המסע ברומא

jadi5

New member
המסע ברומא

בקר טוב. זה התחיל לפני כשלושה שבועות - זרתי לדורית ה..... היי בואי ניסע לרומא כזה לסופשבוע... ובהזדמנות ניפגש עם הבת (הבת שלד ורית לומדת שם אדריכלות) זה התחיל להתבשל ונגיע לסוף שאנו כבר טסות ביחד... והגענו... א. היה מרגש מדהים ומאוד מאוד משמח להיפגש עם דיאן בתה של דורית - המפגש בין אם ובת לאחר תקופה ארוכה המרחק ומה לא..... היה מהצד לראות ולהזיל דמעה......... (בשבילי זו הפעם הרביעית שאני ברומא ) כך שבעצם לא תיירות בשבילי כמו כיף סתלבט מה שנקרא ...... הגענו הישר לרחוב היוקרתי שם באיזו פיאצה - לשתות קפה.....קפה.....קפה ועד שהבת תסיים את הפקולטה ונוכל להיפגש... בכיכרות מליון אנשים ואנשים....... השמש זרחה - כמובן שלפני היה גשם ואני ארזתי את המזוודה בעציפים, מעילים, כובעים, וכפפות חשבתי שאני מגיעה ל"סקי"....אממממה הגעתי לקיץ - כולי בוערת מרוב בגדים שלשבתי, ומגפיים שנעלתי והרגליים התחילו להתנפח מהחום, והכל תחת לחץ של חום והמסע עוד לא התחיל.... כי מי שמכיר את דורית יודע שאיתה רק הולכם ברגל, אין אוטובוסים אין מטרו, אין מוניות יש רגליייםם !~!~!!!!!!! ואני מה-כפ'ת-לי..... מטיילים ברגל וראוים את כל היופי מבחוץ ומכובן את החנויות שעיניי יוצאות..... בקיצור טיילנו לנו 3 ימים נפלאים גדושים לאורך לרוחב מה שנקרא "סובו את רומא והקיפורההההההה" והנה קומץ תמונות מהמסע

jadi5

New member
ברחוב עם הנגנים

נו............ סוף סוף שמענו מוזיקה והתחלתי לרקוד

jadi5

New member
הנעליייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

זה לא נעליים זה תכשיט

dorityeyni

New member
שלושה ימים מלאים ורצופים של...

צחוקים, הליכות בזיג זג כדי שרותי לא תפסיד אף חנות נעליים, תכשיטים וכו'. כמעט ללא אוכל כי עסוקים בהתבוננות בחלונות, בארכיטקטורה, באלגנטיות האיטלקית, מ ג פ י י ם ...... רותי , למי שלא מכיר, יש רק אחת!!! משעשעת, נוחה - גם כאשר לחצו לה הנעליים היא המשיכה לצעוד שעות. אישה מקסימה, יפה, חברותית, נדיבה, טובה ועוד הרבה. במיוחד כאשר יצאה מהמלון (ביום השלישי) עם כפכפי אצבע, כיוון שלא יכלה לסבול יותר נעליים, אמרתי לה שעד שהיא לא מוצאת נעליים , אני לא מכירה אותה. זה היה משעשע!!! בדיאבד, הבנתי שלמעשה כאב רגליים היה תרוץ טוב עבורה לקנות עוד זוג נעלי ספורט! מזג אוויר הטוב שיחק לנו במזל. ילדתי היפה , דיאן, "עשתה" לנו קצת "תיירות", בזמן המועט שהיה לנו יחד. למי שלא היה ברומא - שירוץ, רק שיקנה פה בגדים , הכל יקר מאוד!!!! היה כיף. דורית ייני

י ע ל י ק

New member
MA CHE BELLO ../images/Emo99.gif

איזה יופי! נשטפתי בגעגועים עזים לתקופה יפהפיה בחיי, כשגרנו באיטליה ובעלי למד שם... איזו נוסטלגיה
אין ספק שהכי כייף לבקר ולטייל בחברה כל כך טובה ועולצת. כולי קנאה

tlingit

New member
אל תבינו לא נכון

אבל בכל זאת, כל כמה שכיף לשמוע על חוויות וכיף, אנא השתדלו להצמד יותר לנושא הפורום בעתיד כיף לשמוע על רומא וגם על טום קרוז או המהומה סביבו אבל לא נראה לי מתאים ליצור שרשור כל כך ארוך של אירוע שרק שתיים מחברי הפורום היו בו ולמעשה אין בו מידע או שייכות לנושא הפורום. אין פה כוונה להיות רעה, אלא בכל זאת להזכיר...

למעלה