המסע אחר השיטה

Amir900

New member
המסע אחר השיטה

שלום, אני מתאמן כבר 5 שנים באומניות לחימה ( ג´ו ג´יטסו ובעיקר גו ג´וריו ) אומנות של FULL CONTACT בעיקר ולא מעט קטות. עכשיו, לאחר 5 שנים אני מחפש מקום שמלמד אומנות ולא רק לחימה, מקום שיש בו הרבה עומק ( כמו במזרח ) והרבה נשמה באומנות. כמומבן שיהיה בשילוב של קרבות וכו´. האם מישהו מכיר או יודע על מקום כזה ? אשמח מאד לקבל מידע. תודה , ניר.

יש הרבה מאד מקומות כאלה.

האם אתה מחפש מורה אחר באותן השיטות שאתה כבר מכיר, או שיטה אחרת?

amir_aikido

New member
אחרי פרק זמן כזה- חפש מורה

אתה כבר לא מתחיל, יש רשימות מורים כאן בפורום ובפורום וושו. לך תסתכל בשיערים של המורים, אתה כבר אמור לדעת שמה שחשוב הוא המורה ולא השיטה. בעיקר כשרוצים להעמיק. אני יכולתי להמליץ לך על המורה שלי או על עוד מורים רבים אחרים, אבל אני באמת חושב שאתה כבר לראות לבד מה מתאים לך. אמיר

deep ocean

New member
מה אני שוב אמליץ על המורה שלי?

אבל אין מה לעשות, זה פשוט מתבקש פה
בן טל-שחר, קונג-פו (לא רק מלמד את ההיבט הלחימתי אלא מעבר לכך) 03-5270332 שיעור נסיון חינם.

Sensei

New member
Kaze Arashi Ryu

Hello Amir 900 Kaze Arashi Ryu is a Japanese Traditional Martial Art.It consists of Kenjutsu,which involves the use of the Daito ,shoto,tonto,naginata. Jojutsu,which involves the use of the staff of diferent sizes. Aikijujutsu,which involves the use of unarmed hand to hand combat,consisting of throws, joint locks, chocks,atemi waza and more. It is a very developed system which origin is from the Yamabushi worrior monks of Japan.The art is based upon the principles of Aiki inyo ho. Harmony of one self--yin yang principles. Sunday nights and wed nights 9-11 in Ramat gan area near Jabotinsky. All my students are mature and serious.If you like call Shimon at 052 652014. Good luck on your search for the art you seek.

orii

New member
המורה, השיטה ומזג האויר...

לגבי עושים את זה למרכז החשוב בחיי. אתה מוזמן לנסות. טאי צ´י מחיים בנדר. בשבת הקרובה אנו עורכים סדנה המתאימה גם לחדשים בה ניתן לראות יותר משעור רגיל. פרטים אצלי, 035665756, אורי.

lletkendoka

New member
זאזן

יש מקום שמלמד קארטה, קנדו, ויאידו, הכול מחובר עם זאזן (שיטת רינזאי), אבל הוא באילת. לחלק מהאנשים יש רקע בג´ודו ואיקידו.

למעלה