המסע לארץ "המתקדם"

levona

New member
המסע לארץ "המתקדם"

(סיפור לפני השינה)
. היה זה לילה סגרירי וחם (אין דבר כזה, עכשיו יהיה)! חשבתי ביני לביני... למה שלא אלך לבקר בצ'ט המתקדם? בכ"ז... (אחים לנשק). אולי.. אזמין אותם לבסיסי ל"מלחמת כריות"... להורדת ידיים"... "קרב תרנגולים" משהו, אני יודעת? לבשתי את שמלת השסע עד המוח השחורה שלי.. נעלתי נעלי עקב ..לקחתי חתולהה תרמוס קפה וקופסת עוגיות ויצאתי למסע (ארוך ומפרך)... לעבר שערי "הצ'ט המתקדם". כבר בכניסה... אמממ.. סליחה, במחסום!! גדל מולי בית ובחור צעיר נופף מולי ביידים וצרח לעברי "עצור - בגרויות כבר סיימת"? דקות ארוכות המתנתי... לא עזרו לי התחנונים.. שיש לי קשרים.. הצגתי "תעודת שומר"... וכלום... היה שם איזה ילד מושתן שהתעקש כל הזמן שהדג-נחש . (והאמת, שהייתי כבר ככ' עייפה שמצידי שהדג יהיה פרה)... בזמן שהמתנתי הייתה הופעת ריקודי עם - להקת "תפוז-אנשים"
החזיקו ידיים ורקדו במעגלים. לאחר בדיקות ותחקיר אם ארזתי לבד.. אם מישהו ביקש ממני להעביר משהו.. נכנסתי לחדר "נשואים נשואות"... ציפתי שיעיפו לעברי עלי כותרת של פרחים...
.. שיפריחו יונים.. שיתנו לי תיק
עם מים קדושים של מעיינות המתקדם.... "שומרייייים"
... צרחתי לעבר שני שומרי חצר המלכה.. המשמר האנגלי.. סמיילית וסופר משהו... שלא שמו לב לנקישות העקבים שלי בכניסה.. "יאל'ה.. הגיע הזמן לקום לסליחות"... (סתם סתם..
.. הם קיבלו אותי בחיבוקים וקריאות של "לובנההה"
)... ... ראיתי שניתן לבחור בצבע לכתיבה.. (לא כמו אצלנו בארץ).. שאלתי אם יש צבע אדום רעפים או חום ביסקוויט... אמרו לי בקבלה שיש דמוי אדום והודעתי לכולם בחדר שהצבע הזה הוא ש-ל-י!!! וביקשתי מהשומרים- חתיך עם ענפי דקל שנופף קלות ויעשה לי משב רוח אוורירי.. (מגיע לי, לא)?!!! ה-די אמרה שיש רק עלי חסה או משהו כזה (לא זוכרת, הגיל הגיל עושה את שלו)
חזרתי
לארצי "הבסיסי" ... כשאני עדיין סובלת מג'ט לג קל..
ולילה טוב

חתולהה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

ולא פרסו לנו שטיח אדום וסמיילי לא רצתה להכין קפה ורק ענתה: "זיבי"
ללבונה המקסימה

לוריתה

New member
הרפתקאות בצ'ט המתקדם...

אז ככה ... גם אני החלטתי לבדוק מה שלום אחי בגולה... הגעתי לחדר נשואים נשואות אחרי הליכה מפרכת.. ומה בסך הכל ביקשתי ? קפה
.<צנוע לא< שאלתי מי מכין פה קפה? קפצה סמייל ואמרה "אנחנו לא חברים שלך פה" דברי יפה .. מה כבר אמרתי ? מי מכין קפה ? ניסיתי להכנס לפרטי להתחנן להסביר אבל "נאדה" אין אישור כניסה . הצלחתי איך שהוא לדבר לליבו של סופר משהו , וסוף סוף נפתחו שערי החדר.. אוף זה היה קשה , תגידו חמארים ככה מקבלים אורחים "מתקדם אעלק"? חכו חכו תבואו לבסיסי - יש לי קשרים שם -אתם חסומים -.
ההמשך יבוא !!!!!!!

D Smiley

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי קרועותתתת א. לבונה,אלה היו עלים של שסק! ב. תולה, שכחת שסינג'רתי את סופריקו בשביל שיוגש לך נס קפה, הא? >: ג. לוריתה, אמרתי לך כבר שחשבתי שאת ילדה קרציה בת 12
בביקור הבא תביאו חומרי ניקיון! עושים סדר לפסח :)

levona

New member
מה אזניי שומעות? ../images/Emo46.gif

גם אלייך לוריתה ציפור-שיר?
.. הממ... הממ... (זו כבר הכרזת מלחמה) !!!
(חיילי המשמר הבסיסי יעבור לדום......ע..מוד דום)!!! אם תראו בכניסה.. ניקים מתחכמים של אותיות גדולות וקטנות..
לא להכניס אותם גם אם הם יגידו שהאישה/אחות תיכף יולדת, שהם רק מורידים נוסע.. שהם הוזמנו לחתונה... שהסניף דאר שלהם במתקדם סגור והם חייבים לשלוח מיל'... כלום!!! במידה והסתנן אחד כזה - הוא ייחסם לאלתר.

ב'ואנה לוריתה../images/Emo46.gif

למה את משקרת עשיתי לך קפה ואפילו הגשתי לך עוגיות,הלוואי יגדל לך האף כמו לפינוקיו
ופעם הבאה שתבואי לבקר תקבלי בעיטה ולא קפה ועוגיות
(()_()) (='.'=) (") (")

levona

New member
א-לו א'-לו גדולה גדולה

אבל אני יותר גדולה.
(חסרלךתגעיבלוריתה) = אמרתי את זה בנשימה אחת

למעלה