והמפלצת האהובה זה toon cannon soldier

royope

New member
המפלצת הכי אוהבה עלי

המפלצת הכי אוהבה עלי היא: EVIL HERO DARK GAIA.

למעלה