המסע אל החלום

המסע אל החלום

העלו את זה באון ליין ובקופים, ומצאתי לנכון לעלות את זה גם פה, לרגל פתיחתה של העונה והחדרת מוטיבציה באוהד הפסימי.... אם יש עוד מישהו שלא ראה (במיוחד שיש כאן פתאום המון חדשים) אז מוזמן, מה גם שתמיד כיף לראות את זה עוד פעם, ואף פעם לא נמאס. אל תשכחו איזה רגעי אושר הקבוצה הזו גרמה במשך השנים, בגול של יניב קטן אני זוכר כל הפיצריה שבא ראיתי את המשחק הייתה בשמיים אחרי השער של יניב קטן באולדטרפורד כשברקע קולו המתחלף של רמי וייץ, למרות שזה היה רק לדקה עד שהגיע גיגס המניאק והשווה. הקבוצה הזו אפילו באחת מתקופות השפל שלה (בעונה החולפת) גרמה לנו הרבה גאווה כשיצאנו משערי בלומפילד כשברחובות צוהלים אלפי ירוקים ושרים פאק יו צסק"א. השנה אולי אנחנו לא פייבוריטים לאליפות אבל זה לא אומר שהקבוצה לא צריכה אותנו בקרייה ההולכת ומתרוקנת במשך השנים. אל תשכחו שאתם אוהדים של הקבוצה מס' אחת בארץ, וכמה כסף שלא יזרוק המאפיונר הרוסי על הקבוצה רדופת הערסים מהבירה הקדושה, להם בחיים לא יהיה רגעי קסם כאלו להיזכר בהם. בהזדמנות חגיגית זו נאחל להם לחטוף בראש בדנמרק, ושאוהד פרופלסטינאי יפרוץ למגרש כמו שקרה בגלזגו איתנו וישבור לעידן טל את הרגליים. הקבוצה השנה זקוקה לאוהדים שלה יותר מתמיד, ואני אישית לא זוכר עונה שבה כל כך רציתי אליפות, משום אנחנו לא הפייבוריטים של הליגה. עם כל הכסף המולבן שמושקע בקבוצה מירושלים, אני מבטיח לכם שהיא רחוקה מלהיות שווה לקבוצה בתקציב הזה. זה שניפחו שם את המשכורות לכמה שחקנים ואנשי צוות לא הופך אותם לקבוצה ששווה את התקציב הזה, חוץ מזה שבעונת 2003-2002 הייתה לנו כאן קבוצה נדירה (אחחחח יעקובו) ב-35 מיליון (נראה לי) שקל שהייתה 2 דרגות מעל הקבוצה שלהם שממונת משכר בנשק שגרם למוות של צרפתים אנגולים ואני לא יודע מה. עוד משהו קטן....לפני פתיחת העונה 2006/2007 של הליגה האנגלית סוכנויות ההימורים נתנו על הזוכה באליפות את היחסים הבאים: צ'לסי-1.47 מניו 7.00 ארסנל- 9.00 הסוף ידוע, מנצ'סטר פירקה את הליגה עם שלישיות ורביעיות בבית ובחוץ ואילו צ'לסי הייתה צריכה לנצח קבוצות בתוספת הזמן. אני אישית לא האמנתי שמנצ'סטר, נטולת הכוכבים תתחבר כל כך כקבוצה ושרונאלדו יעשה פריצה מדהימה שכזו. מה אני בא להגיד פה? שחיבור של קבוצה לא פחות חשוב מהשמות של השחקנים, מה גם שההבדלים בינינו לקבוצה של ירושלים לא כאלה גדולים, כמו שעשו אותם. אם הקבוצה תתחבר כמו שצריך ויבואו עוד שחקן שניים, אין סיבה שהקבוצה לא תתמודד על אליפות. בלי הקהל אין כאן שאלה בכלל, הקרב על האליפות יהיה אבוד מראש. זה למה הקבוצה צריכה אתכם כל כך. מקווה שצפייה בסרטון תעודד אתכם לתמוך כמה שיותר השנה בקבוצה.

jededaya

New member
מסכים אחי...!

וגם אם לא כל ההוכחות (הצודקות והנכונות...) שהבאת מאנגליה, אנחנו אלה שיכולים להוכיח, אף פעם אסור להתייאש...! תודה על הסרטון...!

צשייר

New member
כל מילה אמת!

גם אם לבית"ר יש את כל הכסף של ארקדי אין להם נשמה! וזה מה שיש לחיפה! משחקים עם נשמה! כולם לבוא לעודד ת'קבוצה שלכם כמו שצריך! ובעזרת השם, יש לנו אליפות השנה.

green apes 02

New member
אנחנו הנשמה של הקבוצה -גם

שלא תגידו לא ידעתי שלא תגידו לא שמעתי שלא תגידו לא הצלחתי לארגן כסף לכרטיס ב-18.8 מחזור פתיחה מביאים את הטירוף לשחקנים כולם לבוא

GOLDBRG

New member
יא אללההה... איזה מרגש הסרטון הזה...

ראיתי את השער הראשון של קטן ב-5:2, ונהיו לי דמעות בעיניים... כמה שאני אוהב את המועדון הזה יא אללהההההה... יש לי שאלה... מתי מתקיים המשחק הראשון בליגה נגד סכנין, ואם יש הסעות...?.

למעלה