המסע לבאר שבע...

Rinattt

New member
המסע לבאר שבע...

אז ככה... |לא לבעלי לב חלש| חוזרת מהעבודה מארגנת את הבנות, התיק, מקשקשת כמה שניות בפורום... מתניעה את הרכב ויוצאת לדרך...
וככה חושבת לי איזה נחמד להזכר בדרך בה נסעתי לפני 10 שנים במשך כשנתיים כשהייתי נוסעת לצבא < שירתתי בסוף העולם שמאלה > ומשחזרת את הדרך, בתיאורטית זה נשמע מהר, קל וקרוב... כולה לעבוד את בית ליד, צ.רעננה, מחלף גהה, אשדוד, גדרה, קסטינה והנה הגענו לבאר שבע...
פששששששששששששששששש איך שהדרך ארוכה הייתה < כמעט שעתיים > ופעם היה קל לא כמו היום כששלושת הקטנות מנג'סות מאחורה, בועטות לי בגב, מבקשות הסברים, והגדולה שמכינה שיעורים רוב הנסיעה ושואלת שאלות, ותעבירי להם לשיר הזה ואח"כ לזה... מתיש...
וככה בדרך רואה שלט "לי-און גת" שם של ישוב... צחקתי לעצמי... כתימניה טיפוסית אני יודעת שהגת מגיע לפני האון חחחחח < והמבין יבין > נחמד, נחמד להיזכר בדרך, שווה הייתה הנסיעה < לא אגלה לכם למה
>
התחבקנו, שתינו, עשינו היכרות בין הבנים לבנות, הבן של לירז לא רוצה להיות חבר שלי
< גם הוא דחה אותי
> אז מה מוסר ההשכל? אין...
רק לספר כמה הנשמה הזו מפנקת, דואגת ועושה הכל בכדי שנהנה...
ורק לאמר לכם שבת נעימה וקסומה...

יערית

New member
תהנו לכן בבנות :)

זיווגים בטוח שיצא לכם מהמפגש פסגה הזה
שבת שלום לכם בדרום

יערית

New member
היסתבכתי?

רינת-תת ציינה שערכתן הכרות בין הבננות שלה לבננים שלך, מפה בא הרעיון "המופרע" שלי,אבל זה הומור,נכון שלא תמיד מבינים את ההומור שלי,אך הנה מסבירה:)

אההההההההה, או קיי

לכי תדעי...מה עובר לאנשים בראש... טוב נו...רינתיתיתי קוראת לי חרפופית שזהו מושג שהגיע מאיזה מושב בצפון משמעותו - אחת כזו מרחפת , חסרת קליטה
נכון שאני לא כזו?

Rinattt

New member
מה פיתון...

את בימת בימת בימת לא חירפופית... < אפילו שאחי טוען שכן חחח
> מה שכן את... עסיסית ורואים לפי העור...

יערית

New member
בואי נאמר

שפעמיים תפסתי אותך על חם שלא קלטת אותי נכון
אבל לא נאמר נואש,הדרך מהדרום למרכז מתקצרת ומתקצרת, כך גם הדרך שלך לקלוט את ההומר שלי
עיזבי שטויות-תהנו לכן יחד

תשמעי

לא זוכרת את הפעם הראשונה...נו לא חשוב. אבל הפעם גם רינתי הרימה גבה ...משמע זו לא רק אני
ובאמת שלא כל כך נורא כאן...את מוזמנת כל עוד אני כאן מבטיחה לפנק אותך בדיוק כפי שפינקתי את רינתי. הגברת הגיעה, קיבלה קפה ועוגה המשיכה לפינוק מלטף בג'קוזי חם שהוכן לה מראש, מלווה בשמנים ארומטיים, קצף, שתיה טובה ואוירה נהדרת. לאחר מכן קיבלה עיסוי פילינג גוף ופנים... יצאה שזופה יותר ממה שהיא לשולחן ערוך מכל טוב... קינוח ולמיטה.... נו...את באה?

יערית

New member
תשמעיייייי

לא עומדת בכל הגירויים שהגשת לפניי,יודעת שבזמן אחר,עם
והספונטניות שהיתברכתי בה,הייתי מתניע ומגיעה לצלול לתוך הג'קוזי החמים שהכנת מראש:) אפשר לעשות ריינצ'ק על כל החבילה?{יודעת שיש מי שיחייך שיקרא את זה} תודה ענקיתתתתתתתתתתתתת

Rinattt

New member
אומר לך מה יערית... ../images/Emo13.gif

אחרי שעה בג'קוזי עם שמנים, כוסית וסיגריה, ומסאז' עם פילינג...
הקאבסה לא מתפקדת כ"כ וזה בגלל האדים
מה גם שבבאר שבע סיטי אין חתנים, אבל חשבתי ללכת על בדואי זה הכי קרוב לתימני שהיה לי
והבנים והבנות במיטה מצחקקים להם ואנחנו מתות שישנו כברררררר...
חוץ מזה? שבת שלום יקירה...

יערית

New member
../images/Emo13.gif מג'נונית

יש לכם מקום גם בשבילנו?השכונה פה רועשת עם מסיבת "מתבגרים" ,או שהם מצרפים אותי אליהם או שאתן מקבלות אותנו?
שבת מקסימה לכולם

תהי מרוקאית אמיתית

תניעי ותבואי. רינתיתיתי הביאה ג'חנון אורגינל מעשי ידי אימה אם את עייפה, אפשר גם מחר. תהי מרוקאית גזעית...נו....

jane34

New member
אפשר גם? רק בתור מרוקאית.....

נעשה מפגש כוסכוסים וכוסיות יאללה בסבוסהההההההה די בס בוסההההההההההההההה

Rinattt

New member
יאללה יאללה נראה אותך...

נעשה גם זאפה תימנית כי מצאתי בדואי חמוד וחתיך
אבל מה... שכחתי את החליפה של הריקודי בטן...
אז תביאי את שלך...
< לא שהיא במידה שלי באיזורים מסויימים חחח >

Rinattt

New member
בטח מקבלות אותך...

בידיים פתוחות וג'קוזי חם
תעמיסי את עצמך עם הילדים והדבר ההוא... נו... זה הלבן הזה... איך קוראים לו\ה?
ותבואו...
אשמח לראותכם בין אורחינו, נא להגיע בלבוש צנוע...

יערית

New member
../images/Emo46.gif

ללבן הזה יש שם!והיא בכלל לא לבנה{למרות שכך קראנו לה בהתחלה
} רינת מזהירה אותך בפעם הראשונה,הכלבה הזו אצלינו היא בת בית ואנחנו כולנו רגישים לעצם זה שהיא בעל חי
אני שומרת את זכות הביקור לפעם אחרת

למעלה